Partyflock
 

Third Floor

afbeelding Third Floor
organisator
AdresWestdijk 9
3274 KG
Heinenoord
Nederland
KvK24471758
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
3 december 2011
Foto's, Mysterious 2011, 3 december 2011, Maassilo, Rotterdam
13 november 2010
Foto's, Beatloverz, 13 november 2010, Ahoy, Rotterdam
Nieuws
Na een uitverkochte Kingsnight Special in Club Villa Thalia, maakt Mysterious plaats voor haar vernieuwde, twaalf uur durende festivaleditie. Zaterdag 25 juni maakt Mysterious haar stranddebuut op het buitenterrein van de allernieuwste beachclub van Rotterdam en omstreken: Villa on the Beach.
Smaakvol, sexy en verleidend. Zo omschrijven ze zelf het hotste strandfeest van de Randstad: Tasty on the beach! Na een volledig uitverkochte Club Vie, is Tasty terug met een strandeditie waar nog lang over gepraat zal worden. Dit keer organiseren ze Tasty op het strand van Rotterdam bij het hippe broertje van Club Villa Thalia: Villa on the Beach! De formule? Een weerbestendige beachclub met een indrukwekkend feest- en evenementenprogramma. 1
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Na drie outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery acts van de grootste dj's uit de scene en meerdere uitverkochte edities, viert Mysterious op tweede kerstdag maximaal haar vierde verjaardag in Maassilo Rotterdam. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor de ultieme X-mas experience met show-elementen en special effects.
Tony junior maakt zijn debuut met zijn eigen show aankomend weekend. De eerste editie van IMMRTL vindt 7 november plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Na het succes van vorig jaar kon de nieuwe editie van Mysterious Festival niet uitblijven. Het ultieme dancefeest strijkt op zaterdag 6 juni opnieuw neer in en rondom De Rotterdamse De Kuip. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met showelementen en special effects. Nieuw dit jaar is een extra deep / future house stage en de mogelijkheid Group Tickets en VIPkaarten te kopen.
Na het succes van de drie voorgaande edities is de grasmat van De Kuip op vrijdag 5 juni 2015 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in De Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's. De combinatie tussen de muziek van Cinéma en de omgeving van De Kuip maken Cinéma in De Kuip tot hét dance event van Rotterdam.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Op zaterdag 20 december 2014 is het zover! Dan vindt alweer de derde editie van Madness plaats in de Maassilo. Deze editie is een samenwerking tussen de Maassilo en Third Floor, ook bekend van het enorm populair feest Mysterious. Met deze samenwerking garanderen ze een dikke internationale line-up, enorme shows en een volle Maassilo.

2 opmerkingen

Waar zijn de foto's van 23 mei ministry of beats te vinden ??