Partyflock
 

DJ Partyraiser presents Machine City

foto's
album,3086 · goed · ical
DJ Partyraiser presents Machine City
4 juli 2007

Rotterdam Ahoy (binnen) op de kaart Site
Ahoyweg 10
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs DJ Partyraiser presents Machine City

Voorverkoop:€ 39,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 9 meetings, de drukste drie om 19:30 met 9 bezoekers, om 00:11 met 5 bezoekers en om 18:00 met 4 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Verslagen
Door mr turner (2746), brandaris 1986 (1303), [NL]TRAUMEN :bier: [NL] (2104).

Stemresultaat: goed

geweldig26612%
zeer goed43319%
goed80135%
ok27012%
voldoende1938%
onvoldoende1215%
slecht743%
zeer slecht412%
waardeloos834%

545 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

:P was gewoon super .alleen lukt niet om dit berichtje in het vak te zetten :P
! *­Scalp 'M*­ !
Ik begon op een gegeven moment zelfs te denken dat Wesley het zelf niet meer leuk vond omdat hij zo lang niet te zien was toen de anderen draaide. Ik dacht dat worden alleen maar battles met Wesley. Gizmo was goed ondanks het overspringen. Vizitor en Akira leuk! volgende keer kleinere locatie waar het geluid dan beter tot zn recht gaat komen.
!!! Gieps!!!
heb me goed vermaakt had er wel meer van verwacht
goed lekker hor
!jeroentje!
als je dinge zegt kom die ook na. was niet speciaal qua licht effecte ofzo was allemaal te standaard had er meer van verwacht. voorderest heb ik hjeerlijke setjes voorbij horen komen waar ultiem op gehakt kon worde de haagse batle was ook zeer lekker ondanks het zachte geluid heb ik me prima vermaakt maar partyraiser beloof niks wat je niet waar kan make!!!!
zet de volgende keer de volumeknop maar een paar standjes hoger, en zorg dat de security niet van die zeikers zijn!! Vorige keer bij de Borchlandhallen was veel beter!
!PurnO!
waardeloos vorige editie was veel beter.......
#070 Jessy
Tsja wel leuk feesje jammer van het geluid je kon elkaar nog gewoon verstaan als je normaal praatte! Jammer dat Patje ineens weg moest maarja twas nie anders :P Verder gewoon gezellig gehad met iedereen :D
'Elinee;;
Had er veel meer van verwacht.. geluid veel te zacht en er werd niet lekker gedraaid, ondanks dat toch goed vermaakt met de bende (Y)
:respect: partyraiser ! het was een super feest !
(6) Godfather B)
viel zwaar tegen
Goed vermaakt!! :respect:Partyraiser:respect: Laatste 2 uur waren (Y)
(6)Daniëlle
Laatst paar uurtjes waren zeker vet, voelde me wel lekker verrot op het eind:P.. en trouwens mensjes nog bedankt voor de complimenten en mijn mede oogmaatjes:bounce:
was gezellig met de mensen (f) maar had er egt meer van verw8.. en vond de muziek egt te zacht... de laatste 2 uren maakte het tenminste nog een beetje goed... egt jammer
nog even en je kon iemand fluisterend nog verstaan!
(k)Sha­rona(L­)Barry­(K)
Het was gewedlig:D Blaren op me voeten maar was het wel waard alleen von wel jmmr dat e rmaar 1 zaal was maar goed :D was gewedlig feest(L)
(K)Shirley freaky­girl:v­aag::b­ounce:
wat een aparte avond weer,leuke show en vooral veel leuke mensen!!!! bedankt voor het lachen(Y)
Je kon zo naar binnen lopen het was nergens druk grote pluspunt! Alleen zodra ik binnen kwam vond ik het geluid heel erg zacht staan,toen de opkomst van partyraiser kwam was wel gaaf en het geluid ging wat harder.En na een klein uurtje weer zachter ik was het om 2 uur al zat en was rond 4 uur naar huis gegaan vond het heel erg tegenvallen terwijl partyraiser altijd lekker draaid.Ik dacht ook dat het veel groter zou zijn kortom vond ik het verspilde geld.
geluid was klote, sfeer was ook niet best aftere was leuker
(N.­O.­D.­)Tytanius-VLD(N.­O.­D.­) *­FB*­ [+­1]
geluid was weer ouderwets bagger in beurshal (pleur het dan ook sportpaleis), idee was leuk , en verder erg :vaag: maar heb me best vermaakt :)
)).­Junk*­D'LuXe.­((
Was wel geslaagd!, all1 het geluid m0g wel wat harder!!!, en die KK j0den m0eten gwoon 0pkk met die camera's!!!
* Liquid-E *
Wat een tegenvaller... Ik had er toch meer van verwacht... Wel gezellig gehad verder met muh poppie (L) & de rest 8) :beer:
*$zoetje$*
Damn wat een kut feest.. kut sfeer, kut geluid, kut beveiliging luchtje weg waaier weg enz.. had het dus totaal niet naar m'n zin.. gelukkig konden we rond half 3 weg, omdat een maatje ons wilde ophalen.. heb me zowel voor als na het feest gruwelijk goed vermaakt gelukkig :D (L)
*** SaS ***
Wesley bedankt! Ik snap al dit geklaag niet, vond de sfeer prima, er werd snoeihard gedraaid, tieum was geweldig en noisekick vs partyraiser maakte dit geslaagde feestje mooi af! Wesley's opkomst was erg stoer en de andere shows waren ook dik in orde! Een geslaagd feest voor mij!!
nah vont alleen de stunts leuk :p
****­SWEETL­IPS***­*­
me vriend en de rest van de vrienden stonden buiten nog we kwamen net aan we hoorde het geluid en hadden er erg zin in later werdt het geluid idd zachter jammer maar voor de rest wel lekker genoten ervan
Tjaa weet gewoon niet wat ik er van moet zeggen.. uitermate slecht!
*­HAKKUH­'Babsj­.*­
:cheer: Kheb me zeer goed vermaakt vanaaf! b) Vooral het begin en het einde! :bounce: :respect: Wesley :respect: :cheer:
*­Hardcore Terrorist*­
Prima Gedaan, onlangs het geluid ( waar je zelf niets aan kon doen) Topfeessie :P
*Krasjuh*(L)
Kut feest!:@ Andere PR feesten waren duidelijk beter!:bier: Maja ondanks dat er kut gedraaid werd & er een krakend geluid was. ;) Zeker Wel vermaakt & vevelend :P
Begin viel best tegen.. Maar de laatste paar uurtjes waren top :-D.. Noiseraiser & Partykick :-P(y) Vet duo!!
- # *
:nocheer: - :x - :nocheer: - :x - :nocheer:
-=­terror­gevaar­=­-
van partyraiser ben ik meer gewend om te horen dat werd helaas pas na 5 uur
-> Yvonneke <-
Heb me goed vermaakt! ondanks het mindere geluid en vreemde volgorde van dj's. Enne de wc's waren gratis :p
-NL_­wesley_­NL-:harry:
ja zeker goed feestje :respect: partyraiser :respect:
-offensive-
had er meer van verwacht. voor de rest me eigen wel vermaakt
Lekker uit me dak gegaan,
partyraiser suckt
..Brian..
Beetje jammer van het geld voor zon feest , was egt onvoldoende , lang niet zo goed als ze van tevoren allemaal zeiden dat het zou worde :S
..Chantal..
Vond het een zware tegenvaller!! En al helemaal voor 40 euro...
..Mitchel..
wat een waardeloos tyfus feest.. Kon nog beter naar tiesto gaan ofzio:D Nooit meer partyraiser voor mij :D
Mooi feestje, wel wat meer van verwacht na al die publiciteit (HET feest van het jaar) , en volume mog ook wel wat omhoog:S
.::scar::.
heel slecht geluid.. geen opbouw.. te lang hardcor­e.. partraiser vs vizitor vs akira en partyraiser­ vs radium vs bryan fury was lkkr.. jammer had bet­er verwacht ..wie was die chick met lucky 13;)
.:René:.
veel lekkere muziek, vooral vanaf 4 uur echt super...maar spectakel was allemaal niet zoals UDC allemaal had beloofd...die geloven we niet meer:P
.> Berry <.
Me eigen prima vermaakt doort een en ander;) maar ons feestvarke had het lkkr moete huode bij zen feessie in borchland, degene die bij die feeste zijn geweest snapuh ut wel;)
.Marvin.
het was gezellig maar had er wel wat meer van verwacht
010Anne :bounce:
buiten het zachte geluid om een top feessie:)
100 % Cockney
was een leuk feest alleen mog de volume wel wat omhoog. het eind was super met noisekick vs partyraiser:D oja vraag komt er weer een dvd uit van dit festijn? dan knan ik zelf bepalen hoe hard ik hem zet:P
100%_­Trut:b­ounce:
Wat een tegevaller zeg!
heb meer show gehad dan mijn voorgaande feesten ook:) maar had wel meer verwacht zoals het werd opgeblazen in de media... Er werd absoluut lekker gedraait alleen beetje jammer van ut geluid:( voor de rest supersfeer:D(Y) en das toch nummer 1 vind ik:) :respect:PROMO & LENNY DEE:respect:
3 Steps Ahead
balle feest!!!!!!! kut geluid kut muziek, kortom ZEER SLECHT FEEST!!!!
geluid was helemaal nix , alleen Gizmo draaide lekker.
:bier: Fennik :bier:
Voor mij verder een klote avond/nacht, maar in Ahoy op zich was wel ff lachen, opkomst was wel ff kickuh, maar slecht geluid, weinig sfeer.. en veeeeeeeeeeels te duur voor zo'n grapje!
:bier: Kale Æ
Had er veel meer van verwacht maar heb inelk geval een uurtje kenne maffe daar :p
:bier:A.­F.­C.­A.­:bier: Psychobilly Rebel
The Moshpit !! Rock & Roll !!
:bier:­METN:b­ier:
Inderdaad echt jammer van het geluid jah:( Gizmo v­s­­ Partyraiser en Tieum vs Partyraiser waren echt­ d­i­kke sets:kwijl: Motherfucking Pussy:kwijl: Ve­rde­r Vizitor, Radium, Bryan Fury, Akira en Noisek­ick ­ook vet gedraaid met Partyraiser:yes: Lenny D­ee vs­ Promo ook vet maar Art of Fighters:loser: Goe­d vermaakt daar :beer::beer::beer: Jammer genoeg Lunatic & Miss Hysteria gemist:(:(
:bounce: lijpe timmy:rot:
Glukkig heb ik niet al te veel gemist maar toch ondanks alle klachte had ik tog erbij willen zijn
:bounce: ParaTe­rrorWi­jffie :bounce:
De eerste paar uur vielen me echt tegen, daarna werd er lekker gedraaid:bounce: Was wel supergezellig:D
:bounc­e:wiet­sie!(f)
was echt lache feessie mn schatje had kaartjes gewonnen anders waren we niet eens gegaan maar ik had dit niet willen missen :bounce:
Echt waardeloos het geluid stond veel te zacht was gewoon en een woord klote
Geluid was slecht, en Mainstream? Wij hadden zware en harde industrial verwacht, dit feestje was slecht tegenover de vorige partyraiser in amsterdam! volgende keer beter of niet soms?
:cheer:~*­Afke*­~:cheer:
Tsja eh...wat kan ik er nog van zeggen?! Persoonlijk vond ik dit zo'n kutfeest!!! Leek toch nergens op?!:S Een team van 20 danseresjes waar al je geld dus naartoe gaat, 10x niks!!!:@ Jammer van het geld, Ahoy ook zeker niet weer voor mij!!! En over dat geluid; verschrikkelijk! Geen sfeer & absolute tegenvaller! Net als velen had ik hier veel meer van verwacht!
kut geluid.. er werd kut gedraaid alleen laatste u­urtjes iets beter;) maar verder weer prima vermaak­t zoals altijd toch:jaja: haha :D
:Evelien:
best wel beetje tegen gevallen vanacht... had er meer van verwacht :/ vond het klein, muziek stond nie hard genoeg en setjes die gedraaid werden waren maar half... beetje jammer allemaal! verder er gelukkig nog wel een goed nachtje van kunne maken met de mensen met wie ik was en bekenden die er waren :)
:harry: xmistyx :harry-f:
tja ik vond het leuk feest hoor ik heb geweldig genoten haha ondanks alles ik maak mij er niet druk om boeiend maaar ik had er wel meer van verwacht ja dat wel:S:S
Het duurde ff maar vanaf uurtje ot 3 wast wel goed knallen:bounce: goed vermaakt!!
:lijn:­huiSSe­nse MAFKAA­S:lijn­:
had der veel meer van verwacht.... op het einde ging het alleen ff hard..
:LIZZZ
Was leuk feestjee ,, sommigee dingen konden wel beter maar opzich goed vermaakt met iedereen enzo:D :banana:
tja... nee, 't was niet zo'n geslaagde avond dan dat ik hoopte.. :no:
:rot:A­nnemie­k
:respect: partyraiser :respect: jammer van de sfeer en het geluid :) ma verder was Partyraiser TOP:D Next Time (Y)
:rot:Neger R.­ de Vries:rot:
kut feest en een raar sfeertje hing er rond, de enige pluspunt van de avond was dat ik mijn kaartje voor 15eu had en niet voor de volle pond:(:(:(
:sweet­hug:Ro­x&­demi:s­weethu­g:
best wel k*t 'n kut feessiee ,, maar mt de mensen zelf was 't wel gezellig ! :)
:vaag: Dí$­ i$­ Terrör :rot:
het heeft heel lang geduurd voordat k er een mening over had :vaag: de sfeer was wel kick, muziek ook! maar t geluid was egt niet TE DOEN, wtf:S harder dan hard toch partyraiser :vaag: :(
groeate bocht
:|:vaag: Bommelse Apfelkuche :vaag::|
Het is dat de laatste 2,5 uur nog volledig en keihard knallen was. Verder was het allemaal maar bar....KUT muziek ,te licht,geen sfeer,geen geluid..what the hell op muziek uit mijn mp3 speler ga ik harder uit me plaat
;Mark010
DUSSSSSSSSSSSSS.......bijna te gaar gewoon AOF waren gruwlijk verder bagger en kut
;RazZ :jaja:
Jaattt
wat een tering bagger feest kut geluid en zo zacht gaat nergens over, zooitje draai fouten geef mij maar borchland
