Partyflock
 

Beatloverz

· Larger than life foto's
album,65 · goed · ical
Beatloverz
16 juli 2010
georganiseerd door Site,

Rotterdam Ahoy (binnen) op de kaart Site
Ahoyweg 10
Rotterdam
NederlandNederland
house × 25, eclectic × 9, urban × 8, club × 3, latin × 3

Tickets & prijs Beatloverz

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 39,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Verslag
Door Aurianne (466).

Stemresultaat: goed

geweldig6422%
zeer goed6021%
goed8730%
ok238%
voldoende217%
onvoldoende72%
slecht83%
zeer slecht0
waardeloos166%

71 waarderingen

Hardcore
was knal feest alleen kon er niet zo goed inkome toch anders dan NIGHTMARE R DAM whahwha :P maar was geslaagd feesie :D:
Gabber­Pinda4­Life
Slecht feest(N) kut volk en de muziek was geen hol aan, niet druk en geen sfeer want iedereen stond stil of elkaar te bekijken:vaag: Geluid was ook erg slecht:nocheer:
:bounc­e:wiet­sie!(f)
wat een K*Tfeest was dit zeg :@:@ kon net zo goed die 40eurie door de plee spoelen!! eens maar nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!
kapste­rtjuhh­h
paul elstak en darkraver maakte de avond!:respect: daarvoor kwam het helaas niet loss... maar uiteindelijk maak je het feestje zelf! :-)
MARKCOREEE
heb me super vermaakt ben echt helemaal los gegaan!! :respect: props voor hardwell/quintino/paul/darkraver/gregor salto best van de avond! jammer dat er zo ontiegelijk veel KUT PILLEN WAUZEN RONDLIEPEN! maar goed die mensen komen zichzelf nog wel tegen!
Miss.Clairex
in 1 woord.. helemaal toppiiee :D
Guidoboten
Beatloverz was super!
Bartman1981
Beatloverz was vet! Volgende keer weer zeker bij :D
Sarcastic
er werdt goed gedraaid.. maar kommop UDC.. Geluid kon veel beter, bar(ren) konden veel beter wc's konden veel beter.. en de broodjes hete kip waren niet heet genoeg... t is dat t bier goed smaakte..
ClauDia*88
hardsoul uiteraard de beste act van de hele avond!!!
#070 Jessy
Wat een KUT feest zeg! kut volk (lees: buitenlanders met een veelste grote bek & arrogante wijven met een veelste grote bek), kut muziek, kut sfeer, drinken en wc's kut geregeld gewoon 10 x KUT! Enige waar ik van heb genoten waren paultje en darkraver :) ohja en het uitdelen van de lichtgevende breekstaven was leuk en gezellig!! + dat heeft me een kaartje van 40 euro bespaard, thanks Harm (Y)
rickyd­elprad­o
Helemaal naar mijn zin gehad ;-)
Lief &­ "­Onschuldig"­ O:)
Wil me geld terug :@ wat een volk zeg :S hing totaal geen sfeer. In de grote zaal werd je weg gedreund door de bass in zaal 2 :/ En de muziek viel gewoon zwaar tegen!! Eens maar nooit meer ;)
eleo
GEWELDIG!! Dat mag een feest heten! Al is de Maassilo wel veel gaver qua lokatie. Gregor Salto - Shermanology - Chappel - Hardwell & Quintino: Helden!!! Barren en wc's wel bar slecht!!
Weet er niet zo heel veel meer van maar volgens mij heb ik me wel aardig vermaakt:mixje::9
Party Penkel
baco zat geen bacardi in volgens mij, whiskey stuk beter te doen:D Ohja leuk feestje :d
Panick
Quintino & Hardwell :bounce: !!!!! Dj Paul echt een dikke tegenvaller. Blijf bij je leest vriend!!! Baco sloeg nergens op! 7,50 voor 99% Cola!! Maar ja, waren met een flexxe groep! Toch errug naar mijn zin gehad! :)
daniel­lebran­ie
Volgende keer doe ik geen hakken meer aan want die zijn spontaan versleten na al dat dansen
royvermeer
