Partyflock
 
­

Parallel

gepubliceerd door , op
flyer Parallel
En daar zijn ze weer. Terug van weggeweest en wat staat er weer een heerlijke editie voor de deur! Deze keer hebben is een topduo uit de hoge hoed getoverd, en ze komen deze keer uit Amsterdam. Met trots meldt de organisatie jullie dat de heren van Beesmunt Soundsystem jullie, zo vlak voor kerst, een stomende avond gaan bezorgen! Ze staan bekend om hun veelzijdigheid qua sets, waarin ze variëren tussen house en techno en die vooral bestaan uit eigen, o zo heerlijke, producties. Mede hierdoor hebben ze bijgedragen aan een hoop soepelere heupen in steden als: Parijs, Londen, Bristol, Cannes, Berlijn, Antwerpen, Istanbul, Lausanne & Bern.

Het spits zal worden afgebeten door een gelegenheids-trio, namelijk Parallel's hoogsteigen residents Gideon Fierman & Bandi. En zij zullen de pinkjes ineen slaan met niemand minder dan Vunzige Deuntjes-veteraan Jack Jameson!

Verder zal de avond afgesloten worden door het Catcher-duo Jody Lynne & Djecker. Deze twee staan bekend om hun beukers van sets en zullen, tot in de late uurtjes, pompende techhouse-tunes laten horen.

Houd de Parallel pagina in de gaten voor updates, sets, winacties en nog meer van deze sannies!

Line-up:

Tickets:[presale element=party id=306899 type=ticketscript]
Vroege vogels:€6
VijfVoorVier:€24