Partyflock
 

Multifest Events

Multifest Events
10 september 2019
organisator
SiteSite multifestevents.nl
E-mailinfo@multifestevents.nl
AdresNieuwezijds Kolk 25
1012 PV
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Linkfacebookpage
Medewerkers

Informatie

Een feestelijke explosie van positieve creativiteit: immer bij de pinken, altijd bij de tijd en barstend van de hipheid
20 april 2014
Foto's, O.W.A.P., 20 april 2014, Gashouder, Amsterdam

Nieuws

Op zondag 27 augustus van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt de eerste editie van Superflirt Festival gehouden op het terrein van Kaap Amsterdam, gelegen tussen Zeeburg en IJburg. Het queer en open minded Superflirt Festival is een samenwerking van Multifest, bekend van Wasteland, Valtifest, O.W.A.P, Manifesto en O.H.A.F. en het queer label en event organisator MEIJT. Amsterdam.
Met gepaste trots presenteren we het leeuwendeel van artiesten op de belangrijkste Plastic (not so) Fantastic Podia.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
Op 12 maart is het hoog tijd om de bloemetjes buiten te zetten met de vijfde verjaardag van NOW&WOW FEST in de Maassilo. Organisatoren Ted Langenbach en Pietra Ligura beloven bij 'Springlickers' extreem veel sjans, flirts en kriebels.
De afgelopen editie was onvergetelijk grandioos goed, met weergaloze sets van Masters At Work en Todd Terry. Gaan we dat overtreffen? Vast en zeker...
O.W.A.P.
12 augustus 2015
De legendarische 12,5 jarig-bestaansfestiviteiten met grandioze sets van oa Basement Jaxx, Remy Unger en beestachtige debutant Benny Rodrigues liggen al enkele maanden achter ons. Met de danspasjes nog vers in het geheugen is het hoog tijd voor de volgende. tijdens het Amsterdam Dance Event met misschien wel de meest bijzondere editie van O.W.A.P. ooit.
Met de spetterende 'Cirque du Freax' editie nog in de benen, kondigt Speedfreax haar volgende evenement aan. Op 31 december maakt het concept na ruim 15 jaar weer zijn opwachting in Amsterdam. De De Marktkantine zal het podium zijn waar Speedfreax speciaal voor Oud en Nieuw eenmalig terug gaat naar haar basis en komt met een all classic line-up.
In september maakte het populaire evenement Speedfreax bekend dat het thema voor de aankomende editie 'Cirque du Freax' is. Nu is het tijd om de line-up bekend te maken voor deze freaky avond. Naast UK Garage grootheden DJQ en Gomes zijn ook Grant Nelson, Oneman, Target en het Rotterdamse talent Blaize onderdeel van deze killer line-up!
Bij 'The International All-Star Acid Edition' van O.W.A.P. in april zijn de voegen keihard uit de Gashouder getrild door toedoen van o.a. Todd Terry en 'Master at Work', Kenny Dope, met groot machtsvertoon en ouderwetse spring-voor-je-leven beats. Volgens velen de allerbeste O.W.A.P.-editie tot nu. Kan de organisatie daar nog overheen? Uiteraard!