Ik lig nog steeds in Coma....wat een feest
joematser
Helemaal naar me zin gehad. Wel wat meer barren next time!
rollo25
Helemaal top, volgend jaar weer!
*Ilse
TOP FEESTJE! heb het erg naar me zin gehad, ik heb nergens last van gehad :)
imitt
Beatloverz :respect: Lekkere muziek, mooie aankleding en een gezellige sfeer!! Wat wil je nog meer?! :D
Yzco
Wat een heerlijk feest !! :respect: Hardsoul set van de avond, Paulie en Darkie, vogende keer méér hardcore meenemen hahaha !! wat ging het toen ineens los !! Rock on !! :respect:
Mythra
Het was weer volle bak! fantastisch:P:bounce: :mixje: kortom heerlijk genoten
Trebor
Hophop. Paul Elstak & Darkraver en Boemklatsch draaide echt lekker.
Kel..
Matig matig en nog eens matig!!! Baco's niet te zuipen ! de laatste zat gewoon red bull doorheen...beetje jammer voor dat geld wat je ervoor betaald ! Barren ook te druk. Publiek was tam. voor ons eens maar nooit meer !
Lexis
gregor salto set was top :) heb me goed vermaakt, jammer dat publiek wat tam was
Geluid wel oke! - Bij de bar te druk (tip!) verder een prima feestje! Darkraver ft Paul Elstak wat een bazen...
!!DAVY!!
Nee was geen toppertje!! Weinig sfeer, veel te druk bij alle barren en t geluid was ook niet best...Gelukkig waren we nog met een gezellige groep!!
:YEAH
Tegenvallertje! veel stilstaand publiek en de sfeer was ook niet optimaal. geprobeerd om er een leuk feestje van te maken, maar toch zonde van het geld.
NOPEIS­NIETZO­DOPE
Wat een klote feest, slecht georganiseerd en timetable klopte niks van, veel dingen waren onder de maat zoals de live acts/geluid/barpersoneel/wc's etc. Enige goede waren de dansers en de bereikbaarheid.
LoenieJ
Dixie's? 16 jarig barpersoneel ( lees; enorme rijen ), Timetable waar geen hol van klopte ????... Voor de rest prima naar me zin gehad (Y)
DJ Ricos
Leuk feest. Jammer pas leuk vanaf Paul en Steve. Vanaf 12 tot 3 het gevoel op een bruiloft te staan met al dat gezang door platen. Bluhhhhhh
Tot 5 uur was het zwaar klote music. Die mc's moeten ze thuis laten. We werden er helemal gek van. Steve aoki was de topper. Toen werd het pas gezellig. Maar nooit meer beatloverz
Impulsive freak
gebrijp niet dat mensen kunnen zeggen dat dit geen goed feest was! Sterker nog, het is lang geleden dat ik zo'n feest heb meegemaakt! Dikke podia, vette intro's, heerlijke setjes, ik zeg: tot volgend jaar en ben blij dat ik voortaan in Rotterdam kan blijven inplaats van naar de Rai te gaan!
je kon niet eens drinken halen, overal stond een rij van een uur!!!! ik snap zulk soort organisaties echt niet, denken ze te besparen op personeel maar lopen ze tien 10 x zo veel geld mis omdat iederee nveel minder drinkt op zo een avond. en verder vinden mensen he mede daardoor een kut feest
[FSFR] CHARLOIS HOOLIGANS [FR]
jammer dat je telang moest wachten om drinke tehalen. en veel te druk binnen.
*Edwin*
Geniaal,,
!! Kaatje !!
VET Feest.... :respect:
Amy ..
had er veel meer van verwacht! ze draaide in het begin erg soft, daar kwam aan het einde van de avond gelukkig wel verandering in maar was totaal geen sfeer. En een drankje halen deed je ook niet voor je plezier (wat een rij zeg!)
DANNY:
Was aan! Heb genoten..aardig van de kaart maar dat hoort er allemaal bij he! Toppunt van de avond waren Darkraver vs Paul