>>Simtec<<
Geluid viel tegen en er was niet echt sfeer iedereen stond bijna stil, maar met een gezellig groepje toch nog lekker lopen feesten :d
>Erik<
Het had van mij wel iets eerder wat harder mogen worden.
MINPUNTEN: Muziek, DJ`s, Zaal, Totaal geen sfeer, Prijs, Geluid, Meer­ beveiliging dan in Afghanistan, Optredens, 4 Pick­nicktafels, Licht, Special effects..... PLUSPUNT: ­Ben blij dat alle vaste bezoekers van een TBS-klin­iek ook een geschikt uitje hadden tijdens hun week­endverlof :/
[ Mystical ]
Triax :respect: jammer dat ik ophidian en promo gemist heb :(
[ r_­AW ] Detoxicated
tsjah.. :x intro van partyraiser was vet ma dana ging het berg afwaarts.. zeer matig gedraait :| grote grote helden voor mij van de avond Ophidian :respect: Electronic Pig :respect: TIEUM :kwijl: voor de rest viel het behoorlijk tegen...
[[*­Duracell Hardcore Bunny*­]]
Ik dacht echt na de opkomst van partyraiser: Nu gaan we ut krijgen. Maar helaas. Het geluid bleef zacht. "De Bas die moet je niet horen, die moet je voelen!" Laat hem dan ook voelen!!! Daarnaast heb ik me prima vermaakt met mijn vrienden :D ALLES NA DE KALOTE!!!!!!!!!!
[A.­B.­N.­] axax
heerlijk feestje :respect:noisekick:respect:
[A.­B.­P.­] ***­Kevin***­
vond het opzich wel vet alleen jammer van het geluid:S headbanger v.s partyraiser was super leip:D
[A.­B.­P.­] GIELUHHWAUS :speed:
tsja de eerste uurtjes vielen tegen maar de laatste 3 uurtjes war het knallen!!!!! en het geluid was ook niet echt alles!!!!!
ik heb het goed naar me zin gehad,geluid viel tegen ophidian en electronig pig (N)
[B&­D] Vet Vet
Het geluid kon wel wa beter,,maar ze moete nie zeike want twaar gewoon super :respect: Partyraiser
[BerTus]
niet het geld waard, maar toch leuk feest ;
[BZV] Stuip
k heb er weinig van mee gekrege, maar ik heb me wel goed vermaakt
[D-H] BlackGabba-Freak [D-H]
was gezellig en jmmer dat het niet langer kon dan tot 7:30
[FSFR] CHARLOIS HOOLIGANS [FR]
jah was wel gezelig
viel wel tegen maar heb me toch vermaakt...
[FSK] Frunnik :vaag:
geluid was kut maar de laatste drie uur was het nog wel ff knallu
[HB_­||-|| //-\\ R D C (()) R 3_­HB]
joa was wel n leuk feestje alleen jammer dat r veel early werd gedraaid..ma toch flink gestampt de laatste 4 uur :D
wat een bagger feest in het begin leuk maar voor de rest kut !!!!!!!! jammer van me geld!!!
VIP :D:D:D hebben ons dik vermaakt! partyblater draaide weer goed met name POK POK POKKEHERRIE! TERUGWEG_____bejaarden in de trein: die vriend van jou kan beter tegen het stappen, hij heeft nog grotere ogen. ik: ja hij kan langer opblijven dan ik! :roflol:
Helaas moet ik zeggen dat ik het een tegenvaller vond..Had me er héél veel meer van voorgesteld, zoals de meesten! maar goed het was toch wel een heel gezellig avondje! :vaag: :bier: Volgende keer beter! :)
[kip]:­devil:­Hakkuh­Wuufie­:devil­:
had veel meer verwacht werd over gedaan alsof het echt vet zou worden maar dat viel tegen het geluid was ook niet echt top ofzo :respect:Partyraiser:respect:
laatste uurtjes was knalluh:P de rest was maar bagger,behalve het rock bandje tussendoor en de moshpit niet te vergeten:respect: Ook wel respect voor partyraiser die uren lang heeft staan draaien,maar had er zkr wel meer van verwacht,maja je kan niet alles hebben heh:D
[NL] [N].­ataschaa [NL]
goed
[NL]:r­ot:~~J­immy a.­k.­a Skippy­~~:rot­:
Zeker weten dat ik me vermaakt heb, maar het had idd beter gekund voor dat bedrag, alleen jammer, laatste 2 uren telang speedcore achter elkaar door :/ heb wel door gebeukt :lol:
[NL]crouser
helemaal geweldig :D
't Was Super! Gezellig, Goede muziek, Ragge maar :D
[NL]Fe­nderts­...­Pokkej­ong...­[NL]
Geluid was niet hard:( had er echt meer van verw8:O maar toch heb ik me eigen goed vermaakt!
[NL]Ho­llandd­[H4L]
er werd veel gezegt over dit feest maar uiteindelijk kwam daar niks van. enige leuke van het feest was de opkomst van Partyraiser
Jammer dat de bass niet zo hard stond:(:(, Partyraiser was super, :respect: Opkomst:respect:
ik heb me kostelijk vermaakt :D:vaag: tja geluid was niet zo spectaculair en het licht mag ook wel wat beter opgezet worden voor het effect en tja laatste 2.5 uur was et out of control :D
[NWK] Terror Demon [NL]
ik zeg; dit feest vergeten en snel even overdoen en dan met 2 zalen zodat je dan de early en de goede partyraiserstyle muziek apart houd!!
had er veel meer van verw8... geluidd was kutt zwaaaar kuttt .. opkomst was vett maa volgendee keertogh maar borchlandhalle (Y)
was hardstikke vet joh..ik snap niet wat er zo erg aan was.. ? et was een topsfeer dus... aleen begin geluid was beetje kut. maar dat hoorde bij de hardere intro
[S.­G.­C.­] T-Man Terreur
vond het seer tegenvalluh,:( had er echt veel te veel van verw8 bleek wel weer(njah volgenduh x beter), hoewel ik de opkomst van paryraiser echt wel vet vond,en t was seker wel gesellig,,!!!!!
[S]teu­tah[B]­al(Y)
KK GOEIE !
[T]err­or[P]r­incess­(l)Mit­chel
had meer van ut feest verwacht... ma toch ebk me wel vermaakt!;) :respect:
Vond het een vet feestje! Hoezo al dat gezeik? En ik lees hier een reactie dat Wesley een arrogante kwal zou zijn!? Waar slaat dat in godsnaam op??? Als er iemand NIET arrogant is, dan is hij het wel!!! Wesley, Top gedraaid! Vet feest!:D:D:D (Y)
^.-VISSAH-.^
gruwelijk!!!!!!!!!!!
_Lin,,
Had er meer van verwacht, meer partyraiser style gewoon lekker knallen, bij sommige dj's goed vermaakt maar bij andere was het echt helemaal niks gewoon.. zonde.. ! En hier nogmaals: geluid was echt kut!
Was zeker gezellig met groepie gaste uit Brielle (Y). Maar van het feest had ik veeel meer verwacht. Zeker geen 42,25 waard :nee:
Aadje Hautlor
We dachten we pakken weer eens een hardcore feestje na jaren, helaas is dit wederom een bevestiging geweest waarom we dit niet meer doen. GELDVERSPILLING!
aardbeest
ik denk word ik hier te oud voor!?! NEEEEEE nog niet
wat een kutgeluid daar zeg :/ maar mocht de pret niet drukken, :respect: akira vs vizitor noisekick en veel bekenden wat t toch nog tot n geslaagd feessie hebben gemaakt :d
T was wel leuk.. Maar ik had toch egt meer verwacht.
Altijd­Herrie !!
zeeer waardeloos,.. geluid was kut, was ook veel te licht, kut gedraaid, geen sfeer, kortom... echt geld en tijdverspilling !, met 2 zegels lsd thuis op de bank beleef je meer lol
Amaros
het geluid mocht van mij wel wat harder maar ut was wel gezellig...(Y)
was een super feest heb me zeker wel vermaakt
achteraf leuk feesie geweest. Kut dat ze vizitor, bryan fury, radium, akira en noiskick in de laatste 2,5uur voorbij lieten komen. Door alle reclames enz had ik er zeker meer van verwacht. Verders heb ik me zeker weten te vermaken
AQ
Best vermaakt
Arie J Beukenoot
gewoon niet veel bijzonders.. en dat voor 40 euro`s
asskicker (ABORU) APC
waardeloos
Avonturier
Slecht begin, kut geluid, kutbelichting, shows sloegen echt nergens op, investeer dat geld in beter geluid. Had er erg veel van verwacht, dus daarom beetje domper gevoel in het begin van het feest, maar naar mate de avond vorderde werd het geluid harder en de muziek was goed. Einde ging wel erg hard voor mijn hardcore pootjes!!!
Awesom - O
VOnd het erg tegenvallen...veel meer spektakel verwacht...maar we waren weer met gezellige mensen:yes:bedankt allemaal(K)
B)Jefke
heb me vermaakt:bier: maar had meer verwacht geluid te min..
B. Tietsj
Super Vet :D En laatste 3 uurtjes :kwijl: Op het laatste geen FINGERZ maar annabollen :S
Babs!
Wat een kut feest.. had er veel meer van verwacht! tot half 1 was de muziek zooo zacht, echt schandalig gewoon. opkomst was wel goed, maar daarna is er ook totaal niet gedacht om het feest op te bouwen? te veel early, dan weer ff knallen en dan komt promo en ophidian :S drama man.. veel te weinig zitplekken, te veel licht.. nee jammer maar grote tegenvaller!!
Bas BRL
was wel lache, geen 42,25 waard, maar ik ben tog blij dat ik gegaan ben
viel vies tegen veelste lange introos enneeeee haha bass-d mag echt thuisblijve!
Ik heb me prima vermaakt, als het geluid bagger is moet je zorgen dat je vooraan gaat staan. Security had volgens mij een voetenfetish :roflol: Partyraiser & Akira :respect:
BenDover
da bom
Berry...
te brute opkomst maar had er wel meer van verwacht, was ook maar klein en het geluid kon beter
bertjeterror
zelf de jostieband had het better gedaan ongeinspriereerde kutbagger muziekin mijn waggen draaidze better en harder zoek het voor taan uit dj partyraiser amatuur vuile prutser
BiGMaC
vond t zeker zwaar tegevalle had veel meer van verwacht!
BIOCANDY
khad er toch iets meer van verwacht eigenlijk. er werd ook veel te industrieel gedraaid naar mijn smaak. beste set was uiteindelijk nog van dj GIZMO die met een vette snelle early set kwam :respect:
bitchje
kut feest, alleen laatse uur was super, zo had het heel de avond moeten zijn,borghlandhallen waren beter vorig jaar
Bitter­(f)swe­et
Zeker wel gezellig hoor :jaja: maar veeeel te veel van verwacht :no: maarre, Partyraiser & Tieum :respect:
Wat een ongelovelijk tyfusfeest!! :lol: En daar durven ze 42 euro voor te vragen? :| Mijn God!! Na al die publiciteit had ik wel ''iets'' meer verwacht.. Misschien een tip voor de volgende keer Wesley (mag hopen dat die er nooit komt 8) ) Beter dat je niet zo'n grote bek heb over dat dit Het spectaculairste feest ooit zou worden... Maar dat je een arrogante kwal bent heb je nu wel bewezen. :bye: 8)
Bontje*
Geluid begon gewoon verschrikkelijk, werd wel iets beter. Gizmo was voor mij dé DJ van de avond! Oartyraiser vs Tieum ook helemaal (Y) & Akira ook! Wel de hele avond heerlijk staan hakken, het was ook érg gezellig!! Feest maak je ook zelf en dat hebben we wel gedaan!
Boosaardig :[
Een zeer geslaagd feestje !! Partyraiser je opkomst was super !! :cheer:
beetjuh jammer voor die 42,50 kut gedraaid en het geluid ging ook nergens over
Boterhoofd
raar sfeertje hing er maar begin was wel vet midden bggr :(:S en einde ging weer goed zoals het moet :respect: ophidian :respect: electronic pig jammer dat het zo kort was had graag meer electronic pig gehoord
bowiemaster
Vond het best tegenvallen had er redelijk hoge verwachtingen van :) nieuwste qua lasers :) opkomen met een zaklamp :( toch wel een gezellige nacht gehad veel lopen dwalen :D
Brain Insane
Opkomst van wesley was zeer vet! Partyraiser vs Gizmo :respect: Mad Dog vs JDA
brain*­crackin
Feest viel tegen, was vooral erg gezellig met jullie!!!
BramWSS
was genoeg voor een nuchter mens hahaha
Breda-Mike
Partyraiser VS Tieum :respect: alleen jammer van het geluid..de sfeer was super:)
Heb me zeer zeer goed weten te vermaken op dit 'zeer gezellig voor ieder wat wils feestje met mooie shows':jaja::roflol: Alleen dat geluid... K*t Milieu dienst!!!!:s Was echt zonde... Nu weten we ook de reden waarom je niet zoveel op het podium te zien was.;) Voor de rest(Y)
Brutal-Bass
Dj Partyraiser waar was de borchland hallen sfeer??ik dacht dat je vaker zou draaien. Dan maakt het geluid me nog niet helemaal uit. Maar die andere dj's hebben de boel goed verziekt!!dan bedoel ik niet iedereen. Lunatic & Miss Hysteria,Tieum ,Partyraiser,Live: Noisekick ,Bass-D :respect: lekker gedraaid. Ik had eingelijk meer jou sound verwacht omdat het togh een soort van concert is. Er zijn gewoon momenten geweest kwa muziek wat er helemaal niet tussen past!:s verder hele vette intro weer:d mooie decor
Chanti­i:boun­ce:
tjaahh heb me best vermaakt daar.. maar het geluid was veel te laag en werd niet echt lekker gedraaid pas aan het eind..:S aan het eind begon het eindelijk feest te worden..
ChayenneNL
Begin was te zacht en muziek kon wel harder, rond uurtje of 4 werd 't hard knallen, voelde de bas door heel je lichaam
cheiz
slecht geluid rare timetable vond het een matig feest
Chosen Few | Bastiaan
't was een super gezellig feestje jongens!! heb me zeer vermaakt! Wesley bedankt het voor draaien van m'n plaate :D !! Till next time ! :D (Y)
chris v
bas was niet te voellen beetje jammer
