Partyflock
 
­ Nederland

Plak
Boom plakt

gepubliceerd door , op
Plak
2 september 2010
Het studiejaar is weer begonnen, de zomervibe is bijna helemaal weg bij de werkende onder ons en het kruip-maar-lekker-onder-een-lakentje dient zich weer aan. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, presenteert Plak donderdag 23 en vrijdag 24 september een tweedaags, waar een ieder met een neusje voor goede feestjes gelukkig van gaat worden.

Zonder Ballen
Zonder Ballen trapt de tweedaagse donderdag 23 september af in de Up. In de tweede editie zijn de hofdames Johanna Mercker en Miss Melera aan de beurt om de tent met beats af te maken. Deze twee dames hebben weinig introductie nodig. Awakenings, Mystery Land, GZG, Cocoon ADE en Shoeless zijn voorbeelden van feesten waar deze dames ooit hun mixtalenten ten tonele gebracht hebben. In een intieme locatie als de Up wordt het smullen geblazen met deze twee prinsesjes. Het is een avond bedoeld voor de recalcitrante liefhebbers van kwalitatieve house en techno met of zonder ballen. De zomer was duur, dus wordt daar rekening mee gehouden, dit uitje kost je slechts €6,- en duurt van 23.00 tot 04.00.

PLAK;Boom plakt!
Als vrijdag 24 september de oogjes weer open zijn en de koffie zijn werk doet, staat het volgende extravagante feest alweer klaar om van start te gaan. Op nog geen 50 meter afstand aan de andere kant van het Leidseplein, wordt de Boom Chicago 's nachts omgetoverd tot de BC12. Deze club met dik geluid, wordt dé plek waar er eindelijk weer eens een PLAK gaat plaatsvinden. Na alle 'conceptuitstapjes' deze zomer, van grote bunkers tot intieme clubs met terras, is het wel weer lekker om in een volwassen club een knaller te geven. Hier hoort dan ook een artiest van formaat bij, iemand die op zijn of haar geheel eigen manier weet, hoe het publiek in extase kan raken. In Nederland kom je dan al vrij snel uit bij niemand minder dan Tom Ruijg. Na zijn liveset op Welcome To The Future stond hij met stip bovenaan het lijstje. Wat een ongelofelijk swingende, grooving en toch knallende liveset was dat! Vrijdag is dé kans om deze gigant weer live aan het werk te zien en horen. Als een warme deken zullen PLAK's eigen vedettes Jaime Frias en De Kleine Raver de rest van de muzikale invulling verzorgen. Deze twee kroonprinsen van het Amsterdamse nachtleven gaan momenteel als een speer. Grooven, pompen, swingen of knallen kan je aan deze twee wel overlaten. Hun eigen paradepaardje is het BoomFestival. Een jaarlijks festival op alsmaar gekkere locaties. De tweede zaal is deze avond Boom in het klein. Van alle artiesten die op de weekenden daar gedraaid hebben zijn Daan Groeneveld, Raaf en Tom Liem uitgepikt door de kroonprinsen om de tent op haar kop te zetten. Dit hele verhaal kost je maar €8,- in de VVK, en €10,- aan de deur. De deur gaat open om 23.30.