Partyflock
 

Titty Twister

afbeelding Titty Twister
concept
Concept van .
AdresVenlo
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Titty Twister

Laatste feest was op zaterdag 29 oktober 2016: Titty Twister, Grenswerk, Venlo
Statistieken
35·feesten
35·in het verleden
4·nieuwsberichten
500·bezoekers
189·unieke bezoekers
12Partyflockfans
788Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (216 stemmen)
Nieuws
Mmmmm, zaterdag 6 december vindt er een zoete editie van Titty Twister in Poppodium Grenswerk plaats. Laat de pakjesavonden achter je, nemen het suikergoed mee en waan je in een waar sugar-walhalla. Thema: Wie zoet is krijgt lekkers! Jullie 'zoetekauwen' worden verwend.
Grenswerk is op 31 oktober het podium van twee powervrouwen. Als onderdeel van Shinedoe's Illogical Directions Album Tour organiseert Titty Twister een nieuwe editie waarop deze dames het middelpunt zijn. Het gaat hier over Shinedoe en Sandrien!
Vanwege het sluiten van Perron 55 eind april is dit de laatste editie van Titty Twister op deze locatie en die willen ze onvergetelijk maken! Daar hoor je dus zeker bij te zijn! Het thema: Krijg Tieten! Spreekt voor zich toch?!
Met maar liefst zes eigen producties pakt Firma Gezellig behoorlijk uit in de maand mei. Dat lijkt behoorlijk gek en dat is het natuurlijk ook, maar dit gegeven wordt mede veroorzaakt door het strandseizoen dat weer haar intrede doet. En juist met het geven van strandfeestjes is het voor Firma Gezellig vier jaar geleden allemaal mee begonnen. Protech, Firma Gezellig &Titty Twister, Dance erger je Niet!, Dansen aan Zee Beachtour 2009, Warren Fellow in Profile en Pinksterdans, in die volgorde kun jij als liefhebber van de pure underground muziek je lol op deze maand. 2