Partyflock
 
­

Vijfde editie Local Warriors in Club Up

gepubliceerd door , op
De vijfde editie van Local Warriors staat alweer in de planning. Ditmaal op donderdag 23 mei 2013 in Club Up Amsterdam.

Local Warriors is een nieuw concept bedoeld voor muzieknerds én mooie meisjes, dansbaar en toegankelijk met een commercieel randje, zonder de muziekliefhebber te verliezen. Elke editie geeft Local Warriors nieuw Noord-Hollands talent de kans om zich op de kaart te zetten. Verwacht trap, bass, electro en moombahton!

Voor het eerst naar Local Warriors? Nog niet zeker van wat je kan verwachten? Een aantal begrippen om je verder op weg te helpen: extravert chicks, Moshpit dudes, muziek nerds, warfaced publiek en meiden met schuddende billen. Naast resident Synthesin Shane staan op Local Warriors in Club Up nog opkomende vier acts.

Kleine Dondersteen
Kleine Dondersteen begon op relatief late leeftijd met DJ'en. Met de juiste discipline en het doorzettingsvermogen heeft hij in korte tijd zichzelf bewezen op een aantal grote podiums en festivals in regio Haarlem en Amsterdam. Prop je hiphop, R&B, trap, en moombahton in een blender, dan krijg je Kleine Dondersteen.

Big S Noise
Big S Noise is ontstaan vanuit een muzikale blog. Vanuit het muzikale blog Big's'Noise Blogspot streven ze naar een specifieke doelgroep. Hierdoor zijn hun DJ-sets uniek en up-to-date. Nu rockt dit team catchy dj-sets die van electro naar moombahcore en trap gaan.

Ganzevour
Ganzevour is een lokaal dj-duo die met hun combinatie van glitch, hiphop en dubstep kraakheldere dj-set neerzetten. Met optredens op een aantal festivals en een goed ontvangen debut EP wordt Ganzevour steeds bekender in en buiten Noord-Holland.

Artstar
Artstar is een nieuw talent dat vanuit Crunk Kidz Blogspot doorgegroeid is naar een electro specialist! Ondanks de grote wereld van draaien is Artstar niet groot geworden in zijn eigen omgeving maar gelijk los gelaten in grote discotheken zoals Estrado (Harderwijk) Perron 55 (Venlo) en Hedon (Zwolle). Deze man weet als geen ander hoe een dansvloer gerockt moet worden.