had er meer van verw8, t was klein, weinig zit plekken maar het geluid was cker t beste van allemaal :D en de opkomst van partyraiser (Y).. prijs mag volgende x wel wat lager
Cindy &­ Estella
Supergezzellie Wes (y)(y)(y)(y)(y)
Coelers
ook ik vond t een beetje tegenvallen.. vooral de laatste 2,5 uur gingen los!!
armand v buren deed het zelf 10 x beter
Coresta
wel vermaakt :)
cosmo:­bounce­:
Wat een bagger geluid:S:S Beetje tegen gevallen in zijn geheel,
had er meer van verwacht maar wel verma­akt :bounce::bier:
CrazyF­ahrrad­Fahrer­NL
Lijp!
crisis en chaos
ja ik vond het wel geslaagt heb me prima vermaakt (y)
D i e n
wat een waardeloos feest zeg :S:S had er meer van verwacht.. slecht geluid geen sfeer :loser:
D-Fact | 50 %Noise­making Criminals | TN
werd zo een beetje aangekondigd als 1 van de beste feeste van het jaar, dat is het niet geworde.maar heb me toch heel goed vermaakt,leuke set DJ Mad Dog Vs. JDA,maar geluid stond niet hard genoeg om hier echt helemaal los op te gaan!de set van partyraiser zelf was zowieso de beste van de avond, dat had ik eigelijk meer wille hore,we kome uiteindelijk toch allemaal voor partyraiser!!partyraiser vs tieum was ook zeer lekker!! akira, the vizitor en noiskick vind ik er een beetje over!!derest van de sets???
D.v.R.
Was een matig feestje ,Muziek viel tege en hadm eer verwacht
Da HaRdCoRe MaNiAc
P A R T Y R A I S E R :kwijl::kwijl: Het was gezellig, alleen weer veel teveel van verwacht :\ Geluid viel zwaar tegen, en veel groter verwacht.. Achjah.. Partyraiser vs. Noisekick (Gruwelijk gewoon!!) :kwijl:, Partyraiser vs. Tieum, Art of Fighters, en Bass D vs. Darrien Kelly (Geleihoooofd :kwijl: ) :respect:
Danielle
partyraiser was super vet feest de foto's staan online @ www.axeweb.nl
Danielle!!
Vond het weer een geslaagd feestje met iedereen! Alleen de muziek kon indd iets harder...!!!
darkd3vil
wat een kut security, er uit geflikkerd voor het draaien van een jointje:S!! muziek tot half 3 zwak en zacht KUTFEEST :@
Davignion
Was goed vooral AoF en Partyraiser vs the vizitor vs akira :respect:
Wat een waardeloos feest zeg...
beetje jammer.... had er meer van verwacht :s, jammer van die ruzie heeft het feest nog meer verpest :( maar heb me wel vermaakt met mijn liefie(L)
vond er geen kenker aan, het kwam totaal niet over! helemaal het geluid was DRAMA!
DEPO
goeiendageem wat was ut
Erg tegen gevallen dit...had er veel meer van verwacht! Ondanks dat heb ik me wel goed vermaakt met de gezellige mensen met wie ik was. "pogo is not a crime" jammer jammer jammer :no: :x
Beetje teveel ervan verwacht , dus tegenvaller :) Maar gezelligheid maak jezelf..:D
DESNAR
mwho.. had er meer van verwacht,.. maar ondanks dat was het tog nog gezellig(Y) en tog: :respect: partyraiser :respect:
Diaan_
probeer volgende keer geld te besparen op het adverteren en steek wat meer geld in het "echte" feest. heb me verder prima vermaakt
superdik!!:D
Dinja
Waardeloos! We zijn maar 2,5 uur binnen geweest.. Ben nog nooit zo snel weggegaan bij een feest! Ik had er echt veeeel meer van verwacht.. Zonde van mn tijd & geld.. :S
DJ D-Rage
ik vond ut kicke
Dj Darkrebel
Was een top feest wes dat van dat geluid ken jij niks aan doen:)
Wes (Y) Gozer ! maar het feest zelf vond ik zeer matig...Ben in de Borchlandhallen geweest en was 10x beter als dit :) Misschien ook wel te hoge verwachtingen gehad :/ Magoed het kon beter :bier:
DJ The Reaper
wat was dit voor geluid??? borchlandhallen klonk stukje beter jammer wesley maar volgende keer tog wat beter doen???
feest was gvd supper nu w88 op de dvd en cd die moet je zekker hebbuhhhhhhhhhhhhh partyraiser bedankt het was top!!!!
DocRaver®™ [GFB] Die-Hard [POS]
vet feessie geweest, ech wel :yes: alleen ze mochtûh wel n soort van timetable makûh van hoe laat welke stijlûh enzo en early rave hardcore & oldskool vond ik ietsjes te lang, maar terror & speedcore maakte da snel weer goed, super geweldig naar mn zin gehad, relaxt sfeertje, goeie mensûh om je heen, security was nogal streng enzo, maar ja je kunt nie alles hebbûh. 10+ Geweldig Gewoon. :respect: partyraiser :respect: confetti was ook leuk, vliegende supermans ook, veel lekkere wijvûh :P :kwijl: goeie shows
DOE JE NOU
had er veel meer van verwacht
RUK
DRAKO
kut feest borchlandhallen was echt tien keer beter
als de 'king'himself draaiden ging de hele zaal los deze man weet hoe het moet maar al die andere stumpers mogen van mij volgende x thuis blijven :respect: dj partyraiser
Dutch Flamma
Toch nog een goed gekregen door de gezellige mensen met wie ik was :D (F) Maar verder...... denk iets teveel van verwacht..... :/
Dynamike
ik vond t n zeer goed feest en heb me nie gestoord aan t geluid want was eik ook te druk bezig :p PICS @ HAELEN.TK
ik vond het een goed feestje, goed georganiseerd en niet te warm. het geluid viel jammer genoeg wel tegen ondanks dat het wel een helder en zuiver geluid was. ik vond e show wel tof en ook idd nog nooit eerder gezien. een ding hoop ik wel dat het de volgende keer harder gaat qua decibels want de muziek stijl viel wel in mijn smaak;)
Earlyr­avegab­ber
was kk gruwelijk feest heb me zwaar goed vermaakt op naar partyraiser vs noisekick heb er al zin in :respect:partyraiser:respect:
was weer een knalfeest :D werd lekker gedraaid goeie sfeer alleen stond het geluid wel best zacht behalve de afsluiter :P
Eelcore'88
slectht geluid kut muziek sfeer kon ook wel beter. verder niet te warm en wel vermaakt maar nooit geen 40 euro waard
vond het zeker wel vet! heb me prima vermaakt! toch had ik iets meer verwacht.. marja dat haalde de pret niet weg!:D paar dingen konden wel wat beter, zoals het geluid en de prijs van het kaartje wat lager, en een paar sets paste echt niet bij het feest!! maar voor de rest was het super! :respect: Paryraiser :respect:
Epic noise
Vond het op zich wel een goed feessie , heb me aardig kapot gehakt :D alleen de sets van Promo tot en met Ophidian vond ik (en volgens mij was ik niet de enige) zwaar kut , dat soort herrie hoort niet op een feest met maar 1 zaal . Voor de rest top shows Wes :respect:
Eva
Respect voorr The vizitor, partyraiser, akira , ti­eum & radium! ging helemaaaal LOsssss
EW
beetje jammer
Exomni
Ophidian, Tieum, Partyraiser ( Soms kut ) maar zonde van de 42 eurie, ennuh het zou een spektakel zijn op het gebied van licht en acts. vond het warrig en vond het licht geen reet aan, ken ook wel een feesie organiseren en een film van The Matrix opzetten :P was wel grappig en soms ook wel goed, maar daar blijft het bij ;)
Extor
Was wel vet....Aparte shit beetje erg duister, maar wel te doen:D
Extreem-Knif
Tja, wat moet ik hier nou over zeggen.. Werd ziek gedraaid, was gelukkig niet te druk, maar voor dat geld had ik tog wel verwacht dat Partyraiser naakt op zou komen en niet aan een touw in een Star Wars-pak... Was op een gegeven moment zo knet dat ik gewoon rondjes in de zaal ben gaan rennen.. Tevens heeft Europa's grootste bouwbedrijf laten weten hun nieuwste Bulldozer naar mij te vernoemen..
Extrem­estyle­s
Slecht geluid, slechte MC's, slechte volgorde, tja zonde van mijn tijd en geld KUT KUT KUT ik had beter verwacht!
fessec
leuk feeste prima vermaakt!!voorin was het geluid prima hoor (y) promo, lenny dee, gizmo, tieum, brayn fury en natuurlijk partyraiser!!!mannen van de avond veel goeie nieuwe dingen gezien (y)
k had er meer van verwacht...het geluid was kut..alleen leuk dat ik veel ouwe bekenden ben tegengekomen..:) maaruh volgende keer een betere geluidsinstallatie neer zetten..:)
Snap al die opmerkingen eigelijk niet helemaal leek wel of de hele tent stond te springe daaro! :bounce:
FreakCaressa
IK vond het TOP!! misschien ffentjes niet, maar vooral het laatst was KNALLUH!!! en de mensen waren leuk :D
French­Coreli­cious™
:respect: 4 partyraiser!! gezellige sfeer ma t eten was godse goor!! d8 dat t n SUPERfeest zou worde,,ma vond t matig... Partyraiser mog wat mij berteft wel langer gedraait hebbe! hij weet WEL hoe hij de zaal plat moet krijgen! :respect:
Feest was echt goed!! Vanaf half 4 klapte het goed hard t/m half 8!!
FRobin
Geluid mocht wel iets harder, buiten dat Super feest gehad! :respect:Partyraiser:respect:
FRVissie
Ik had het beter verwacht maar de volgende keer 2 zalen en dan is het al gelijk een stuk beter.
G.­I.­A.­lange_­gek
was zkr wel een gek feessie ma dat kwam meer door de mense waar ik mee was, want t geluid was egt kut .. t stond veel te zacht!!! en ik had er toch iets meer van verw8!!! ma alles met alles was t tog wel gek;);)
Gabber_79
vondt het feest errug tegenvallen, had meer verw8 ! :S vooral door de prijs van het kaartje ! enigste plus punt waren de mooie dames op het feest en Dj Gizmo met een lekkere early set maar verder errug tegenvallen ! toch wel jammer :(
Gabber­Pinda4­Life
Dit was het geld dus echt niet waard:x Slecht geluid:nocheer: Slechte sets gehoord, de show wat ze beloofd hadden heb ik toch echt niet gezien:s Mooiste van het feest is nog altijd de flyer en de partyshirt die ik heb(F) Geen sportpaleis zoals beloofd was:vaag: Borchland was 10x vetter:kwijl: 26 April 2008 partyraiser half man half machine project 3 ;) Dat wordt zeker beter:yes:
geluid was kut muziek kon veel beter.. decoratie was super en sfeer was top
gietahh
WAT EEN SLECHT FEEST GEK !! het geluid gin echt nergens over veel verw8te van dit feest maar een zwaare tegen valler zonde van me geld (Y)
Ginger
Erg gezellig nachtje gehad, maar 't feest zelf viel me wel een beetje tegen..
Goeien­dagsch­otel
was wel gezellig maar dat kan harder!!
GRAFjong26
kon beter maar was weer effe top
Gurt_010
Echt Een Te Gek Feest, Werd Gek Gedraaid Maar wel Kut Geluid...!!!!
H4L Jordy
ik vond het een super feest had het echt onwijs naar me zin Partyraiser topper!!!
Hakkuh Annie
In het begin was het echt gezellig, goeie sfeer. Maar toen promo shit begon te draaien, was over met de gezellige sfeer. Wes, volgende keer niet zo van die vage dj's meer uitnodigen. Jij maakt er tenminste nog wat van, maar als je MC's het laten afweten op het laatst dat is gewoon een fuck streek van iedereen!
hans de kiep
viel eg tege :S timetable had andrs gemotte, geluid was bagger, eige show konde ze ni verzinne dus jatte ze maar wa van andere feeste:(
waardeloos geluid
Hardco
Muziek -
Hardcore Infinity
Wat een domper zeg, had er echt heel wat van verwacht, maar het was echt 3x niets. Geluid, sfeer, sets, eten, zaal... Drama. Show was wel ok, leuk die fakkelpakken :)
hardcore verslaafde
een heerlijk feest!! alleen jammer dat gizmo zo laat kwam!! verder was alles gewoon perfect!!!:d
Hardcore-Hinze
Had er idd ook meer van verwacht, was ook zker minder als in de Borchlandhallen! begin was vet, tot na de opkomst van 'the Man' himself. gaan ze erna tot 5.oouur alleen maar Mainstream draaien + een uur 'verleden tijd' draaien (Ophidian en AoF wel vet) in tegenstelling tot Radium en Fury die allebei na 3plaatjes draaien weer naar huis kunnen...WTF.
hardco­rejunk­y666
het was sloom en zacht! gizmo en promo donder jullie graf toch in
Hardco­reMani­ac_­Vld
was niet echt bijzonder,maar de after maakte het weer goed.....
hardco­repowe­r.­nl
WAT EEN OPKOMST. Zijn maar weinig mensen die hem dat kunnen nadoen...:respect: En een kleine 400 PICS:D op onze Radio-site.:yes: Heerlijk om nog even door teg aan :p
Hazinh0
Wat een drama. Had er veel meer van verwacht. Show­ was wel vet, maar sets vielen zwaar tegen:S. All­een laatste 2 uur knalde het er flink op! Partyrai­ser & Tieum = Goud :respect: Oja....hoe krijg je e­en dansende zaal in 2 minuten stil?..boek Electron­ic Pig dat was toch wel het dieptepunt van de avon­d, jezus... Toch wel fucking respect voor Partyraiser :respect: ondanks dat het feest niet helemaal geslaagd was.
was egt een goed feest, alleen had er veel meer van verwacht.
echt een kk feest, als partyraiser voortaan zo zal zijn ben ik geen fan meer!
Geselig feesje..! Lekkere sfeer! Geluid wat minder maar ag je ken niet alles hebbe, Partyraiser..:respect:
