Partyflock
 

Speedfreax

afbeelding Speedfreax
concept
Concept van .
SiteSite speedfreax.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Genres
garage

Informatie

Speedfreax is begonnen aan haar 2e leven in de unieke Maassilo in Rotterdam.

Na 9 jaar radiostilte is Speedfreax op 30 november 2013 teruggekeerd in de Maassilo in Rotterdam. Met verse energie en vers bloed geven we een vervolg aan de unieke Speedfreax evenementen. Feestaannemers Meubel Stukken en organisaties Melroy en E&I hebben de handen ineen geslagen om de legende van Speedfreax voort te laten leven.

Eind jaren '90 begon Speedfreax als een intiem feest gericht op de Engelse 2step en Garage sound. Binnen korte tijd groeide Speedfreax uit tot een rage en waren alle locaties te klein voor de kleurrijke party. De aankleding, de muziek en de mensen hebben jarenlang gezorgd voor een ervaring die in die tijd ongekend was.

Uitgaansagenda Speedfreax

Laatste feest was op vrijdag 28 februari 2020: The Reunion, Thuishaven, Amsterdam
Statistieken
34·feesten
34·in het verleden
9·nieuwsberichten
8·video's
3·winacties
1110·bezoekers
643·unieke bezoekers
56Partyflockfans
5.8 KFacebooklikes
3·verslagen
goed·stemresultaat (460 stemmen)
teaser
Speedfreax
'15

aftermovie
Speedfreax
'14

teaser
Speedfreax
'14

aftermovie
Speedfreax
'14

aftermovie
Speedfreax
'13

shout-out
Lady Bee
Speedfreax
'13

promo
Speedfreax
'13

promo
Speedfreax
'13

Nieuws
Met gepaste trots presenteren we het leeuwendeel van artiesten op de belangrijkste Plastic (not so) Fantastic Podia.
Op 12 maart is het hoog tijd om de bloemetjes buiten te zetten met de vijfde verjaardag van NOW&WOW FEST in de Maassilo. Organisatoren Ted Langenbach en Pietra Ligura beloven bij 'Springlickers' extreem veel sjans, flirts en kriebels.
Met de spetterende 'Cirque du Freax' editie nog in de benen, kondigt Speedfreax haar volgende evenement aan. Op 31 december maakt het concept na ruim 15 jaar weer zijn opwachting in Amsterdam. De De Marktkantine zal het podium zijn waar Speedfreax speciaal voor Oud en Nieuw eenmalig terug gaat naar haar basis en komt met een all classic line-up.
In september maakte het populaire evenement Speedfreax bekend dat het thema voor de aankomende editie 'Cirque du Freax' is. Nu is het tijd om de line-up bekend te maken voor deze freaky avond. Naast UK Garage grootheden DJQ en Gomes zijn ook Grant Nelson, Oneman, Target en het Rotterdamse talent Blaize onderdeel van deze killer line-up!
In navolging op de aankoop van dance event organisaties ID&T en B2S door SFX Entertainment, heeft het Amerikaans concern vandaag de aankoop aangekondigd van het Nederlandse club concept Speedfreax. Met deze aankoop voor $1,3 miljoen (€ 944.000 euro) laat SFX Entertainment zien ook oog te hebben voor evenement concepten die kleiner van schaal zijn. 14
Na een spetterende comeback is Speedfreax op 29 maart weer terug in de Maassilo. Rotterdam gaf de 'legendary UK Garage club' een meer dan warm welkom tijdens de eerste editie en nu is het tijd voor een vervolg.
Op zaterdag 30 november keert Speedfreax na negen jaar radiostilte terug in de Maassilo in Rotterdam. Met verse energie en vers bloed wordt er een vervolg gegeven aan de unieke Speedfreax evenementen. Feestaannemers Meubel Stukken hebben de handen ineengeslagen met de organisaties #Melroy en E&I om de legende van Speedfreax voort te laten leven.
Op vrijdag 26 September gaat er in de oude Now en Wow aan het St. Jobsveem zonder enige twijfel de meest intense party van dit jaar plaatsvinden. 12
Speedfreax is een feest waarin UK Garage muziek centraal staat. Na de tijdelijke sluiting van Now & Wow in Rotterdam is het concept op reis gegaan. Deel 3 zal op 7 juni plaats vinden in de Haagse Hogeschool. 8