Partyflock
 

PLUS1

PLUS1
15 november 2023
organisator
AdresArchimedesweg 40
1098 JR
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
KvK53853571
Oprichtingoktober 2011
Linkyoutube

Uitgaansagenda PLUS1

Laatste feest was op zondag 19 november 2023: Bungalup, EuroParcs, Biddinghuizen

Statistieken

18·feesten
18·in het verleden
5·nieuwsberichten
6·video's
1262·bezoekers
790·unieke bezoekers
4Partyflockfans
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (49.6403 stemmen)

Nieuws

De Belgische editie van Bungalup maakt vandaag de eerste namen van de line-up bekend. Onder meer Derrick May en Aeroplane reizen af naar Center Parcs De Vossemeren in Lommel, waar van 11 t/m 14 maart 2016 de eerste Belgische editie van Bungalup plaatsvindt.
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Na twee geslaagde edities vindt het driedaagse festival Where the Wild Things Are volgend jaar opnieuw plaats, in het weekend van 6 t/m 8 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. Gisteren werden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, evenals de nieuwe website. De reguliere voorverkoop is gestart.
Bungalup, het winterfestival in Center Parcs De Eemhof, heeft een jong zusje: Bungalente. Het frisse driedaagse festival kondigt vandaag het totale programma aan dat barst van originele activiteiten en namen als Simian Mobile Disco, Sneak, Gorgon City, Olivier Weiter, Tom Trago en Cinnaman.
De gerenommeerde dance acts Trentemøller en Moderat zijn toegevoegd aan het affiche van Where The Wild Things Are (WTWTA) weekender. Ook treden de Nijmeegse rockband De Staat en de Haarlemse electro act Baskerville op tijdens de tweede editie van het driedaagse festival.