HENNY070
nahh had er wel meer van verwacht.. beetjuhh jammerrrr!!
HFTR
Geluid op het begin kut! ophidian kut! respect voor de rock, alleen iets te lang en waarom moeste de MC's nou percee een moshpit? heel de kk nacht nix anders meer geweest. Verder werd er echt hard gedraaid:D en ware er ook weer TE harde gezichte bij. Hè broertje;)
het was waardeloos!!! was zonde van het geld, gelukkig waren me vriendjes wel gezellig
iGwenda
Eerlijk Wes, je heb wel flink staan beuken, wat een mooie opkomst! Vond het geluid minder. Project #4 terug in Borchlandhalle :jaja:
ik ben harder dan de rest
geluid kon veelbter sfeer en mujziek ook vond partyraiser zelf niet echt goed draaie veder wast ook niet druk genoeg geloof ik en ja veder was wel goed feest maar ja partyraiser kon wel wa beters draaie
Ivanhooo
Gelukkig waren we met een gezellige groep, want ik had toch echt meer verwacht van dit feest... Jammer dat het niet in het 'Sportpaleis' van de Ahoy was :/ Het geluid was vooral in het begin maar matig...... Maar: PARTYRAISER :RESPECT:
J!ms
De opkomst van partyraiser, ik dacht; omg die bass is ziek! nugaat het beginnen! setje van partyraiser was toen prima, maar daarna waren ze de bass kwijt ofzo? zo rond een uur of 3 hadden ze de bassknop ineens weer gevonden en is het feest door de mannen die daarna draaiden toch nog gered. :P
JAAC
opkomst indd wel aardig........en over het geluid jah heb net het bericht van partyraiser zelf gelezen en ik snap het nu........
Jantsje..­ :flower:
Is echt vies tegen gevallen .. maar toch best vermaakt ;P
JappyJekko
had er veel meer van verwacht, het aftere was gezelliger
Jasper E
Was goede sfeer, alleen had het wel drukkker verwacht en een betere show,... vooral omdat er zoveel over werd verteld en er zelfs een stuk van in de krant stond
Jeffrey!
Khad het drukker verwacht, maar wel een zeer gortug feessie!:D
Jerriet :bier:
Ik heb het goed naar me zin gehad.. alleen geluid was zacht je kon elkaar gewoon verstaan! en opeens ophidian op de helft van de avond met zijn slome gedoe vond ik ook minder! :) maarja was wel VET! :D
Jesley :bier:
was wel lache hoor veel bekenden prima vermaakt!
ik vond het egt super.. :bounce: Egt super vermaakt.. :)..
Jill
Wat een ................. Feest tering zeg..was binne anderhalf uur weg drna lekker weze Teknóen:P
Jimmy-010
Feest was wel oke heb het nog overleeft zonden van het zachte geluid had meer verw8t
Jimz
Zeer vette nacht gehad, minpuntjes: Geen timetable blaadje fzo en het softe gedeelte duurde veels te lang
Jo0s
de muziek werd na half 5 pas leuk ma verder gezellig!
heb me SUPER vermaakt!!!! opkomst was echt tof.. :respect: ik vond het echt een geslaagd feestje!!
Geluid was minder maar toch goed vermaakt! AOF, Partyraiser -solo- en Ophidian(Y) CO-CO-CO-COCAINE MOTHERFUCKERS!!!!:P
Klote feest hoor alleen onderelkaar was knettah gekkk youuuu !!!!
heeel jammer, had er veel meer van verwacht, na vorige partyraiser!!! wat­ een BAGGER geluid, was opzich wel gezellig door d­e mensen met wie k was!! maar meer ken k er niet v­an maken!!!
Opzich een leuk feesie, leuke effecten enzo alleen af en toe zulke rare dingen ertussen zoals een band:S gitarist, drummer, contrabas... als ik dat had willen zien ging ik wel naar een concert... De zingende bruid was wel weer cool:)
geluid was kut, alleen wanneer PR zelf draaide kwam de zaal in beweging
katwijk rave de city
vond het supervetttttttt :respect: wesley
Kees
het was een supersfeer rechtsvooraan :D en het geluid viel vooraan wel mee, het kon harder maar het was zeker niet onvoldoende. Beetje jammer van electronic pig en ophidian, voor de rest prima sets
Kelly!.
Heb me uitstekend vermaakt :D:D.. Art of Fighters!:S Wat een aandacht trekkerij zeg.!! :respect: Partyraiser.! :respect:
Security was kut, geluid stond zacht, de sfeer was leuk, te vaak de zelfde tracks gehoord. volgende x in Outland of de Maassilo ofzo dat is minder groot en kost minder geld (Y) vond dit niet 42.50 waard :)
Ketali­n:devi­l:
Het feest zelf stelde niet veel voor en zeker nie voor die prijs ook nog is betaald parkeren 9 euro uitsmuiters k.k debielen Droks Akira Partyraiser en Noisekick hebben er tovh weer wat moois van weten te maken:)
KevinDuLac
Strakheid alom, zeker als je niet betaald hebt :) Denny Lee = the man again
KIMMZ(L)
niet veel bijzonders had er meer van verwacht ook jammer van het geluid maar was toch wel een leuke losse avond :D
KimSize Official
geluid was bagger & ut eten was op te kotsen... zweer was zeker goed, mad dog vs jda & partyraiser zeker te doen :kwijl: laatste stuk nie meegemaakt omdat ut snellere werk TE lang voor me uitbleef :)
zware teleurstelling eerlijk gezegd..en dat excuus voor het geluid hadde ze echt eerder kunnen bedenke.. had rond half 4 het gevoel dat ik op Awakings was :S:S
vet kut was voor mij meer een busrijsje met een ajax suporter
Knaller :bier:
geluid was een drama, had er veel van verwacht maar is me zwaar tegengevallen ben nog nooit eerder naar huis gegaan maar was nu om 5 uur al pleite (N)
Koning Beuk
WAT EEN KENKERFEEST!!!!!!!!!!!!!!!
KRENG :lijn:
gelukkig had ik de kaartjes gewonnen. anders was het echt jammer van het geld. had er echt veel meer van verwacht. beetje jammer. maar wel gezellig gehad met bekende :D
ik had dr wel meer van verwacht ,,helemaal uit groningen heengegaan! ,MAAR alles met mekaar was wel voldoende (Y)
La Cosa Nostra
Wat een verschrikkelijke kk feest zeg....
LAANTJE!
Gezelligheid maak je zelf...
Lady Yvetje® NL Devil still inside me(6)
vond het best tegenvallen, had echt meer van verwacht:(
Lana!
Wat een tegen valler! Had er veel meer van verwacht! kut geluid!!
Language Of Rhythm
Ziekelijk hard :yes:
larisza
vond het inderdaad tegen vallen kwa geluid, maaar voor de rest was het wel echt vet! (Y) prima vermaakt
larry89
Feest was opzich wel goed, alleen muziek vond ik van half 2 tot half 5 beetje klote en had er veel meer van verwacht, aankleding vond ik niet echt geweldig , Sfeer was eerst goed, vanaf 5 heeeel stuk minder, alleen opkomst was goeden geluid stond veeeeel te zacht, die bass moet je VOELEN!!!
was opzich wel goed te doen alleen geluid was zwaaaaaaar kut!!! :respect:: POGO :respect:
li@­nne in wonderl@­nd
wat een tyfus feest...kut geluid,hing totaal geen ­sfeer,had toch wel iets meer verwacht,..'ahoy here­ we come' :loser:het enige pluspuntje..dj gizmo­!(y)..enne giles graag gedaan;)(K)
Liess O:)
Zwaaar klotuh feest seg.:( Geluid was veeelste sacht.!! Had er echt 10x meer van verwacht. Partyraiser zelf weinig gezien, dacht dattie self weg was gegaan omdat t so klote was. Kben alleen de laatste 2 uur maar los gegaan, terwijl t geluid toen nog niet aan stond :S Erg zonde hoor.!
Life is Like a Dance
Wat een bagger geluid zeg maar :respect: Gizmo :respect:
ach ja bier beuk en wijven :respect:
Dit is echt een afgang, overal reclame, zelfs op fresh fm. En dan zo'n feest, werd heel slecht gedraaid (behalve laatste 2 uur, toen ging het wel) slecht geluid en veel te veel gelul en gedram door de muziek heen. Daardoor hing er uiteraard ook geen sfeer, dat komt echt niet door de bezoekers. WIJ ZIJN VEEL BETER GEWEND!!!!
geluid was kut, sfeer was kut maar heb het uiteindelijk zelf aardig naar m'n zin gehad!
Lisa...(F)
Het geluid was zwaar onder de maat voor Partyraiser, het drinken was niet te zuipen en aan het eind pas lekker gedraaid. Maar uiteraard nog wel vermaakt.
Low Tempo Sucks
echt 10x niks!! heletijd slappe kut deuntjes en dan word er even lekker gedraaid.. Komt ophidian.. :S
lucje_b
het duurt ff (tot half 3 maar matige muziek:(en echt KUT MC's:@ ) maar dan krijg je ook wat :D promo vs lenny dee set van de avond :respect::Electronic pig genieten:yes:en bij tieum helemaal los :D
Luit :bier:
Niet wat ik er van had verwacht. Maar opkomst was zeer vet :yes:. En AoF :respect:
Lydia
tja, ik hoef niet meer te vertellen wat ik ervan vond, het staat hier allemaal al beschreven! had idd meer verwacht van de zogenaamde nieuwste technologie! opkomst van partyraiser was wel vet! geluid achterin was kut, voor ook niet al te best en sommige djs draaiden echt klote! alleen de laatste twee uur waren het best, totdat de terror begon, toen was het over en sluit voor mij! maar voor de rest heb ik me prima vermaakt!
M.
Had dr wel wat meer van verwacht.. Beetje jammer. Maagoed was wel gesseligg en die laatste 3 uurtjes waren wel ff fijnnn :kwijl: B) !!
M.arlon (F)
Heb weer een super leuke avond gehad :D Geluid viel behoorlijk tegen behalve toen Partyraiser opkwam nondejuuuu :kwijl: Noisekick vs Partyraiser :respect:
maaii
Vond het wel gesellig , Alleen Vond het raar dat er alleen voor geluid was en niet 8ter ?? ,, En had Wat meer verwacht Van het decor ,, Want ja enter the time machine ? Alleen 2 Lompe Gasjes in een pak
madpitbull
slecht het was dood partysocks
Marcel
Enige goed was opkomst van partyraiser, waarom het geluid zo slecht terwijl bij de opkomst van Partyraiser het wel goed was. Was ook veeel te licht. Volgende keer maar weer Borchlandhallen 10x beter :jaja:
MARKCOREEE
de verwachting waren hoog, maar het viel me een beetje tegen...lasershows waren vet maar de aankleding van de zaal had wel heel wat beter gekund...geslaagd feestje maar het had 4384943 x zo goed kunnen zijn
masterhard
wat een kutfeest.. kutgeluid, kutsfeertje, zeker meer van verwacht
:respect: voor wesley! U DID IT MAN!!
Zonder twijfel beste feest van dit jaar voor mij :yes: er was bacardi er was goeie muziek en er waren veel gezellige mensen :D Partyraiser thnx voor deze avond :respect:
Mellie(K)
Idd het geluid was wat minder maar de laaste twee uur maakte alles weer goed en de zweer was super Wes jij was ook helemaal te gek op naar je volgende feestje
Meneer de Vriesss
:respect: Mouth of Madness :respect:
Metalicious
Heb het super naar me zin gehad!:D.mensen die geen verstand hebben van hoe een feest opgezet wordt,niet zeiken!!
Niet super maar wel goed vermaakt nuchter wel teverstaan. Dood aan taxi centrale Safe&Sure :D
Waaier inleveren :S, Had er meer van verwacht. Laatste 2 uur waren loss :respect:
Mike' D
Partyraiser !! :respect:
mikkechick
omdat er zo veel van verwacht werd kon het alleen maar tegenvallen maar zit niet zo te zeiken joh ik heb me prima vermaakt!
MiQe88
had er meer van verwacht:(
Miss Keaut
doordat het vorige feestje van Partyraiser (Borchlandhal) zó onwijs goed was gingen we vol verwachting naar dit feestje. Maar helaas, verre van het vorige feestje. Heb me wel vermaakt maar dat kwam omdat we met gezellige mensen waren.
Vond er geen fuck aan en was niet in de stemming :( gewoon kut dus
Miss Tricky
zwaar kut gedraaid!!! alleen de laatste 2 uur waren beukend
missy
Vond het zwaar tegen vallen, had er meer van verwacht :s Ben wel betere feessie's gewend in Ahoy :)
MMMMike
Weinig sfeer, slecht gedraaid. Tot Partyraiser zelf ging draaien om half 1. Toen werd t ff vet. van 2 tot 5 ronduit kut. Slecht geluid, slecht gedraaid. Waar was partraiser al die tijd? Laatste 2 uur werden de battles nog ff afgeraffeld met de andere dj's. Had er veel meer van verwacht. Desondanks een leuk feestje.
Moffrey
Flinke tegenvaller, toch goed vermaakt, maar dat was meer vanwege het zooitje ongeregeld waar ik mee was ;) Volgende x maar weer Borchlandhallen?
Ik vond t een zeer geslaagd feestje! Alleen volume knop had harder gemogen :jaja: Voor de rest reuze na me zin gehad :respect:
mooncry
(N) Ik vond het vies tegenvallen."t begon al toen ze bij binnenkomstM'N WAAIER AFPAKTEN EN WEGGOOIDEN en ik binnen precies dezelfde kocht! Waar slaat dat op! :@En vervolgens kutgeluid,er werdt kut gedraaid op de laatste 3uurtjes na dan en daardoor ook geen sfeer :no: mensen kwamen om te knallen,maar dat gebeurde alleen op't laatst en toen was het te laat. Afteren was onwijs gezellie :D k lag bijna over de tafel van het lachen :lol:
mOpkee*
Muziek, sfeer, mensen, TOPPIE!! goed feessie en mooie shows!!
mr turner 2nd
heerlijk feestje
