Partyflock
 
A State of Trance Festival
21 oktober 2016

A State of Trance Festival
8 januari 2017
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & )

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
trance × 28

Tickets & prijzen A State of Trance Festival

Early bird:€ 49,50→ uitverkocht
VIP:€ 79,50→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 55,50
VIP:€ 85,50→ uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 21:00, met 11 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
A State of Trance Festival · verslag door Noadja
Zaterdag 18 februari - Het décor van een radioshow die wereldwijd door ongeveer 35 miljoen mensen beluisterd wordt en de gastheer van de avond een van de grootste DJ’s ter wereld is. Als dat niet genoeg is om ons naar de Jaarbeurs te trekken zijn er genoeg stages met even indrukwekkende namen om de line-up te completeren.

Aangekomen op de parkeerplaats van de Jaarbeurs verbaasde ik me weer over de hoeveelheid mensen van buiten Nederland. De touringcars vanuit Frankrijk, Polen en Duitsland stroomden leeg met mensen die gezien de stemming al een aardige pre-party in de bus hadden gehad. Op de parkeerplaats ontstonden bij wat auto’s met open deuren wat plaatselijke feestjes, alles onder het genot van de eerste trance-tunes van de avond. Mooi om te zien wat de trancemuziek weer te weeg weet te brengen en mensen vanuit heel Europa doet komen om te genieten van een avond muziek.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig22644%
zeer goed17334%
goed9118%
ok122%
voldoende31%
onvoldoende2
slecht2
zeer slecht1
waardeloos0