Genoten van Gregor, Shermanology, Quintino & Hardwell. Barren erg druk, wel veel ruimte om te dansen...sfeer: mwoah! En waar was Aoki?
kdw
Sfeer was ver te zoeken, Veel te weinig barren en wc's. Doe mij de Maassilo maar!
Aron
Kom op zeg UDC, echt slecht gewoon. Zelf wel losgegaan, maar die idiote allochtonen die het nodig vinden ieder meisje aan te raken?? Waar ben je mee bezig? En dan boos worden als je er iets van zegt? :@Barren veel te druk en te weinig. Zo kom je niet van de munten af.. Het is dat ik met gezellige mensen was, anders onvoldoende. Paul Elstak en Darkraver maakten de avond nog enigszins goed!
likytaky
vond het een erg slecht gereglende boel te lang wacht aan de bar te lang wachten voor de wc!!! en helaas was er echt een bout sfeer.. was zeker geen 40 euro waard
H@rdfreak
Super slecht geregeld feest! Dikke min voor de organisatie, duidelijk geen ervaring met zo'n groot feest. 2 wc's waarvan er halverwege het feest 1 een lange tijd afgesloten word, wie verzint dat. Ook bij de bar was het veeeeel te druk. De dj's deden gelukkig wel hun best. Beetje jammer dat wij voornamelijk voor Steve Aoki kwamen, en die was er 3 kwartier nadat ie zou beginnen nog noergens te bekennen!! Voor ons geen beatloverz meer. De djs zijn gelukkig ook op festen van betere organisaties te zien en horen
Tiffany85
wat een slecht feest :( Muziek was veel te zacht. Het kwam gewoon niet los.eerste keer en nooit meer!!
.­::Carl­ine::.­
Prima naar me zin gehad! Niet te druk dus lekker ruimte om te dansen! Geen agressieve sfeer.... geen lange wachtrijen om naar binnen te kunnen of een kluisje/muntjes/een drankje te regelen! Lekkere muziek! Helemaal top dus :D +
hoeisiedan?
Dik feest gehad! Lekker geluid, mooi aangekleed en de dj's draaiden lekker :bounce:
MB 01- Ronus-Adonus -MB 01
tbeste moment van de avond was toen vato dubstep ging draaien en bij steve aoki ging t wel los. Maar toen was iedereen al weg. Hing totaal geen sfeer!
Echt heeeel vet :D Quintino en Hardwell waren geweldig :D
FloatingElmo
Ik had er veel meer van verwacht, veel te druk. kut ingangen en doorloop. urban werd soms echt te langzaam gedraait. Voorderest was het wel nice. Ingehuurde dansers +1. Vriendelijke mensen ondanks van te voren niet verwacht+1. En flexican zelf heeft top gedraaidt. Reverse en Adje kunnen ze beter weggooien.
Aurianne
geluid te zacht, had t pas echt naar mn zin bij Steve Aoki.. te duur
ViBeZZ
Heb me prima vermaakt. Gregor & shermanology waren de toppers van de avond! Maar het feest was zeker geen 40 euro waard!
Vincen­t:chee­r:
Prima vermaakt:D
Richardd
Was echt geweldig:D :respect: Gregor Salto & Shermanology & Quintino ft Hardwell:respect:
Damiano*
mwwwha had er meer van verwacht beetje softie, jmmr
(K)Shirley freaky­girl:v­aag::b­ounce:
appart om eens mee te maken,het uitdelen van de breekstaafjes was super leuk,bedankt Harm!!!
Brutal-Bass
Lekkah feestje hoor:P wel wisselvallig publiek! mjah dat zal togh nooit veranderen met dit soort feestjes:d
AmberTJE
beetje dubbel. Echt naar me zin gehad met de mensen met wie ik was maar de sfeer was wel heel verschillend steeds. Al met al toch de beentjes aardig van de vloer gedanst hoor
Lucien Foort viel tegen... Maar wel leuk feestje :)
!!!Giovanni
Viel tegen!
nickUNIQUE
Quintino en Hardwell .....GEWELDIG !!!!!!!!!! +100
!:bounce:!
te gek, gaaf super fantastisch:P:bounce: :mixje:

Line-up Beatloverz

1Raw Beatz
za 22:00 - 23:00:  Bosnië house, trance
za 22:00 - 07:30:  · percussie
house, techno
za 22:00 - 23:00:  house, afro
za 22:00 - 07:30:  · MC house
· MC Nederlandse Antillen house, urban
· MC
za 23:00 - 00:00:  house, trance
zo 00:00 - 01:00:  house
zo 01:00 - 02:00:  · live Verenigde Staten
house, latin
· live house
zo 02:00 - 03:15:  · zang house
house
zo 03:15 - 04:30:  house, pop
house
zo 04:30 - 05:30:  hardcore
hardcore, hardstyle
zo 05:30 - 06:30:  Verenigde Staten
zo 06:30 - 07:30:  drum & bass, hip hop
2Yours Truly, The Flexican
zo 00:00 - 01:00:  house, hip hop
zo 01:00 - 01:45:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop
zo 01:45 - 02:15:  urban, hip hop, pop
· live hip hop
· zang urban, r&b, hip hop
Mexico Nederland house, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop
zo 02:15 - 03:15:  house, hip hop
Mexico Nederland house, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop
zo 03:15 - 04:15:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
house, urban, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop
zo 04:15 - 05:00:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
zo 05:00 - 07:00:  house, latin
· MC house

Nieuws

Beatloverz
12 november 2010
Speciaal voor de late beslissers en internationale gasten heeft de organisatie een select aantal tickets achtergehouden voor verkoop aan de deur. De speciale Beatloverz Box Office zal om 21.00 uur open gaan naast de ingang van de Ahoy. Een ticket voor Beatloverz kost je hier €45. 6
Na alle hype is het tijd voor bewijs. Deze zaterdag zal Beatloverz laten zien wat het waard is tijdens hun grootste en vetste event tot nu toe... Beatloverz: Larger Than Life in Ahoy, Rotterdam. Terwijl de Beatloverz crew overuren werkt om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij. 11
Beatloverz is larger than life. Na een flink aantal succesvolle edities in de Maassilo maakt Beatloverz zich nu klaar voor haar grootste en meest spectaculaire editie ooit. Beatloverz larger than life op 13 november in Ahoy, Rotterdam. Van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur de volgende ochtend knallen in twee verschillende areas. En wie weet maak jij samen met een vriend Beatloverz wel mee als Grand VIP. De organisatie geeft in totaal vier Grand VIP pakketten weg. Daarnaast geven ze ook nog eens 4 x 2 tickets weg. Volop kans dus! 13
Op 13 november 2010 zal Beatloverz 'Larger than Life' losbarsten in Ahoy, Rotterdam. En dus is het de hoogste tijd om de nieuwe website te presenteren. Samen met de lancering van de website maakt de organisatie met trots bekend dat Funkerman Ahoy op zijn grondvesten zal laten trillen. 10
Beatloverz
16 juli 2010
Op zaterdag 13 november barst in Rotterdam de 'Larger than life' editie van het dance-event Beatloverz los. Onder aanvoering van onder anderen Steve Aoki, Alain Clark, Benny Rodrigues, Hardwell, Hardsoul en Gregor Salto wordt Ahoy omgetoverd tot twee gigantische muzikale area's. 7
Op donderdag 1 juli 2010 start de voorverkoop van het event waar iedereen in de Maasstad en omstreken het nu al over heeft: de première van Beatloverz in Ahoy Rotterdam. 14
Met het uitverkochte tweejarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan dertigduizend bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat 'populairste dancefeest van Zuid Holland'. Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november. 12

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
(gesloten) Foto's beatloverz waar kan ik ze vinden f:clubhouse2
TK: 2 kaartjes Beatloverz! tickets1

343 opmerkingen

Het was aardig maar niet top.

