Partyflock
 

CenterParcs De Eemhof

op de kaart
AdresSlingerweg 1
3896 LD
Zeewolde
Nederland
SiteSite centerparcs.nl/nl/nl/parken/eemhof
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van De Eemhof via Booking.com.

Uitgaansagenda De Eemhof

Laatste feest was op vrijdag 4 maart 2016: Where The Wild Things Are
Statistieken
16·feesten
geen·in de toekomst
16·in het verleden
6·nieuwsberichten
6·video's
982·bezoekers · herkomst
538·unieke bezoekers
80Partyflockfans
25.4 KFacebooklikes
1·waardering
geweldig·stemresultaat (155 stemmen)
Nieuws
Er komt een einde aan de reeks festivals die de afgelopen jaren in het vakantiepark De Eemhof op de rand van Flevoland plaatsvonden. Het park trekt zich terug en er kunnen geen festivals meer georganiseerd worden. 2
Na twee geslaagde edities vindt het driedaagse festival Where the Wild Things Are volgend jaar opnieuw plaats, in het weekend van 6 t/m 8 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. Gisteren werden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, evenals de nieuwe website. De reguliere voorverkoop is gestart.
Bungalup, het winterfestival in Center Parcs De Eemhof, heeft een jong zusje: Bungalente. Het frisse driedaagse festival kondigt vandaag het totale programma aan dat barst van originele activiteiten en namen als Simian Mobile Disco, Sneak, Gorgon City, Olivier Weiter, Tom Trago en Cinnaman.
De gerenommeerde dance acts Trentemøller en Moderat zijn toegevoegd aan het affiche van Where The Wild Things Are (WTWTA) weekender. Ook treden de Nijmeegse rockband De Staat en de Haarlemse electro act Baskerville op tijdens de tweede editie van het driedaagse festival.
Is het al weekend?
19 augustus 2013
Een dance-festival vol vertier, performance art en een wondere wereld aan verschijningsvormen, seksen en seksuele voorkeuren. Dat is 'Weekend'. 4

1 waardering

Bobskie30
Bugalente