Partyflock
 
Joost van Bellen
30 april 2020
NaamJoost van Bellen
Functie909 × DJ
Geslachtman
Lid van groepenJoe the Ripper & The Rad Pack
Geboortedatum
Leeftijd62
HerkomstNederland Nederland
Genresdisco, house
SiteSite joostvanbellen.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyxwikipedia

Biografie

Joost van Bellen is een fenomeen. Hij is een creatieve duizendpoot, een discodinosaurus en een kameleon die onmogelijk in één hokje te plaatsen is. Maar wie zijn dertigjarige carrière goed bestudeert ziet de algemene delers: buiten zijn liefde voor de nacht en tegendraadse culturen voelt Joost nog altijd de drang zich steeds te vernieuwen, mensen te vermaken en tegelijkertijd iets mee te geven.

Van Bellen is geboren in 1962 en heeft willens en wetens de strijdkreet Forever Young hoog in het vaandel staan. Hij is bekend als dj en feestorganisator en verdient daarnaast zijn sporen als creatief brein en muzikaal regisseur voor onder andere modeshows. Zijn muzikale smaak is onnavolgbaar en breed, zijn dj-sets zijn innovatief, feestelijk, krachtig en (net als de man zelf) niet onder één noemer te vangen.

Uitgaansagenda Joost van Bellen

Laatste optreden was op zaterdag 13 april 2024: We Are IT Festival, Thuishaven terrein, Amsterdam

Nieuws

Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen slaan de handen ineen en trekken als The Rad Pack het clubcircuit in. Op 12 april maken ze hun opwachting in poptempel Paard in Den Haag en 13 april zijn de heren te zien in De Melkweg in Amsterdam.