Partyflock
 

Mysterious

Mysterious
10 september 2014
evenement-concept
Concept van .
SiteSite mysterious-event.com
E-mailinfo@mysterious-event.com
AdresRotterdam
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramx

Uitgaansagenda Mysterious

Laatste feest was op zaterdag 16 oktober 2021: Basement, Now&Wow, Rotterdam
Statistieken
21·feesten
21·in het verleden
29·nieuwsberichten
1·fotoshoot
171·foto's
36·video's
17·winacties
2263·bezoekers
1361·unieke bezoekers
540Partyflockfans
32·albumfoto's
goed·stemresultaat (96.8854 stemmen)
3 december 2011
Foto's, Mysterious, 3 december 2011, Maassilo, Rotterdam
Nieuws
Na een uitverkochte Kingsnight Special in Club Villa Thalia, maakt Mysterious plaats voor haar vernieuwde, twaalf uur durende festivaleditie. Zaterdag 25 juni maakt Mysterious haar stranddebuut op het buitenterrein van de allernieuwste beachclub van Rotterdam en omstreken: Villa on the Beach.
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Na drie outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery acts van de grootste dj's uit de scene en meerdere uitverkochte edities, viert Mysterious op tweede kerstdag maximaal haar vierde verjaardag in Maassilo Rotterdam. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor de ultieme X-mas experience met show-elementen en special effects.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Na het succes van vorig jaar kon de nieuwe editie van Mysterious Festival niet uitblijven. Het ultieme dancefeest strijkt op zaterdag 6 juni opnieuw neer in en rondom De Rotterdamse De Kuip. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met showelementen en special effects. Nieuw dit jaar is een extra deep / future house stage en de mogelijkheid Group Tickets en VIPkaarten te kopen.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
De presale tickets voor 06/12/2014 Mysterious '3 Year Anniversary' in de Maassilo, Rotterdam zijn totaal uitverkocht! In overleg met de Maassilo is besloten om ook de tickets die gereserveerd waren voor de deurverkoop per direct in de voorverkoop te doen om de doorstroom bij de deur zo spoedig mogelijk te laten verlopen i.v.m de drukte die wordt verwacht. Let op: dit zijn maar een beperkt aantal tickets!
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
Na een super dikke outdoor editie in De Kuip vindt op zaterdag 13 september 2014 de nieuwe indoor editie van Mysterious plaats in Maassilo Rotterdam. Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'We will never forget where we came from' en is het eerste grote indoor feest na het zomerseizoen in de Maassilo!
Na een superdikke outdoor editie in De Kuip vindt op zaterdag 13 september 2014 de nieuwe indoor editie van Mysterious plaats in Maassilo Rotterdam. Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'We will never forget where we came from' en is het eerste, grote indoorfeest na het zomerseizoen in de Maassilo!