Partyflock
 

Lofi

op de kaart
afbeelding Lofi
AdresBasisweg 63
Amsterdam
Nederland
E-mailinfo@lifeoverfuture.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Lofi is een multi disciplinaire locatie, met wekelijks ruimte voor muziek, food, cultuur en kunst, gevestigd in een voormalige werkplaats in het hart van de Havenstad, aan de Basisweg 63. Sinds de herfst van 2019 is Lofi o.a. een muziekpodium, eetlokaal en expositieruimte, met zowel een prachtige buitenplaats als een rauwe en authentieke loodsruimte binnen.

Het team achter Lofi gaat een hechte band aan met cultuurliefhebbers, kunstenaars, muzikanten en creatieve ondernemers, waarbij het een van de belangrijke pijlers is binnen de ontwikkeling van gebied Amsterdam Sloterdijk. Het wekelijkse programma vindt plaats van donderdag t/m zondag, maar er is altijd ruimte voor externe initiatieven.
Boek een overnachting in of in de buurt van Lofi via Booking.com.
29 februari 2020
Foto's, Defected, 29 februari 2020, Lofi, Amsterdam
Nieuws
Zaterdag 29 februari vindt Defected plaatst in Amsterdam nieuwste club: LOFI! Een warehouse omgetoverd tot event annex club ruimte! Na eerder o.a. Slapfunk, VBX, No art en Ricardo Villalobos ontvangen te hebben is het nu de eer aan het Britse house label om de Lofi aan de basisweg 63 muzikaal onderhanden te nemen!
Na de uitverkochte ADE editie keert het Britse Defected label terug naar het World Fashion Centre! Ruim 2000 house liefhebbers kunnen maar liefst 9 uur lang hun hart ophalen! Van 15:00 tot 24:00 knallen de fijnste house platen door het World Fashion Centre.
Yung Nnelg spreidt in 2020 zijn vleugels en lanceert in eigen beheer op 31 januari zijn eerste langverwachte album 'BALANS', welke op 30 januari tijdens Red Bull presents - Yung Nnelg wordt gepresenteerd. De plaat is de climax van de persoonlijke groei die de artiest de afgelopen jaren doormaakte; hij heeft letterlijk de balans opgemaakt en geeft nu prioriteit zijn eigen creatieve impulsen. Naast de plaat komt hij in 2020 met een tour en eigen webserie op de kanalen van Red Bull Music.