85 waarderingen

Underdog
Maar naar mijn mening te veel psytrance op de mainstage
x john x
super feest
Q & M
Het was weet TOP,!
CURRENTLY_­BANNED
Super vet dat er een Psy-Trance stage was!
hompi
Zeer genoten deze avond en erg gezellig gehad. In het begin een beetje switchten tussen de psy & 138 daarna heerlijk afgesloten bij Aly & fila, Vini en Armin. Ik had alleen het gevoel dat ik veel zuivere dans tijd kwijt was aan het switchen tussen de verschillende zalen.
Bas79
ik ben het ontgroeid :-)
Alleen veel te warm en druk bij de mainstage.
Jannick
Beste feest in jaren !!! :O
dutchglories
Heeft vorig jaar niet overtroffen, maar het was weer geweldig
trance111
Manmanman wat was dit dik zeg! Dan Stone, Jorn van Deynhoven en Armin vinyl sets van de avond!
**­-->Samarinde<--**­
Alleen van dat eenrichtingsverkeer snapte ik niets. Je moest verdorie de marathon lopen om van de ene zaal in de andere te komen.
Benji-16
ik had minder het sfeertje wat er afgelopen jaren was
cookie-monst*­r
flat out in the psy arena all night .... Absolute madness !!!
skitmeister
Een van de betere ASOT's sinds de verhuizing naar Utrecht. DJs draaiden lekker (helaas niet altijd vlekkeloos), de sfeer zat er goed in. Geluid(skwaliteit) kon beter. Rete goeie avond gehad
PeeJee45
Beste ASOT ever! wat een leuke sfeer. en alles prima geregeld, de sets van Orjan, Omnia en AVB Vinyl waren de beste.
Het was nogal ver lopen naar de ingang (hele gebouw rond), maar het feest was vet! De Psy trance was echt de beste stage en Aly&Fila hebben op de main echt mijn avond gemaakt. Super leuke aardige mensen ook overal, echt gezellig gehad met iedereen.
mr1202
van spektakel op de mainstage tot fijne trance in de kleinere zaal en lekkere psy trance, overal was de productie en de sfeer prima!
Kevolution
Wat een nacht weer! Heerlijk die 138 en psy zaal!
PsyTech
Psy was dik, alles zoals altijd super strak geregeld! Maar ik vind dat de main wel wat vetter aangekleed had kunnen worden en de lasers mogen vaker aan! Maar zoals altijd top, en klasse dat ze gewoon goed met de tijd meegaan qua line up!
diablo85
Ik denk dat dat ik het beste feest was waar ik tot nu toe geweest ben. En dat zijn er redelijk wat geweest. Mijn eerste was Trance Energy in 2003. Overal werd heerlijk gedraaid. Stevig, vol energie, melodieus, het geluid was waanzinnig en het publiek geweldig. Als kers op de taart de vinyl set van Armin: kippevel en een emotionele rollercoaster! Enige minpuntje vond ik het betaalsysteem. Vind munten toch overzichtelijker en minder gedoe, maargoed dat was een kleinigheidje
co la tje
Wat een laatste uurtje.! Heerlijk!!!
Derde jaar op rij dat ik hier heen ben gegaan, derde jaar op rij een super feest. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!
[NFN]J-oey
1ste keer, heerlijke nacht!
Max
Wat een geweldig feest
Zonnetje 36
Jaaaaaaaaaa wat een geweldig feest. Alles klopte, de muziek, de sfeer, de mensen. Zoveel geweldige vrienden om ons heen. Zoveel leuke mensen weer leren kennen. Heerlijk :-) Mijn vierde ASOT en zeker niet de laatste. Hopelijk volgend jaar weer zo'n versie als 2017. Met mijn favoriet great spirit in gedachten weer terug op Ibiza. En bovenal de belevenis met de leukste, liefste, lekkerste persoon in mijn leven. Wat een genot, wat een vrijheid geven we elkaar en wat gaaf om dit op deze manier samen te beleven.
MK2013
feest was super alleen de VIP ingang was een chaos. 30 min wachten terwijl bij regular je zo kon doorlopen.....
mootje44
Super feest alles liep vlot entree muntjes bar wc lockers de perfecte sfeer thanks armin alle dj 's en crew
Legion of the Lost
Het duurde even eer ik er in kwam, maar vanaf Ram echt prima feest gehad. Aardig classic-accent in zijn set (Ratty - Here I Am, Push, Silence) (y) Ook John O' Callaghan (wel jammer van het zwakke "uitbollen" van z'n set), uiteraard Aly &amp; Fila en de vinyl-set van Armin (Exploration) ook top :bounce: Avalon in de psy ook nog goed aan te horen. Wel duur voor wat het is, vind ik en die pasjes tja... op zeker moment weet je niet meer welk pasje van wie is :lol: Parkeren ook duur pfff.
Orjan, Armin, Vini Vici all great sets.
Baja_93
3de keer ASOT voor mij. Vond deze veruit de leukste, kreeg zelfs een dop bij mijn flesje, hoe nice is dat!:D John O'callaghan, Bryan Kearney en Armin's vinyl set waren echt top, Pure NRG had ik meer van verwacht. Tot volgend jaar!
veertje
gewoon gezellig genoten met mijn trance sisters
gaat het?
Erg leuk feestje. Geen rijen, best wat ruimte en leuk publiek. Jorn, Orjan, Armin en Marlo fantastisch! Veel beter dan vorig jaar!
Bass-Powah
Weer een vet feestje. Hoe wel de line-up vooraf niet 100 mijn ding was. Toch zeker weer een leuk nachtje gehad. Toppers qua muziek waren toch wel Pure NRG, RAM en Aly & Fila, Armin's vinyl set was ook weer top alleen mogen er wel iets minder hitjes de volgende keer. Omnia heeft me ook aangenaam verrast, leuke set met veel afwisseling.
Trance Mountain
Super feest! goed geregeld en TOP LINE UP!
PaulenCis
Zo ontzettend genoten
aveen
Top feestje. Behalve Vini Vici :-)
DJ Rensz
Te weinig Uplifting Trance. Was vooral psy wat je veelal hoorde. Armin bij binnenkomst stond gewoon Uplifting te knallen toppie! Aly&Fila man of the match ^^
Raphael1979
Top feest
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Het was weer een een giga fuif mensen, allejezus. We hebben echt optimaal van de openingstijden gebruik gemaakt, we liepen om 20:00u de entree binnen, en na oeverloos lullen met de bewaking zowat als laatste eruitgeduwd....man wat een nacht was het weer. Ik had een locker-ticket gekocht, knip pasje met geld erop dus meteen klaar. We stonden om 20:10 in de main te warming-uppen. Hier onder op net forum heb ik meer gescheven. Prima nacht gehad, kan niet anders zeggen..
Mirage
Wow, wat een feest!! Goeie sfeer en organisatie. Vini Vici wat een helden :)
P<3D :kusje:
Organisatie is goed geregeld. Maar wat was het warm in main. Achterin ging het wel, maar daar was het geluid weer slecht. Het pasje is een Drake, drie x terug geweest en uiteindelijk een nieuwe gekregen. Maar wel alle credits kwijt! Parkeer geld echt belachelijk 15,- muziek was top, helaas ram gemist.
Ypl
Vorige jaren veel beter! Aankleding/sfeer main ook minder, setjes veel te hard. Kwam er totaal niet in verder. Eén van de mindere sinds tijden :-(
Nique
Zoals altijd genoten. Wel erg hard allemaal, hopelijk volgend jaar iets meer zweef
Wigaard
Eerste keer ASOT. Top fees! Chris schweizer set van de nacht
Equinox
schandalig hoe weinig sterke drank er in de cocktails was!!! voor bijna 9 € per drankje mag er wel iets van alcohol inzitten!!!
Het was weer top echt alles goed geregeld super
Noadja
Hij was fijn!
cosper
Goed vermaakt en was de muziek was boven verwachting. Met name de Psy stage maakte t feest compleet, lekker tempo & goede sfeer. Leuk om een keer mee te maken.
MariskaG
Super feestje, werd top gedraaid, leuke sfeer en er waren veel leuke mensen.....
JEEETJE!
Psy stage was geweldig, visuals op de main ook maar Armin bakte er niks van.
Sven:jaja:
Wat opviel is dat er minder echte Trance gedraaid werd in de main.Het moest allemaal hard en harder.Met name Vini vici had niet voor mij in de main gehoeven.Er waren ook amper zit plaatsen. Uiteindelijk wel een leuke Asot gehad, maar wel de minste tot nu toe.
Chrissie
Wederom een super feest!!
Wat een geweldige editie was dit weer. Hele avond op Main stage geweest en heerlijk genoten.
paddy
Waanzinnig genoten alles perfect geregeld. En wat een energie op de mail tijdens Armin
Diaantjuh77
Geweldig! Alles top verzorgd! Geen rijen, en wat werd er geweldig gedraaid. ASOT nr.1 trance feest!!
VINI VICI was echt de topper !!!!!
Goliath121
top avond
®SupeR­TRance­®
SUBLIEM feest: fantastische sets van Omnia, Orjan (ja, echt waar :) ), Jorn, Armin. En een dikke PLUIM voor ALDA, helemaal niets te mekkeren over de organisatie! Als asot 850 deze evenaart ben ik happy :D
Johnno87
Muzikaal genoten. Organisatie helaas niet overal best. Pasje deed het niet. Meer dan uur in de rij gestaan. Maar daarna niks dan genieten. Top avond.
De eerste sets waren minder sterk. Vanaf 11 uur werd het beter. Hebben wel veel last gehad van het waardeloze rook beleid. Er werd niet gecontroleerd of op aangesproken waardoor alle rokers ongestoord de ene na de andere opstaken.
WatErStaat
Topfeest!!!
Vond het veel beter dan vorig jaar , werd ook veel beter gedraaid (y) jaarbeurs blijft altijd goed. op naar thunderdome !
Topavond en topmuziek
Virtua­lReali­ty29
Voornamelijk vertoefd bij de Psy stage en het was simpelweg fantastisch!! Heerlijk geluid (wel jeukende oortjes zonder oordopjes) en supersfeer!! Erg goed geregeld en duidelijk allemaal, niks op aan te merken. Niet te druk maar wel lekker gezellig en leuke sfeer met alle dansende mensen om ons heen. Echt voor herhaling vatbaar!!
Een snoeiharde avond en nacht en de sfeer was echt super goed (y)
Marfram
Eerste niet-harder styles feestje. Gekomen voor de psy. Beter geluid en show dan verwacht. Goed vermaakt! :-)
G.
Goede visuals, +1
alphons
Genix en Omnia helden.
Heerlijk feest gehad. Voornamelijk in 138 geweest. Aly & Fila; wat een lekkere set! Ram de allerbeste!
Jordy
Wat een geweldig feest. 138 en Road to 100 stage waren erg goed. Perfect geregeld ook, nauwelijks wachtrijen, geen enkele stage dicht omdat het te druk was, alles zat vlak bij elkaar. Kon niet beter. Thanks Alda!
A&P91
Armin heeft iig onze verwachtingen overtroffen, ouderwets supergoed! Vini Vici aanfluiting op main en erg warm maakt het een goed(k)(k)
JessyV
VINI VICI (L) wat een set ! Geweldig feest weer zoals altijd
Hanna
WOW! Nog aan het bijkomen van heerlijk feest! De psyzaal was super! Zeker nadat we eerst PureNrg een kans hadden gegeven; dat vond ik werkelijk waardeloos; onsamenhangend en kreeg er niet energie van; na ruim half uur dit te hebben volgehouden in de Psyzaal beland: man man, dat ging goed! Afgesloten op de Main met Vini Vici die deed wat hij doen moest en afgesloten met Armin: mozeskriebel hij hield de vaart er goed in zeg, wat een superset! Snoeihard met bekende classic klanken: werelds! Zo genoten met vrienden en mijn lief.. ja, wij waren dat stelletje dat van geluk gewoon licht gaf hahaha! Oh en het leek wel rustiger dan in voorgaande jaren, maar dat vond ik eerder prettig dan vervelend. Maar conclusie is: top feest!
Thecla
Aangenaam verrast door de belichting. Psy-stage fantastisch, 138 ook. Persoonlijk vond ik main tegenvallen. Rto1000 niet geweest. Minpunt(je) de kosten van het water :(
de JVR // Symbiotic
Psy stage _0_! Wat ging dat te keer zeg. Liquid Soul Avolon Astrix... man. Daarna nog ff doorknippen op de main met Vini Vici! Top set! Armin deed op eind wat ie moest doen... een legendarische classics set wegzetten. Wat een avond.!
Ger
Super genoten met lieve vriendjes en vriendinnen bij de 138 stage.
Dj Sidious
A state of psytrance. HEERLIJK. Ook de main en 138 heel erg lekker. :bounce: :banana:
enjoy-life
Geweldig was het
Alexander
Wat een top sfeer! en lekker harde trance!
flipperke
was voor mij toch een mindere editie. die main stage stelde zwaar teleur qua setting, als je dat vergelijkt met vorig jaar. Wel overal veel plek om te dansen, en in de psy ook wel goe geamuseerd. Mo vanaf 4u ofzo vond ik muzikaal nergens mijn ding.
whoop
Lekker staan knallen bij John en Brian
kusjes
alles top geregeld !! en het word tijd dat armin gaat rentenieren :)
Droppie &­ Moppie
Alles weer picobello geregeld. Geen enkele wachtrij...maar...tweede helft van de avond man man wat werd er hard gedraaid...heerlijk jammer en voor de liefste in mijn leven....jij bent echt onweerstaanbaar en wat hou ik van jou
muis14-8
Prima feestje, niks mis mee
[W.­P.­C] Patjeee
Kan me voorstellen dat sommige deze editie te hard vonden, maar wat heb ik gruwelijk genoten!

Line-up A State of Trance Festival

1Mainstage
za 21:00 - 22:00:  trance, house
house, trance
za 22:00 - 23:00:  Finland trance
za 23:00 - 00:10:  Noorwegen trance
zo 00:10 - 01:40:  trance
zo 01:40 - 02:50:  Australië house, techno, trance
zo 02:50 - 04:00:  Egypte trance
zo 04:00 - 05:00:  · live Israël trance, psy
zo 05:00 - 06:00:  trance
2Road to 1000
za 21:00 - 22:00:  Rusland trance
za 22:00 - 23:00:  techno, trance
za 23:00 - 00:00:  house, trance
zo 00:00 - 01:00:  Israël trance
zo 01:00 - 02:00:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 02:00 - 03:00:  Oekraïne trance
zo 03:00 - 04:00:  Argentinië trance
zo 04:00 - 05:00:  Verenigd Koninkrijk trance
3Who's Afraid of 138
za 21:00 - 22:30:  Duitsland trance
za 22:30 - 23:45:  · live Italië Verenigd Koninkrijk house, trance
za 23:45 - 01:00:  trance
zo 01:00 - 02:15:  Ierland trance
zo 02:15 - 03:30:  Ierland trance
zo 03:30 - 04:45:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 04:45 - 06:00:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
4Psy
za 21:00 - 22:00:  Brazilië trance, psy
za 22:00 - 23:15:  Israël trance
za 23:15 - 00:30:  Zwitserland trance, psy
zo 00:30 - 01:30:  Verenigd Koninkrijk psy
zo 01:30 - 02:45:  · live Israël psy
zo 02:45 - 03:45:  Israël psy
zo 03:45 - 05:00:  Israël psy
Nieuws
De volledige line-up van A State of Trance Utrecht is bekend. Onder anderen Aly & Fila, Astrix, Liquid Soul, MaRLo en Vini Vici treden naast de vijfmaal nr #1 DJ van de wereld Armin van Buuren op tijdens het event op zaterdag 18 februari 2017 in Utrecht. 15
Armin van Buuren heeft vandaag een gloednieuwe A State Of Trance-compilatie uitgebracht. 'A State Of Trance - 15 Years' is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buurens A State Of Trance-radioshow en zit boordevol Trance classics. 3
De eerste namen van de line-up van A State of Trance op 18 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn bekend. De vijfmaal nr #1 DJ van de wereld Armin van Buuren zal het podium delen met onder meer Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo. Voor Berg en Denis Kenzo is het hun debuut bij A State of Trance. Daarnaast zal Armin groots uitpakken met een speciale vinyl set. Komende weken worden er meer namen bekend gemaakt.
Verslagen
Datum ·FeestAuteurOpmerkingenGrootte
·A State of Trance FestivalNoadja13418
Cashless means you can only pay with a personal cashless payment card at all bars and food stands at A State Of Trance. You can upgrade your card with credits, ideally online OR at the event. No more pockets full of coins and even more important no more coins left over – as for only 1 credit of €2,86 you’re able to apply for a refund after the festival. Just make sure to register your personal cashless payment card before OR after the event.

Want to avoid waiting in long queues and go party straight away? Order your personal cashless payment card now and don’t forget to upgrade in advance!
→ lees meer