prima naar me zin gehad :D laatste 2 uur zeker losssss
Mr.­ Eliminate
:respect: Partyraiser :respect: Wes als het geluid wat beter was dan was het echt een bruut feest geweest. Sfeer was goed (Y) De opkomst van je was ook zeer strak :P :respect: J.D.A. VS Mad Dog :respect: Ondanks het matig geluid heb ik zeker genoten van dit feest :bier: :jaja:
MR.S
zeker naar me zin gehad (Y)(Y)feesie
N brok ellende :vaag: !!
Wat een slecht geluid zeg!Echt BAGGER...en dan de muziek nog :( :( Het viel echt flink tegen!Zonde...
N-ergetic
Ging er weer hard tegen aan :D heb me erg goed vermaakt ;) :respect:
N.ePP.ii
wat een kut muziek en wat een kut geluid zeg :S
Naaikie
soms wat nutteloze dingen in het programma maar de sfeer was goed en ook gezellig!
nad!a
had er VEEL meer van verw8............. nix dan daT
Nek!
Lekker :bier: drinken en moves maken Hoppa
Neophyte_man
Gaaf feest, gave opkomst, gave battles en vooral gave sfeer en mensen. Geluid mocht iets harder. :respect: Partyraiser :respect: Goed gedaan Wesley.
Nicobo
Muziek in begin: te soft! Véél later op de avond beter! (Y) (K)
Ik vond het zeker wel vet, geluid was misschien minder. Maar ophidian, tieum, electronic pig (Y) jammer van die art of fighters... :/
Was wel een lekker feestje , had het alleen wat groter verwacht en jammer dat noisekick niet kwam draaien .
ik vond het een lekker feestje werd lekker gedraaid had het alleen iets drukker verwacht want tyfus het was rustig:| laterss (K)(K)
Nilio
Erg jammer dit feest! vooraf gedacht dat het 1 van de mooiste van 2007 zou worden maar het is eerder de slechtste!! totaal geen lijn in het programma en geluid viel gewoon weg ofzo!! en waarom als mc roepen ''pogo is not a crime''??? waren er nog geen rellen geweest ofzo?? :no: Partyraiser blijft vet maar niet alles kan dus in goud veranderen!!
Ninja
waardeloos:S
Wat een tegenvaller was dit. :s Echt kut gedraaid! :( Beetje jammer, want had verwacht dat dit een goed feest zou worden.
NL-@­pPeLpO­wErSiE­nTjEsA­p-NL
had er veel meer van verwacht! beetje jammer van het geluid :S was echt verschrikklijk zacht!! :S hoop de volgende wat beter is
Noize Connexion
had er wel meer van verw8, ondanks een paar minpuntjes (geluid) heb ik me prima vermaakt! flink los op partyraiser vs tieum :respect:
strak ge MC 't
NoorDg­estoor­D :bounce:
ja dik zooitje dit feest echt niks aan maar heb me nog wel vermaakt met me liefie(K)
Nopinion
zeer goed te doen
Het was gezellig, maar het feest zelf viel behoorlijk tegen
Was wel lachen, maar One man / Half machine in april was beter. Wel jammer dat die Elize weer kwam met hetzelfde nr en dezelfde jurk als in april.
Had er meer van verwacht!! Veel te veel licht in de zaal, weinig lasers! Muziek kon beter, meer early & hardcore! veel te veel industrail!! De bassen waren wel goed :ja: !! In het begin van de avond was er nog wel sfeer, maar na 2uur was de sfeer helemaal weg, vond ik jammer! Gelukig had ik me vrienden nog die sfeer maakte :d :respect: Top DJ's van de avond waren Art of Fighters, Gizmo, Ophidian, Tieum & Partyraiser! De inkom van Partyraiser was wel een knaller !! (6)
och och och met veel pijn in mijn hart moet ook ik zeggen dat het een zware tegenvaller was! denk dat het een combinatie was van inderdaad zoals partyraiser zelf zegt, het slechte geluid, de platenkeuze van de dj's (naar mijn mening teveel outblast-hitjes, we komen toch voor heerlijke pokkeherrie?!), en dat het 28 april duizenden keren beter was qua alles!! verwachtingen waren daardoor hoog, al heeft partyraiser mij nooit teleurgesteld, zijn set was top! maar de rest... :frusty: :nocheer: :frusty: :nocheer:
Oldskool United
ik had toch wel wat meer verwacht voor die €40 . ze hadden wel de grote zaal mogen gebruiken;) , maar ondanks de leuke terug reis heb ik me vermaakt
ik heb echt een super avond gehad, maar dat lag niet aan het geluid en de muziek. als er dan goed werd gedraaid waren het maar een paar nummers.
Partykick en Noiseraiser :lol: Laatste uurtjes prima vermaakt!
kan weinig beoordelen over het feest, was nog geen half uur binnen en mocht alweer naar buiten, je mag ook nix meer tegenwoordig hahaha kan weleens gebeuren..neem je een nakkie en voel je in 1x een hand op je schouder, risico van het vak...maar iig is me nacht toch nog fijn verlopen :) thanx (k)
Ouwe Gekkehuis
Wat een geweldig feest! Mooie opterdens Dj Partyraiser en D-Code waren helemaal perfect! :respect: Alleen was het drinken bij de VIP barslecht geregeld! Voor de rest een topavond gehad!
P.­iietsen :bounce:
Erg TegenGevallen , meer Van verw8 / Maar Wel Vermaakt (Y)
Para Italia
partyBAGGAH :loser:
Party Like Us!!!!
Beetje jammer weer, geluid was egt kut gewoon maar soms hoorde je wel waartoe dat systeem in staat was met bv: stealing yo shit van drokz had er wel zeker meer van verwacht van het feest egt jammer!!!!
De 2 uurtjes die ik heb mee mogen maken waren zeker wel VET!! Jammer dat ik de rest moest missen.. maar nog leuke after nu!!
Partyb­imboo#­2
Had dr meer van verwacht door al die reclame's enz. Vooral in het midden van de avond was de muziek bagger.!! Maar heb me primaa vermaakt :D
partyf­reaker­t
sonde dat het in ahoy was het had zon mooi feest kunnen zijn
Passion 4 Core
Had er wel meer van verwacht de laatste 2 uur waren zwaar vet qua muziek maar het geluid was te zacht! en het licht te fel, de sfeer was wel goed Promo & Lenny dee waren lekker Industrieel bezig (y)
Patricia
Ik had er meer van verwacht.... :s Jammer. Het had echt leuk kunnen zijn. Maar wat was Promo aan het doen????? :o Wat een teringherrie. Wes draaide echt wel goed. Jammer dat het geluid ook kut was. Verder heb ik zeker wel gelachen met iedereen! (y)
goeie muziek sfeer was minder :)
Paul-T b)
Vond in de borchlandhallen beter ..sfeer was wel goed na een tijdje maar geluid en licht kwamen niet echt goed tot uiting in Ahoy ..werd wel goed gedraaid ..Ophidian ..Partyraiser weer t nummer van me maat gedraait :D
Peetjuhhh
had er meer van verwacht... er zat totaal geen logische opbouw in de muziek (n)... geluid was ook niet echt super... shows & lasers waren wel erg mooi (y) vooral de opkomst :d
HEERLIJK FEESSIE!!! voorin was het geluid prima... Sfeer ontbrak bij ons zeker niet!! Partyraiser hulde!!! Tieum vs. Partyraiser de helden van de avond
Pinda -078-
was wellache had er alleen meer van verwacht geluid viel tegen en een kut sfeer verder wel lache
PMA
AoF was te gruwelijk gewoon :) Ophidian draaide ook behoorlijk (Y) rest was enigzins teleurstellend...
Tegenvaller
potje poolen.­nl aka ausje
dus ik heb niks gemist!!!! ben blij dak daar nie geweest ben
PRINS PILS
overal grote woorden en commercieel uitgemolken. en wat gebeurd er.... krijg je zo'n feest :S super shows met super geluid en super licht....... :S STOND IK IN DE VERKEERDE ZAAL? :S vond het allemaal een beetje zwaar tegenvallen!.
QMaster
en toch heb ik me weer vreselijk vermaakt :)
Quatsch 2010 :bier:
Eerste aantal uur me eigen best verveeld. Ging van slecht naar nog slechter. Maar laatste 2,5 uur heeft heel veel goed gemaakt!!! was zeer lekker feestje nog geworden.
R.atje
was geen 40 euro waard! slecht geluid zeg! er was ook heel geen sfeer!
raar ventje
Dik. Partyaiser & Tieum:bounce:
Rammi
Het was GEWELDIG!! Had er niet zo veel van verwacht!! Is me 100% Meegevallen!!:D:D
Rave_Steef
Geluid stond egt TE zacht !!! veel meer verwacht van dit feest ( volgende keer maar weer borchland ????? )
Rayman1979
Ik vondt het wel leuk gedaan allemaal alleen een paar min punten 1.geluid .2.waarom beginnen met Hardcore daarna oldschool dan terror dan darkcore en dan als laatste industriel dan vondt ik het feesje van 2006 in amsterdam beter eerlijk gezecht
Remcolano
Heb me goed weten te vermaken!! Partyraiser is gewoon TOP !
Rene86
ik vond idd dat het geluid wel wat harder mocht zoals bij de opkomst van partyraiser :) voor de rest ook dik vermaakt (y) vooral die beat van radium :kwijl: en wesley beukte weer als vanouds :yes: :respect:
Rexel
behoorlijke tegenvaller, was dan ook zo weer weg :S
Had er zeker meer van verwacht, maar de laatste uren hebben het hele feest goed gemaakt! :yes: Grootste minpunt was het geluid... Verder goed vermaakt! :)
Muziek was wel goed alleen geluid was dramatisch!!
Weas gewoon FUCKING NIET NORMAAL!!!!!! Heel vet feest Wes (y)
RN**
Hele tijd kats vooraan gestaan, geluid was daar wel ok, kon harder maar geweldig goed vermaakt, top
Ro0sz__
Ik vond het echt een superfeest, heb even aardig los staan gaan!!!
Nou.. ik heb me wel heel de avond vermaakt, maar qua feest was het echt niks :/
Rochy :bounce:
Vond begin minder maar daarna was ut echt knallen :D Super vermaakt
Roows
had er meer van verwacht.. beetje jammer
Rotterdam Terror
lekker feessie veel bekenden en je mocht veel van de uitsmijters ( pogo action ) 8)
rtc18
het begin was egt saai maar later was de terror en speedcorew wel goed te doen en veel gelache met viv :lol:
Ruben010
top feeesttt ,had er wel iets meer van verwacht maar heb een top avondgehad!!
RUDOLF:bier:
saai
Ruud :bier:
Helaas, ik had heel wat verwacht, maar het werd niet echt waargemaakt.. Geweldige Lasershows? Geweldig geluid? En wat mij persoonlijk het meeste iriteerde was de volgorde van de muziek soorten.. Main, Oldskool, Terror, Main, "Darkcore achtig" :S Maar des al niet te min heb ik me toch wel goed geamuseerd :D
Ruud Awakening
"spectaculaire shows en het nieuwste op gebied van licht, geluid en visuele techniek" <-- dit heb ik volgens mij gemist.... Tieum gaf een heldenset weg met het feestvarken PICS @ WWW.HAELEN.TK
had er wel meer van verwacht.. geluid zwaar kut.. het sfeertje was ook wel beetje vaag. het was te licht. maar toch de laatste paar uurtjes toch wel los gegaan..
Heb me wel vermaakt.. Partyraiser draaide goed.. alleen was erg kleine lokatie.. had er meer van verwacht.. en de muziek mocht wel wat harder :)
sausmous
heb me zeekr goed vermaakt ondangs dat de muziek wat zacht stond
SCHUFKE
was een leuk feestje meer van verwacht de laatste 3 uurtjes waren super :respect: :bier:
sebkuh
wat een bagger KUTFEEST :(
Sigmeister
jammer dat het geluid pas op het eind goed open ging. Partyraiser heerlijk gedraaid.
Vond het een goed feest..:D Het geluid kon wel beter idd, maar was wel aardig gek verder.:D
had er meer van verwacht en het geluid kon ook cker harder :( de show er om heen was leuk gedaan, ben alleen de laatste 2 uur helemaal los gegaan :respect: Partyraiser vs Tieum en Partyraiser vs The Vizitor vs Akira :respect:
Was goed te doen ,moest helaas wat eerder weg, had eerlijk gezegd wel wat meer verwacht, maar muziek was goed dus een 'goed; :P
SmitBu­ll(L)A­nneke
Lekker feestje maar waarom draaide noisekick nou zo laat??:S :respect:Tieum:respect:
lekker goedkoop binnen gekomen :) had er meer van verw8 en geluid was bagger.... verder wel goed vermaakt :)
Snq
Vond het wel vet eigenlijk :) Geluid was misschien wat minder, maar werd lekker gedraaid. Heb me goed vermaakt!
dus......
soskonijn
was wel iets ofwa goe ,mor pas na 4 uur echt zalige muziek:d had eigelijk der meer van verwacht,mor ja heb me goe geamuseerd met den hoop:p:p :respect: partyraiser,zalig gedraaid en ja de vizitor,noisekick,akira zalig!!!!!!!!!!!!!
Sound Maniac :banana:
toch wel vermaakt :) maar het geluid was te zacht
SPEEDTRASHER
was jammer dat er zacht werd gedraaid :S opkomst van partyraiser was (y) ook heb ik best wel vage dingen gehalucineerd/gezien voor de rest heb ik me prima vermaakt :) :respect: akira vs vizitor vs partyraiser :respect:
Speedy JJ
Tsja, ik heb niet zoveel te klagen, was dan ook aardig van de wereld, kreeg wel mee dat AOF een beetje overdreven was... zonde, had liever gebeukt durende dat kwartier intro,
sportfriek
ze zullen de audio-verhuur bedrijf wel erg blij hebben gemaakt. de helft stond uit en de andere helft stond op40% van het vermogen. als ze toch zo zacht gaan draaien bespaar je geld en huur de helft minder versterkers en speakers. slechte setjes, als er 2 zalen zouden zijn met zowel mainstream hardcore en industrial/terror dan hadden veel meer mensen tevreden geweest. beetje jammer
