Partyflock
 
­

Wavefiles en Riff Raff bundelen krachten voor debuut DJ Paypal

gepubliceerd door , op
Een samenwerking tussen Wavefiles en Riff Raff kon je wel zien aankomen. De eerste donderdag van de maand is het voor veel Amsterdammers vaste prik: Wavefiles in Club Up en Riff Raff in Chicago Social Club. Op 2 mei maken de organisaties het nog makkelijker, want dan bundelen zij hun krachten om één dikke avond in de Up te gooien. En bij zo'n speciale editie hoort natuurlijk een speciale line-up, met onder andere het Nederlandse debuut van de Amerikaanse DJ Paypal.

DJ Paypal's hype gaat als een lopend vuurtje. De anonieme DJ uit een onbekende plek in Amerika houdt de Soundcloud generatie in zijn greep met opgefokte producties en mixtapes vol verse exclusives van grote artiesten. Onlangs was hij te gast bij de show van LuckyMe op Rinse FM en nu is ie klaar om Europa te komen veroveren met z'n pompende juke en headbobbing beats.

De producties van Danny Scrilla zijn de soundtrack van menig party. De producer uit München bracht vorig jaar zijn Flash Powder EP uit op Om Unit's Cosmic Bridge en hangt qua sound dan ook hevig in die hoek. Zijn dansbare combinatie van dubstep ritmes met een modern randje is inmiddels niet meer weg te denken uit het geluid van het moderne nachtleven.

Oby Nine timmert hard aan de weg met zijn beats. De 21 jarige werd al gefeatured op compilaties van 22tracks en 3voor12 en staat op het punt de wereld over te nemen met zijn verse mix van UK funky beats en garage.

Het zou geen Wavefiles zijn zonder resident Vincent-Paolo. En geen Riff Raff zonder residents Know V.A. om de avond te versterken. Stuk voor stuk producertalenten die hun tijd ver vooruit zijn. Verwacht alles, van smoothe R&B glijers en ghettotech, tot trap en footwork parels waar zelfs de zuurste mensen niet stil op zouden kunnen staan.

Waar Riff Raff bekend is om gelijke delen hiphop en UK bass music, is Wavefiles roemrucht door de experimentele en vernieuwende beats. Er is een flink stuk grond waar deze twee elkaar overlappen (zeg maar het Leidseplein) en met die combinatie belooft dit 2 mei een interessante avond te worden.

DJ Paypal Verenigde Staten
Danny Scrilla Duitsland
Oby Nine
Vincent-Paolo
Know V.A.

De entree bedraagt deze avond €6.

1 opmerking

dj paypal:lol:

waar is dj ideal dan? en dj visa,dj mastercard,dj maestro?? dj dollar dj euro??:facepalm: