Partyflock
 

Alles voor de Fatoe

afbeelding Alles voor de Fatoe
SiteSite allesvoordefatoe.nl
E-mailinfo@allesvoordefatoe.nl
AdresNieuw Goltenweg 84
5916NT
Venlo
Nederland
KvK14116411

Informatie

Evenementorganisatie met een hoog 'fatoe' (als in: lol) gehalte. Bekend van Titty Twister: hét feest waarbij house-muziek en creativiteit samensmelt.

Uitgaansagenda Alles voor de Fatoe

Laatste feest was op zaterdag 29 oktober 2016: Titty Twister, Grenswerk, Venlo
Statistieken
37·feesten
37·in het verleden
4·nieuwsberichten
600·bezoekers
212·unieke bezoekers
3Partyflockfans
84Facebooklikes
67·albumfoto's
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (271 stemmen)
Nieuws
Mmmmm, zaterdag 6 december vindt er een zoete editie van Titty Twister in Poppodium Grenswerk plaats. Laat de pakjesavonden achter je, nemen het suikergoed mee en waan je in een waar sugar-walhalla. Thema: Wie zoet is krijgt lekkers! Jullie 'zoetekauwen' worden verwend.
Grenswerk is op 31 oktober het podium van twee powervrouwen. Als onderdeel van Shinedoe's Illogical Directions Album Tour organiseert Titty Twister een nieuwe editie waarop deze dames het middelpunt zijn. Het gaat hier over Shinedoe en Sandrien!
Vanwege het sluiten van Perron 55 eind april is dit de laatste editie van Titty Twister op deze locatie en die willen ze onvergetelijk maken! Daar hoor je dus zeker bij te zijn! Het thema: Krijg Tieten! Spreekt voor zich toch?!
Met maar liefst zes eigen producties pakt Firma Gezellig behoorlijk uit in de maand mei. Dat lijkt behoorlijk gek en dat is het natuurlijk ook, maar dit gegeven wordt mede veroorzaakt door het strandseizoen dat weer haar intrede doet. En juist met het geven van strandfeestjes is het voor Firma Gezellig vier jaar geleden allemaal mee begonnen. Protech, Firma Gezellig &Titty Twister, Dance erger je Niet!, Dansen aan Zee Beachtour 2009, Warren Fellow in Profile en Pinksterdans, in die volgorde kun jij als liefhebber van de pure underground muziek je lol op deze maand. 2

1 opmerking

Een steeds terugkerend feest, georganiseerd door stichting Alles voor de Fatoe, is "Titty Twister". Dit is hét feest waarbij house-muziek en creativiteit samensmelt.
Titty Twister vindt ongeveer 1 keer per 2 maanden plaats bij Poppodium Perron55 te Venlo.

Op zondag 3 juli 2011 heeft Titty Twister een eigen area op het grootste gratis dance festival van Zuid Nederland "StereoSunday". Deze area zal omgetoverd worden tot een echt Titty Twister paradijs... Met als thema "Op de kermis" en maar liefst 10 muzikale attracties beloofd dit de spannendste area van StereoSunday te worden!

Voor meer info betreft Titty Twister check:
http://www.facebook.com/pages/Titty-Twister/108910342505517

Voor meer info betreft StereoSunday en Titty Twister @ StereoSunday check:
http://www.stereosunday.nl/
http://www.facebook.com/event.php?eid=110521102373187
http://www.facebook.com/stereosunday

En wil jij op de hoogte blijven van alle "ins and outs" van Titty Twister en/of StereoSunday?! Volg ons dan via Twitter:
https://twitter.com/#!/_Titty_Twister_
https://twitter.com/#!/StereoSunday
laatste aanpassing