De drank was slecht. Bier en mixdrinks slecht aangelengd van horen zeggen, lange rijen voor de barren (onervaren mensen achter de bar), de muziek kon harder qua volume en het gas ging er pas echt op met Paul & Steve en daarna. Vato had in de grote zaal moeten staan! ABSOLUUT! Gregor Salto ook wel erg goed. Alain vergat te gaan zingen, ook een beetje lullig...Zelf hou ik wel van een beetje soulvolle house, maar de meeste mensen snapten daar niks van. Verder waren er heel veel mensen (vooral meisjes/erg jonge dames) die geen feeling hebben met de muziek. Die moesten eerst 3 dagen wennen dat ze in Ahoy stonden voordat ze een beetje gingen dansen. Beetje kijk-mij-mooi-zijn-maar-ik-beweeg-niet-publiek. Wel lekker de ruimte gehad om te dansen.
Maar al véél beter als Concept, dus wel blij om.
Artiest Trebor
Top. Je maakt je eigen feestje en dat is bij ons goed gelukt. Ook nog even flinks hakkeng bij Paultje en Steve (H).
Uitspraak van Colin Forbes op maandag 15 november 2010 om 14:04:
Beetje kijk-mij-mooi-zijn-maar-ik-beweeg-niet-publiek

:lol:
Artiest Yzco
Uitspraak van Trebor op maandag 15 november 2010 om 14:52:
Ook nog even flinks hakkeng bij Paultje en Steve

ze hadden wel meer platen mogen meenemen, hele zaal ging ineens losssss!

Beatloverz, Totaal niet mijn muziek, dus zou eerst ook niet gaan..,
maar ben uiteindelijk overgehaald door vriendinnen en damn wat heb ik het na me zin gehad, sfeertje was nice
en ook de muziek van hardsoul beviel me meer dan prima. Goed feest en ben erg blij dat ik gegaan ben.
Volgend jaar graag weer!!

- terugreis overigens wel een djset opgezet van Armaggedon Project, voor de afwisseling ;)
laatste aanpassing
Het meeste in de grote zaal gestaan! Het zag er allemaal gelikt uit: Vuurwerk indoor (!!) mooie aankleding, die mensen aan die doeken :cheer:

Je moest ff wachten bij de bar, maarja als iedereen bij de zelfde gaat staan loop ik wel even naar achteren en haal ik daar lekker m'n drankje.. :cocktail:


Uitspraak van NOPEISNIETZODOPE op maandag 15 november 2010 om 11:17:
Viel me idd op dat geeneen act of DJ zowat op tijd draaide?

Alleen Steve Aoki draaide niet op tijd, voor de rest klopte de timetable gewoon!

Ik heb een heerlijk feest gehad in ieder geval, volgende x zeker weer!
laatste aanpassing
Alleen Steve Aoki draaide te laat ja. Maar die kwam ook helemaal van I Love Techno in Gent ;) Dus die zal wat problemen hebben gehad onderweg.
Uitspraak van Yzco op maandag 15 november 2010 om 16:10:
djset opgezet van Armaggedon Project

+ 1

dan wel warm up mix van dj milito @ decibel....almost the same :)

iig weer een hoop mensen met een mening die elk weekend natuurlijk alle feesten aflopen en daarom een goede mening hebben pffft....jabest.
laatste aanpassing
Artiest Mythra
Was weer aardig gezellig en een volle bak!!!

Uitspraak van verwijderd op maandag 15 november 2010 om 13:45:
Heb een top avond gehad, niks te klagen.. (Y)(Y)
Eerste house party en laatste. Niks voor mij =)..
leuk om keertje meegemaakt te hebben. . Hou het wel bij Q-dance En b2s feestjes.
Uitspraak van LoenieJ op maandag 15 november 2010 om 10:06:
Timetable ??? Dj's draaide wanneer ze zin hadden volgens mij...

Heel de avond in de hoofdzaal gestaan maar alleen Aoki was te laat.