Stampw­eiffie­j
ik vond het die 45 euro niet waard. Misschien heb ik er teveel van verwacht (na alle promotie en nieuwsberichten). ik vond de koelheid van de locatie wel goed, alleen was gewoon klote ruimte, saai en slecht geluid. Hopelijk heeft Was wel een topfeest gehad;)
StefanSneek
Ik vond het vet lijp :bier: Mooie effecten en te gekke opkomst van Partyraiser, het einde was ook gruwelijk;p
Steve Verm
Helft van de lineup eigg niet gezien, lag niet aan mij btw. Het geluid was loeihard en schel maar niet zuiver. Lineup was qua opbouw ook raar, hard, zacht, zacht, hard, zacht etc. Sfeertje was cker bij de opening goed maar je merkte later toch wel dat veel mensen er de pest in hadden, t was niet gezellig meer. En waar was Party zelf? Ik had m meer willen zien draaien, niet met anderen maar al1 met zn eigen plaatjes. Maargoed volgende keer denk ik wel 2x na voor ik ga.
Steve.
Partyraiser :respect: dik feest!! geluid was jammer, maar daar kon je ook niks aan doen ;) Vizitor & Akira :kwijl:
Ben blij dak niet de enige ben:S
feest zelf was echt onder de maat... maar het was wel behoorlijk gezellig
Subversum
wat slecht zeg!!! drama van het jaar
Super Shakira
wat een kut feest..had er echt veel meer van verwacht had er dus ook kei veel zin in..maar toen gizmo kwam werd t feest steeds kutter..:s..geluid vond ik slecht..dus we waren al rond 5 uur naar huis gegaan..mar de opkomst was weer wel goed..;)
SURI_­stampertje_­NL
vond zeker wel een mooi feestje maar wat je er al over las enz had je er egt wel veel meer van verwacht, en de volume stond dus ook al wel zo zacht, en wat zuigt die gizmo ook zeg:S maar verder egt gigantisch vermaakt wel en die achterlijke kut-pogo was wel beetje janner.. :respect:PARTYRAISER:respect:
Nou... :/ De feestsfeer zat er ook niet echt in... :( Zijn nog nooit eerder dan 5u weggegaan bij n feest, dit was dus de 1e x. Arnold supergaaf dat je mee bent geweest :) We hebben lekker geslapen 8)
Een slecht voor de moeite! Belachelijk strenge controle (wat zou ik moeten doen met foundation binnen? Opsnuiven? :S), geluid stond belachelijk zacht, niemand ging los, de show was drama en zo kan ik nog wel even doorgaan. Niks van de beloftes waar kunnen maken. Jammer!
Syl
Beetje trage intro, wel een onwijs gave binnen komst van Partyraiser zelf. Ook samen met Tieum was super. Die vuur mensen met dat spugen en al die niet echt indrukwekkende afleiding hadden van mij weg mogen blijven. Partyraiser, goed man. Leuke band trouwens.
T E E F
Had een ZWAAR BEUKE feest verwacht! viel ff zwaar ­­­tegen. EN PROMO KK BAGGER! >> LAATSTE 2,5 UUR EI­­NDELIJK HERRIE <<­ kon helaas niet los gaan blesu­­re aan knie ­ vooralsnog goed vermaakt
T e ss a ;­ (L)
Ik vond het erg leuk (Y) ! Opkomst was mooi, maar het geluid daar stond veels te zacht ! Wel lekker los gegaan ! :)
T3KN0 TRiBUN44L
Ik was zelf een machine maar Michael leek op een fucking bulldozer.
wat een kut feest,kut geluid, nooit van opbouwen­ gehoord???? nooit meer feesten in Ahoy voor mij!!! TR­IESTE BEDOELING enigste wat mooi was, was het opko­men van partyraiser en daar is het mee gezegt, ze ­moeten volgend jaar niet alleen promoten op slam f­m maar ook op radio538 en veronica maakt het feest­ btr op (SARCASTISCHE)...CK feest
tamar:­bounce­:
Geen Sfeer, Slecht Geluid, treurige show! Gewoon waardeloos
Tengski Haze
Partyraiser: :respect: , hetzelfde voor de 2 grote helden Gizmo en Ophidian. Vette sets gehoord! Geluid viel idd tegen, maar als je vooraan stond was t goed te doen :yes: Was gewoon vet (Y)
ter-r-ror-z
was leuk maar het geluid was te zacht en te veel blije muziek
Terreur_­op_­Wielen
Wat een waardeloos kut feest had er meer van verwacht geluid was zwaar klote sfeer kut slecht gedraaid enige wat goed was was de mensen met wie ik was dat was dan gezellig foto's komen op www.worldofhardcore.cjb.net
ik had een vraagje op partyraiser werd een nummer gedraaid en daar kwam terror jaap in voor (is toch fucking niet normaal) nou heb ik dat nummer geprobeert te zoeken maar kan hem nie vinden kan iemand mij een berichtje sturen hoe die heet en van wie die is??
Terror-Dictator
Het geluid had wat harder gemoge, verder zeker goed gedraaid... keb me wel flink vermaakt...
was egt wel vet
The Big Boss :[
het feest zelf was zeker gewoon weg te gruwlijk maar 1 klein min puntje toch net effe de gluid weer gewoon klote
The Coreseeker
heb het erg naah me zin gehad...geluid viel tege dat wel maar voor de rest was het een aardig feestje:D wes goed gedaan man;) erg veel bekende tege gekome trouwes:P wesley bedankt!!!
the dancing party man
ZEKER WEL GOED FEESTJE! veel simpel publiek, wat iets anders als mainsream niet trekt, terwijl er juist speciale setjes waren die niet zo standaard waren maar dik bruut.Geluid viel me best mee,tenminste geen piep in me oor.respect voor ophidian, electronic pig, gizmo, tieum en natuurlijk partyraiser himself!!(Y)
The Demon Dwarf
was weer een leuk feesie en zoals gewoonlijk :respect:partyraiser:respect:
The DJ Assassin aka The Don
de show eromheen was leuk , had verwacht dat op die grote witte doeken geprojecteerd zou worde gebeurde niet was wel jammer , tja over het geluid dat was gewoon te triest voor worde komt JDA voel je deze bass. hoor je gewoon ploink ploink ploink , voortaan gewoon weer borglandhallen voor je wesley :O stukken betere locatie :)
The Generator
wat een KUTfeest zeg!! kutgeluid,kutmuziek,kutsfeer en veels te licht binnen maar wel :respect: voor Partyraiser
was wel grappig :) wel veel bekende gezien :D
The Italian Stallion
Super feest B)Wesley:respect: geluid mog wat harder ma werd super gedraait vooral laatste 3 uur:P::D
vond het zwaar tegenvallen:(:( had er veel meer van verwacht...
Viel tegen had er meer van verwacht maar wel vermaakt :bounce:
Veel meer van verwacht, gelukkig waren Promo, Lenny Dee en (vooral) Tieum aanwezig. Dat maakte het nog een beetje de moeite waard!
TILT
kut geluid heb me voor de rest wel vermaakt :bier:
timmuhh alleen in vlaanderen
kutgeluid , maar me wel vermaakt (denk ik :$ )
Gizmo vs Partyraiser heerlijk setje :yes: :respect: verder Akira, the Vizitor, Tieum, Radium en Bryan Fury goed gedraaid met Partyraiser :respect: Noisekick en Partyraiser die hun nummers door elkaar mixten was grappig maar wel vet haha :D en idd jammer van het geluid verder wel een goed feest :yes:
Toef
Laatste 3 uur waren goed knallen, voor de rest had ik er veel meer van verwacht.....Toch wel goed vermaakt
Wat een krak feest!! had er zeker meer van verwacht, kut geluid, kut muziek!!
tongboy
boel shit !!! was wel leuk feestje
veel bekenden weinig poeder :S
Untitled
gaar
UTCA_Chin
:bier:
Muziek had harder gekunt, "de shows" hadden wel wat gekker gemogen (na zoveel aandacht), die shit boven je werd ook niet gebruikt (als dat wel de bedoeling was), en fucking veel haleve zolen!! JEZUS.... maar al met al de gezelligheid en het te harde gezicht van Michael hebben op mijn avond de kroon gespannen !! :bounce:
Vage Toellieee O:)
te hoge verwachtingen.. Ondanks het geluid had het nog wel veel beter kunnen zijn als er mooie setjes waren weg gezet en de band wat korter speelde de harde platen waren al in de minderheid en dit ging ook nog van onze tijd af! Laatste 2 uur was zoals ik het hele feest eigenlijk had verwacht! viel tegen dus!
VAK-X[FR08]
redelijk feest. mag wel wat meer gestampt worden. stonden er heeel veeel stil. geluid was aardig zacht, maar heb me wel weer vermaakt (Y)
ik had er veel te veel van verwacht. Geluid was bagger en op het laats werd er echt lekker gebeukt. Sfeer was wel goed
waar was het geluid,, waar was het licht?.. je bent nu echt bewezen hoe arogant je bent.. he wat zij je nou op nightmare.. een ''geweldig feest zou het worde'' en dan nog met je kop op de poster staan je moet je schamen ik kots op dit feest
Vincent010
geluid had harder gekund, verder werd er wel goed gedraaid... opkomst van partyraiser was wel bizar...!!:respect: verder was alles wel goed geregeld qau wc's, barren enzo... had er meer van verwacht maar het is wel een geslaagd feestje geworden..!!!
Weird Case
kut muziek tot 3 uur, bass d mag voortaan thuis blijven!!einde was wel lkkr maaruhh..geluid was weer kut:S
wesley DH metafistic
heb me wel vermaakt ':D
Wess!
Geluid was inderdaad niet echt super maar ik heb me toch vermaakt ik maak me daar niet zo druk om :bier:
Westbaas
Als dit geen machine city was, weetik het ook niet­meer :vaag: ­ ,,,,,,, (L)!
Kort maar Krachtig :xtc:
Wierts
wat een knal feesje;)
X.Bianc
Leuk feestje, had er wel meer van verwacht helaas, maar wel naar mn zin gehad! :respect: Partyraiser :respect:
Yoppie :blinky:
VIP ! :D Geluid viel een beetje tegen :\ maar we hebben ons dik vermaakt :D:D
goed
Zattej­an:bie­r:
Had er meer van verwacht, duidelijk geen 40 euro waardig! Early rave setje van Gizmo was wel vet :respect:
Ik vond het wel lache:D Jammer van t geluid, maar ik heb me prima vermaakt::D
{.Ineke.}
Kut geluid, geen Bass in de Zaal.. had het vetter verwacht ;
had er veel meer van verwacht!!!!! wel vermaakt
Vond het tegenvallen na al die berichten 'het wordt een spectaculere show'. welke show??? niet heel bijzonder! Het geluid was slecht, geen sfeer, te strenge controles (zelfs waaiers werden weggegooid). Kortom: een baggerfeest
|Prod!gy|
PROMOOOOO!!! :D:D:D Geluid was niets mis mee, moet je maar op de juiste plek staan ;) Partyraiser = Held Hij heeft beter avonden gehad maar dit feest was zeker 1 om te koesteren :yes:
|| Dennis ||
lekker gedraaid! tieum vs partyraiser, ook een vette opkomst van partyraiser!!! enige minpunt was het geluid dat mocht wel iets harder:)
had er meer van verwacht...maar het aller grootste plus punt was toch wel de sfeer...voor het eerst dat er in rotterdam geen K*****r sfeer is :respect: en top gehad met de mensen met wie we waren :yes: :bounce:
Bar slecht geluid., kon iedereen gewoon verstaan, had meer verwacht voor 45 euro, slechte locatie stelde niet veel voor. Verder wel vermaakt, veel mensen gezien van PF (Y)
~~ARMIN~~
KUT geluid! Om 4 uur moesten er nog een stuk of­ 10 dj's komen:S De show was wel aardig maar rest viel erg­ tegen.
Heb me goed vermaakt :) alleen lokatie&geluid was kut O:)
Geluis was zwaar klote...3kwartier binnen Toen door naar en Goed beter Feest:/
Het geluid was echt om te huilen! Zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt! Vond sowieso vies tegen vallen! Jammer!
† The Excorsist † a.­K.­a Secret killer
Ik had er echt meer van verwacht het geluid was indd bagger hoorde je zelfs goed onder de battle met the headbanger :S verders electronic pig was vet en the headbanger vs partyraiseerr ook zekers wel maar ben om 4 uur al weggegaan :/ maybe next time better !!!!! Wesley ondanks alles heb ik tog wel genoten;)
†..­ A.­ndrØmeda ..­† :bounce:
het was wel gzellig :Bier: alleen het geluid mocht harder maar voor de rest was et un goeie show en :respect: Partyraiser, Noisekick:respect:
†..­ Kaampjuh ..­†
dan sta je niet te lachen
•†• *­Bitch Eat Shit And Die*­ •†•
Wat een Bagger feest..!!:S Volgende x niet zo'n grote bek hebbe Wesley maar maak het eerst maar waar.. want dit leek absoluut nergens op!!:@ Tis dat er veel bekende waren en weer ff bij heb kenne kletsen want het geluid stond tenslotte zo zacht!!:S Egt een tyfus feest!!:[
© Mafkaasjuh .­ .­ ;­
was me het feestje wel weer :) goed vermaakt !
Vond het egt tegen vallen op het begin toen we binnen kwamen was het leuk maar het hield al gauw op en het geluid was ook niet egt best de bass was ook te zacht maar ja het is niet anders
Opkomst was vet, maar voor de rest vond ik het persoonlijk wat minder..Geluid liet t welles na bij headbanger/ophidian..Borchlandhallen was toch echt beter!
Ðarksilence aka Waussie
Begin was goed,,opkomst S*U*P*E*R*,,latste 2 uur naar de kk geholpen door de kutterror,,voor de rest (y)

Line-up DJ Partyraiser presents Machine City

hardcore
hardcore
· live Italië hardcore
hardcore
Verenigd Koninkrijk hardcore
· live
Australië hardcore
hardcore
hardcore
· live hardcore
hardcore
Verenigde Staten techno, hardcore
hardcore
Italië hardcore
hardcore
· live hardcore
techno, drum & bass, hardcore, downtempo
hardcore
techno, hardcore
Frankrijk hardcore
hardcore
hardcore
Frankrijk hardcore
hardcore
· MC hardcore, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
· MC
· MC hardcore, hardstyle
· MC hardcore
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
· MC hardstyle

Nieuws

Voor het evenement DJ Partyraiser presents Machine City zullen aanstaande zaterdag geen tickets aan de deur te koop zijn. De voorbereidingen voor het spektakel aankomende zaterdag in Ahoy Rotterdam zijn in volle gang en de verwachtingen zijn hoog gespannen. 77
Op 20 oktober 2007 wordt in Ahoy’ Rotterdam geschiedenis geschreven als DJ Partyraiser met ‘Machine City’ een ware revolutie in de Hardcore-scene ontketent. Nooit eerder vond er in deze internationaal geroemde muziektempel immers een concert plaats rondom één Hardcore-artiest; een mega-productie die op gebied van shows, special effects en andere verrassende elementen zijn gelijke niet kent in de Hardcore-scene. 96
Op 20 oktober 2007 opent DJ Partyraiser de poorten van het futuristische Machine City in het kolossale Ahoy’ complex in Rotterdam. Poorten die niet geheel ongemerkt geopend zullen worden, integendeel; Machine City zal opgeschrikt worden door een oorverdovende portie Hardcore in de breedste zin van het woord, omlijst door shows, visuals en special effects waar zelfs de doorwinterde partyganger nog niet van durft te dromen. 92
Op 20 oktober 2007 zal Partyraiser Nederland op zijn grondvesten doen schudden met het loodzware en futuristische ‘Machine City’ concept in Ahoy’Rotterdam. 87
De populariteit van DJ Partyraiser werd in eerste instantie als een hype bestempeld die wel weer over zou waaien, maar niets bleek minder waar. Niet voor niets is hij al drie jaar lang de meest geboekte Hardcore DJ van Nederland. Twee volledig uitverkochte concerten in 2006 en 2007 - bijna 10.000 bezoekers in totaal - onderstrepen nogmaals het blijvende karakter van de status die Partyraiser inmiddels bereikt heeft. 163

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Hoe was Partyraiser - Machinecity? f:hard322
Was er een jazzbandje op Machine City?? f:hard48
(gesloten) Partyraiser muziek21
(gesloten) Partyraiser muziek6
TK: DJ Partyraiser Presents - Machine City tickets3
(gesloten) 'Raad het gewicht van Partyraiser en win 2 VIP kaarten voor de volgende Machine City' f:algemeen4
(gesloten) Machine city f:algemeen6
Dj Partyraiser - Machine city muziek11
(gesloten) Feest in ahoy f:algemeen5
(gesloten) Trailer Machinecity online! f:hard12
(gesloten) Line up partyraiser machine city f:hard65
(gesloten) 20 Oktober Partyraiser in Ahoy Rotterdam f:hard191
(gesloten) Het grote "Hoe was Partyraiser-machine city"topic! f:hard93
TK: (gesloten) 1 kaartje partyraiser 30 euro tickets5
(gesloten) Gratis 2 kaarten Partyraiser tickets11
TK: Dj Partyraiser 2 kaarten tickets5
TK: Kaarten Partyraiser tickets11
TK: (gesloten) 1x partyraiser tickets2
TK: 2 kaarten partyraiser 40euro tickets5
TK: (gesloten) 1 x partyraiser kaart tickets4
TK: (gesloten) Kaartje Machine City tickets2
TK: MACHINE CITY 20-10 in AHOY met DJ Partyraiser Ticket/Kaartje tickets6
TK: (gesloten) 2 kaarten Partyraiser 40 euro!! tickets6
TK: Machine City Kaarten tickets8
TK: (gesloten) 2 kaartjs Partyraiser tickets2
TK: (gesloten) 1 x partyraiser kaart tickets6
TK: (gesloten) Partyrasier kaartje tickets4
TK: (gesloten) Partyraiser Machine city kaartje tickets1
Partyraiser special op www.hardcoreradio.nl muziek22
TK: (gesloten) 2 Kaarten DJ Partyraiser presents · Machine City tickets12
(gesloten) Prijsvraag partyraiser f:hard20
(gesloten) 20 okt. DJ Partyraiser presents · Machine City f:hard15
(gesloten) Vette partys f:algemeen10

1838 opmerkingen

Wat een positief gebeuren hier zeg... :no:
Uitspraak van :sweethug:Rox&demi:sweethug: op donderdag 25 oktober 2007 om 03:02:
als je als dj zijnde niet tegen critiek kunt , ben je nergens ,, kun je beter stoppen

KRITIEK, is 1 ding, maar wat sommige figuren er hier uit gooien zou bij de wet verboden moeten worden.
 
Uitspraak van AMSTAFFPOWER op dinsdag 23 oktober 2007 om 12:55:
Uitspraak van sjonniej op dinsdag 23 oktober 2007 om 12:41:
kanker feest ben gepakt met drugs!!!! hoere die security!!!

eigen schuld dan he

Nou idd..:Roflol:

Waarom is dan weer gelijk een kanker feest?? :S
 
moet de site van een fotograaf hebbe
met hardcore nog wat kon je door belle om op de radio te komen?????
 
Artiest {SHOWLIST artist 129808, 122632, 131451}
Uitspraak van Kelly!. op donderdag 25 oktober 2007 om 06:15:
Kerl je kunt 2dingen doen op zo`n moment, of je aanpassen en lekker tot het einde door gaan, of gewoon fulltime knallen zodat de gemeente,politie enz alle stekkers eruit komen trekken en er 5000gekken door Rotterdam heen "lopen".
Ik zou je eens verplaatsen in de situatie van Wesley, die dacht vast Goh laat ik het publiek even een waardeloos geluid bieden! NEE DUS

:yes: juist (y)
Uitspraak van PARTY-BRO op donderdag 25 oktober 2007 om 15:33:
Uitspraak van *ROXXY op donderdag 25 oktober 2007 om 03:02:
als je als dj zijnde niet tegen critiek kunt , ben je nergens ,, kun je beter stoppen

wie zegt dat hij er niet tegen kan dan???

weet zeker dat zn volgende feest top word.

vond machine city zelf 1 van mn beste feestjes maarja sfeer maak je zelf he en dat is geen geslijm ofzo vond het gewoon rete goed alleen die sets waar wes zelf niet draaide was minder ach ja kan ik mee leven.

gr
Werkzaam bij SMvJ
:respect: DJ partyraiser :respect:



:respect: DJ Partyraiser :respect:



:respect: DJ Partyraiser :respect:

Groeten uit Mierlo. JP-Sven-Wesley


:respect: DJ Partyraiser :respect:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Wesley heeft het gewoon te druk om een echt goed solo-concept neer te zetten. ik vind het dan ook jammer als liefhebber dat het in de ahoy toch niet zo goed bleek te zijn.

ik vond de locatie nou ook niet echt erbij passen, kijk naar Nosferatu met zijn solo. die heeft echt een vette locatie met de Maassilo, lekker underground.

Wesley hou het gewoon bij de projects in de Borchlandhallen zou ik zeggen! :)
Uitspraak van PARTY-BRO op donderdag 25 oktober 2007 om 15:33:
KRITIEK, is 1 ding, maar wat sommige figuren er hier uit gooien zou bij de wet verboden moeten worden.

jaaa okee dat is waar .. maarja je bent zoals je bent en sommige mensen zijn gwn hard en zeggen wat hun vinden of waar t op staat staat dat je niet aan nouja oke pech, dat is jou probleem.. miss is dat ook niet helemaal goed ,, maarja moeten hun weten toch hoeven andere mensen geen commentaar daarover te leveren.
Uitspraak van katwijk rave de city op donderdag 25 oktober 2007 om 19:30:
wie zegt dat hij er niet tegen kan dan???

ik zeg niet dat hij er niet tegen kan .. ik bedoelde : iemand zei loop hem niet zo af te kraken slaat nergens op ditdat. Maar daar komt t dan : wat maakt t uit dat andere hun mening geven , dat is waar dit tenslotte overgaan en voor is .. mensen moeten kunnen zeggen wat zij willen en andere moeten dat maar accepteren .. en miss is dit wat hier alle staat lullig voor wesley ''partyraiser'' omdat t feest wat minder goed verlopen is dan verwacht ,, maar lekker belangrijk .. wesley moet de mening accepteren .. dus ging niet om hem zelf maar om t princiepe
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 oktober 2007 om 18:25:
met hardcore nog wat kon je door belle om op de radio te komen?????

hardcorepower?
Uitspraak van :sweethug:Rox&demi:sweethug: op donderdag 25 oktober 2007 om 03:02:
volg eerst even een les nederlands .. voordat je komt ouwe kk h*eren ,, we mogen toch zeggen wat we ervan vinden daar is dit immers voor .. plus je kunt niet altijd alles perfect hebben en daar moet je maar tegen kunnen ,, als je als dj zijnde niet tegen critiek kunt , ben je nergens ,, kun je beter stoppen !

heb niks met nerdelands leren te maken mensen kunnen ook dislecties zijn.
maar july moeten altijd auwehoren omdta iemand niet kan spellen e waarschijnlijk kan je het wel lezen anders typ je ook niks trug !!!!!!!!!!!!
Neophyte_man

Gave foto die eerste, heb ik helemaal geen filmpies van gezien nog! :D
Uitspraak van :sweethug:Rox&demi:sweethug: op vrijdag 26 oktober 2007 om 00:25:
maarja je bent zoals je bent en sommige mensen zijn gwn hard en zeggen wat hun vinden of waar t op staat staat dat je niet aan nouja oke pech

gewoon hard? hahahaha ,ja natuurlijk, veilig vanachter hun schermpje thuis.

dus mensen die andere mensen een kankergezwel wensen bv vind jij
gewoon mensen die zeggen waar het op staat?
nee duidelijk, zegt mij genoeg over jouw niveau.

oh sorry, zie net dat je pas 17 bent.
niks gezegt.
laatste aanpassing
Uitspraak van Neophyte_man op woensdag 24 oktober 2007 om 20:38:
Uitspraak van katwijk rave de city op maandag 22 oktober 2007 om 23:02:
Uitspraak van TERROR_RUDOLF op maandag 22 oktober 2007 om 17:46:
gaat de verkeerde kant op met PARTYRAISER

zeker niet echte fans weten hoe hij is en zullen hem blijven steunen ook in mindere tijden

Uitspraak van Neophyte_man op woensdag 24 oktober 2007 om 20:38:
Hoezo 'mindere tijden'??????? Wesley draaide ECHT GOED.
Wesley behoort gewoon tot de TOP.

Partyraiser

ja ok mindere tijd heeft hij niet gehad en zal hij ook niet krijgen
heb uberveel respect voor hem!!!:jaja:
bedoel ik zal altijd naar zn muziek blijven luisteren
:respect: man
Komt hier nog een DVD vanuit neem aan van wel zag alleen maar camera's om me heen :D
was echt zwaar gruwelijk feest zeer geslaagd en die intro van wesley was echt geweldig echt mooi gedaan :respect:partyraiser:respect: op naar noisekick vs partyraiser heb er al weer zin in word echt super
Uitspraak van brandaris 1986 op vrijdag 26 oktober 2007 om 10:38:
heb niks met nerdelands leren te maken mensen kunnen ook dislecties zijn.
maar july moeten altijd auwehoren omdta iemand niet kan spellen e waarschijnlijk kan je het wel lezen anders typ je ook niks trug !!!!!!!!!!!!

blablabla ..
Uitspraak van PARTY-BRO op vrijdag 26 oktober 2007 om 12:55:
gewoon hard? hahahaha ,ja natuurlijk, veilig vanachter hun schermpje thuis.

dus mensen die andere mensen een kankergezwel wensen bv vind jij
gewoon mensen die zeggen waar het op staat?
nee duidelijk, zegt mij genoeg over jouw niveau.

oh sorry, zie net dat je pas 17 bent.
niks gezegt.laatste aanpassing 26 oktober 2007 12:56

uhhh .. leeftijd heeft hier niets mee te maken ..
en idd dat is wel erg ver en dat kan ook niet ,, maar dat had ik niet gelezen .. en ik reageer op sommige deeltjes zoals je/u kunt zien en als je even verder leest zie je dat t om t princiepe gaat en niet over een bepaald iets of iemand .. want t slaat ook nergens op dat sommige zover gaan met schelden etc .. mr over t commentaar wat andere soms leveren op andere daar gaat t over .. leer elkaars mening respecteren .. en tja oke sommige maken hier misbruik van en dat slaat ook nergens op ,, maar sommige figuren heb je er gewoon tussen zitten ,, hooguit wat je zou kunnen doen is of negeren of verbannen en t bericht verwijderen.
Uitspraak van PARTY-BRO op vrijdag 26 oktober 2007 om 12:55:
oh sorry, zie net dat je pas 17 bent.
niks gezegt.laatste aanpassing 26 oktober 2007 12:56

kuch feest was vanaf 18 kuch :X

ja ik weet et ik was net 18 maar wel 18:P:D
beloftes moet je nakomen (Y)
partyraiser was toch niet zo origineel: Ik kan me een feestje herrineren: HARDBASS



waar hangt de DJ? ;-)
ach partybro laat ze maar lullen joh.

wij weten wel beter toch.
zijn facking allemaal jaloers joh.

:respect: partyraiser
[quote element=party_comment id=596276]waar hangt de DJ?[/aan de rechterkant vandaar dat je hem niet ziet:P was echt mooi intro :respect:partyraiser:respect: was echt bruut feessie:P
Uitspraak van katwijk rave de city op zaterdag 27 oktober 2007 om 19:12:
zijn facking allemaal jaloers joh.

Waar zou ik nou jaloers op moeten zijn?? Ik Snap deze reactie niet helemaal. Ik geef alleen aan dat er gezegd werd dat er een nog nooit eerder vertoond spectakel kwam. Het was inderdaad best gaaf, maar dus wel eerder vertoond, dus je krijgt zoals zovaak op veel feesten praatjes aangeboden. Het feest kostte 40 euro! Ik vond het geen 40 euro waard en dat is mijn mening! Partyflock is er volgens mij voor gemaakt om een mening te geven.
laatste aanpassing
Uitspraak van Boterhoofd op zaterdag 27 oktober 2007 om 04:14:
kuch feest was vanaf 18 kuch

ja ik weet et ik was net 18 maar wel 18

duss ??