Partyflock
 
­ Nederland

Deurverkoop tickets Mysterious deels vast in de voorverkoop

gepubliceerd door , op
Mysterious
3 november 2014
FeestMysterious · 3 Year Anniversary
Datumzaterdag 6 december 2014
LocatieMaassilo Site
De presale tickets voor 06/12/2014 Mysterious '3 Year Anniversary' in de Maassilo, Rotterdam zijn totaal uitverkocht! In overleg met de Maassilo is besloten om ook de tickets die gereserveerd waren voor de deurverkoop per direct in de voorverkoop te doen om de doorstroom bij de deur zo spoedig mogelijk te laten verlopen i.v.m de drukte die wordt verwacht. Let op: dit zijn maar een beperkt aantal tickets! De online doorsale tickets kosten €20(ex. fee) per stuk en zijn te koop via www.mysterious-event.com & www.maassilo.com



It's our anniversary!
Na meer dan 60.000 bezoekers, 2 outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren wij hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious!

Bekijk hier de official trailer:


Het succes-concept georganiseerd door Third Floor BV is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. De Early Bird Tickets waren dan ook in rap tempo uitverkocht! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.

Iedere editie nodigt Mysterious frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel compleet op zijn kop zetten!



& you: Mysterious-People!

Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale femaleparking. Tijdens het evenement zijn er voldoende lockers aanwezig.

Meer informatie: www.mysterious-event.com
Voor de laatste updates: like Facebook en volg www.instagram.com/mysteriousevent

Mysterious-app
Download de gratis app via iTunes of Google Market.

Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het Facebook event.