Was een topavond!
Flexicannnnnnnnn ;-) Heerlijke muziek in die zaal!
Ben meer Hardstyle fan, maar aangezien mn vriend meer van deze genre houdt, heb ik me over laten halen! Ik vond het top! Lekker sfeertje, natuurlijk goed los bij Paul en Darkraver:D

Beetje jammer dat toen ik ff een dipje had ik mn stoel met 5 anderen kon delen, was wat minder.. maar goed.. we waren er niet om te zitten dus dat kan ik ze wel vergeven!!

Fouilleren sloeg natuurlijk weer nergens op ( geen problemen mee btw ) en leeftijd was ver beneden de 18... of lijkt iedereen tegenwoordig gewoon jong....

Desalniettemin, het was een top party en zal ws volgend jaar wel weer in mn agenda staan, tenzij het weer tegelijk is met Pussy Lounge ;)
Ik vond het wat tegenvallen.
Lang niet de hele avond goede muziek, setjes van Hardwell en Darkraver waren voor mij wel het hoogtepunt. (Al hadden die ook inkak-momenten.)
Lange wachtrijen bij de bar, veel lege plekken & zelfs de sfeer was vaak ver te zoeken.

Veel goede verhalen over Beatloverz gehoord, het was voor mij de 1e keer en kwam helaas teleurgesteld naar buiten.
 
Fouilleren was zeker een grap, we kwamen binnen en kon zo doorlopen met paraplu en al aangezien het niet echt duidelijk was waar je je jas kon lozen. Dus hebben heel de Ahoy door gelopen met nog steeds die paraplu in me hand. Kwamen we weer bij de ingang zegt zo'n beveiliger hoe heb je die binnen gekregen :S whaha chanceless hoor! Via je collega hahaha! Te erg toch! Mag alleen maar hopen dat het bij Nightmare toch wat fanatieker word gefouilleerd! Anders trek ik toch echt een kogelvrij vest aan:9
Uitspraak van imitt op maandag 15 november 2010 om 16:14:
Alleen Steve Aoki draaide niet op tijd, voor de rest klopte de timetable gewoon!

In the flexican zaal niet (N) Daar was het na half 2 draaien/op podium staan wie zin had leek het wel..
Uitspraak van NOPEISNIETZODOPE op dinsdag 16 november 2010 om 01:55:
Uitspraak van imitt op maandag 15 november 2010 om 16:14:
Alleen Steve Aoki draaide niet op tijd, voor de rest klopte de timetable gewoon!

In the flexican zaal niet Daar was het na half 2 draaien/op podium staan wie zin had leek het wel..

als je het maar gezellig hebt gehad;)
ik vond het een top feest:)
Ik vond het een top feest!
Ga normaal altijd naar hardstyle feessie, maar deze mocht er ook echt weze hoor!

Darkraver en DJ Paul waren idd de toppers van de avond! Zij brachten een stuk sfeer met zich mee!
Jammer dat je dan leest dat de sfeer minder was en al... Sfeer maak je zelf!

Top feessie!
Ik vond het ook super!
Uiteraard Hardsoul de helden van het feest!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 126423, 36436}
Zo kut was t nou ook weer niet... Alleen barren waren barslecht geregeld, kkdruk... Anders loop je ff naar de overkant??? Was gewoon ruimte hoor volgens mij. PAul en Darkraver: Goed ,in de stijl van het feest, gedraaid maar had toch wel wat tekno warriors/early verwacht. Steve Aoki was echt dik!

Uitspraak van Yzco op maandag 15 november 2010 om 16:10:
Beatloverz, Totaal niet mijn muziek, dus zou eerst ook niet gaan..,
maar ben uiteindelijk overgehaald door vriendinnen en damn wat heb ik het na me zin gehad, sfeertje was nice!
Goed feest en ben erg blij dat ik gegaan ben.
Volgend jaar graag weer!!

precies!

Maar in die hip hop zaal hadden ze wel wat vettere acts/rappers neer kunnen zetten...

Peaaaaaaaks@!
Had er eigenlijk meer van verwacht, maar het was wel een vet feest verder!
Lange wachtrijen bij de bar inderdaad, en je kon amper zitten als je even moe was..
Dat was allemaal wat minder, maar verder was de muziek en sfeer in beide zalen gewoon top!
En de shows waren zeker niet te min..
Ondanks een hogere verwachting ervan heb ik toch een top avond gehad, en waarschijnlijk ga ik volgend jaar weer :)
Top feest! Zelfs geluid was goed, en Ahoy staat bepaald niet bekend om z'n goede akoestiek. Die barren en wc's konden beter maar dit was de eerste keer dat ze Ahoy deden. Nemen ze de volgende keer vast wel als verbeterpunten mee.
Ik heb 2 vrienden meegenomen die alleen naar Hardstylefeesten gaan. Ze kwamen helemaal uit Zweden en vonden het echt grandioos en willen de volgende Beatloverz beslist niet missen!
Qua sfeer, wij hadden veel gefilmd.. maar die sfeer was toch gewoon top?
Filmpjes:
Gregor Salto + Shermanology + Chappel: http://www.youtube.com/view_play_list
Hardwell B2B Quintino: http://www.youtube.com/view_play_list

Organisatie Beatloverz: Bedankt! Dit was weer onvergetelijk!
 
Wat een top feest zeg! Heerlijk los gegaan.. Lekker kunnen dansen in de 2e zaal en op het einde nog even knallen bij de main! Sfeer was top! iig wel waar wij waren :D.
 
top feest hoor goed vermaakt:D
Uitspraak van LoenieJ op maandag 15 november 2010 om 10:06:
16 jarig barpersoneel, wat overigens ook niet echt op tempo werkte ( RIJEN!! )

Beetje jammer dat het barpersoneel altijd zoveel negatieve feedback krijgt terwijl het 9 van de 10 keer altijd echt wel hard werkt.. Ik wil jou wel eens op tempo zien werken als je met 20 man achter een bar staat en je 200 man voor je bar hebt staan ;) Dat is nu eenmaal onmogelijk, rijen zullen er altijd zijn op een groot/druk feest..
 
Uitspraak van Mitchy89 op donderdag 18 november 2010 om 00:38:
Uitspraak van LoenieJ op maandag 15 november 2010 om 10:06:
16 jarig barpersoneel, wat overigens ook niet echt op tempo werkte ( RIJEN!! )

Beetje jammer dat het barpersoneel altijd zoveel negatieve feedback krijgt terwijl het 9 van de 10 keer altijd echt wel hard werkt.. Ik wil jou wel eens op tempo zien werken als je met 20 man achter een bar staat en je 200 man voor je bar hebt staan ;) Dat is nu eenmaal onmogelijk, rijen zullen er altijd zijn op een groot/druk feest..

Klopt heb zelf bij Dominator achter de bar gestaan, en dat was ook zweten als een dolle maar de mensen blijven toch komen, rijen zul je altijd houden aan de bar op zulke feesten...
Uitspraak van rollo25 op maandag 15 november 2010 om 17:42:
Heel de avond in de hoofdzaal gestaan maar alleen Aoki was te laat.

Was een topavond!

Wij gingen kijken bij Partysquad om kwart over 3.. nergens te bekennen.. Heb ze ergens een uur later wel gespot 8-)


Uitspraak van Mitchy89 op donderdag 18 november 2010 om 00:38:
Uitspraak van LoenieJ op maandag 15 november 2010 om 10:06:
16 jarig barpersoneel, wat overigens ook niet echt op tempo werkte ( RIJEN!! )

Beetje jammer dat het barpersoneel altijd zoveel negatieve feedback krijgt terwijl het 9 van de 10 keer altijd echt wel hard werkt.. Ik wil jou wel eens op tempo zien werken als je met 20 man achter een bar staat en je 200 man voor je bar hebt staan ;) Dat is nu eenmaal onmogelijk, rijen zullen er altijd zijn op een groot/druk feest..

Nou ik vond ze eerlijk gezegd maar langzaam lopen :x zal wel aan mij gelegen hebben dan :)
Geweldige avond gehad!
tot volgend jaar
 
Geen aftermovie ?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 februari 2011 om 17:21:
Geen aftermovie ?

Doen ze alleen van echte feesten waar bezoekers op af komen:lol: