Partyflock
 
Lofi
29 maart 2022
AdresBasisweg 63
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
SiteSite lofi.amsterdam
E-mailinfo@lifeoverfuture.com
Linksfacebookpageinstagramlinktreeresidentadvisortiktokyoutube
Concept

Informatie

Lofi is een multi disciplinaire locatie, met wekelijks ruimte voor muziek, food, cultuur en kunst, gevestigd in een voormalige werkplaats in het hart van de Havenstad, aan de Basisweg 63. Sinds de herfst van 2019 is Lofi o.a. een muziekpodium, eetlokaal en expositieruimte, met zowel een prachtige buitenplaats als een rauwe en authentieke loodsruimte binnen.

Het team achter Lofi gaat een hechte band aan met cultuurliefhebbers, kunstenaars, muzikanten en creatieve ondernemers, waarbij het een van de belangrijke pijlers is binnen de ontwikkeling van gebied Amsterdam Sloterdijk. Het wekelijkse programma vindt plaats van donderdag t/m zondag, maar er is altijd ruimte voor externe initiatieven.

Hoe lang het avontuur precies mag duren is nog een raadsel, dus kom vooral dansen, proeven, spelen en kijken zolang de droom voortduurt.
Boek een overnachting in of in de buurt van Lofi via Booking.com.

Uitgaansagenda Lofi

gisteren: Tjade · Agrio Club3 bezoekers
Orphic × PATIO #14
Elisa Batti, Nelly, Thoms Traxx, Wata Igarashi
PATIO1 Appic
Ignez, Nick Moody, Ø [Phase], Sandrien, Wispelturig
Club Heart Broken uitverkocht6 Appic
Mindscape
Marino Canal, Mathew Jonson, Recondite, VNTM
VBX · Summer Event #2
Across Boundaries, alex Dima, Alexia Glensy, Automatic Writing, Cap, Frank Haag, Gene On Earth, Hannecart, Mia Cecille, Moopie, pH Project, Raresh, Reiss, Rhadoo, Sonja Moonear, Stella Zekri
Lofi Courtyard7 bezoekers
Colin Benders, Laura van Hal, Lobster, Megan Leber, Perc
Dekmantel × IsBurning1 Appic
Pride By Day... IsBurning
Dekmantel × IsBurning1 Appic
Pride By Day... PATIO IsBurning
Dekmantel × IsBurning1 Appic
Multigroove · Soundgarden69 bezoekers
Baba, Bass-D, Dano, Gysèle, Ike, Jimmy The Sound, Nick Moody, NoXa, Olive Anguz, Pavo, Pila, Plant Texture, Predator, Ruffian, Super Marco May, The Darkraver, Thera, Unexist, Vince
Ratherlost · 24 Hours7 bezoekers
Andy Garvey, Barker, Chami, D-Leria, French II, Gigi FM, Hitam, JakoJako, Konduku, Marco Shuttle, Ndrx, Nera, Olivia Mendez, Tammo Hesselink, Vardae, Vera Logdanidi, VRIL
SlapFunk1 Appic
Live From Earth
Monnom Black4 Appic
Chontane, Cravo, Dax J, Grace Dahl, Stephanie Sykes, Thomas P. Heckmann, Umwelt, UVB, VIL

Elders

gisteren: Tjade · Agrio Club3 bezoekersLofi
MindscapeLofi
Marino Canal, Mathew Jonson, Recondite, VNTM
Lofi Courtyard7 bezoekersLofi
Colin Benders, Laura van Hal, Lobster, Megan Leber, Perc
Live From EarthLofi
Monnom Black4 AppicLofi
Chontane, Cravo, Dax J, Grace Dahl, Stephanie Sykes, Thomas P. Heckmann, Umwelt, UVB, VIL
29 februari 2020
Foto's, Defected, 29 februari 2020, Lofi, Amsterdam

Nieuws

Het is misschien wel de kleinste club in Amsterdam, maar toch wist Radio Radio de afgelopen jaren grote namen als Carista, Elias Mazian, Cinnaman, Sandrien en John Talabot regelmatig achter de draaitafels te krijgen. Daarnaast programmeerde de club een waslijst aan jong talent dat daarmee de belangrijke eerste carrièrestappen kon zetten.
Op de openingsavond, vrijdag 3 juni en in de nacht van 24 juni rekt Lofi de grenzen op van wat Holland Festival kan zijn met twee clubnachten op het snijvlak van clubcultuur en podiumkunst. Op het programma staan onder meer Helena Hauff, Pink Oculus, Philou Louzolo, Gabber Modus Operandi en Parrish Smith.
Zaterdag 29 februari vindt Defected plaatst in Amsterdam nieuwste club: LOFI! Een warehouse omgetoverd tot event annex club ruimte! Na eerder o.a. Slapfunk, VBX, No art en Ricardo Villalobos ontvangen te hebben is het nu de eer aan het Britse house label om de Lofi aan de basisweg 63 muzikaal onderhanden te nemen!
Na de uitverkochte ADE editie keert het Britse Defected label terug naar het World Fashion Centre! Ruim 2000 house liefhebbers kunnen maar liefst 9 uur lang hun hart ophalen! Van 15:00 tot 24:00 knallen de fijnste house platen door het World Fashion Centre.
Yung Nnelg spreidt in 2020 zijn vleugels en lanceert in eigen beheer op 31 januari zijn eerste langverwachte album 'BALANS', welke op 30 januari tijdens Red Bull presents - Yung Nnelg wordt gepresenteerd. De plaat is de climax van de persoonlijke groei die de artiest de afgelopen jaren doormaakte; hij heeft letterlijk de balans opgemaakt en geeft nu prioriteit zijn eigen creatieve impulsen. Naast de plaat komt hij in 2020 met een tour en eigen webserie op de kanalen van Red Bull Music.

3 waarderingen

EVOL
Shelter
emha
Geweldig soundsystem
larisk­a:chee­r:
Top locatie, goede muziek en fijne mensen