Partyflock
 
A day at the Park
12 april 2010
georganiseerd door Site Site

Amsterdamse Bos (buiten) op de kaart Site
Bosbaanweg 5
Amstelveen
NederlandNederland
house × 12, techno × 9, minimal × 6, tech house × 4

Tickets & prijs A day at the Park

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig8530%
zeer goed10637%
goed6422%
ok186%
voldoende52%
onvoldoende41%
slecht21%
zeer slecht0
waardeloos31%

72 waarderingen

Mr.­ Cartmanez
Amen! Commercial of niet, Roger heeft het publiek eindelijk aan het dansen gekregen!Dus petje af voor de man!
Heartp­ressur­e
Wat was dit een fucking goed feest! Zo'n fijn feest heb ik in tijden niet meer gehad..Iedereen die zeikt over Roger Sanchez had maar lekker thuis moeten blijven, de laatste 5 uur van het feest maximaal genoten! Fantastisch :D
appelmoes
Heerlijk Mokums feessie. Echt genoten van de gezelligheid, het weer en de muziek. Hoewel dat de laatste tijd alleen maar slapper lijkt te worden.
SV
Binnenkomst was wat jammer, maar dat kan gebeuren. Wat ik echt niet vond kunnen was dat ze in een dood GSM gebied zaten, daardoor was je iedereen continue kwijt; Voor mij niet meer dan "A day in the Park"
Minni
muzikaal slecht, organisatie ok, publiek slecht, tja :p
KimJ**
Super feestje!
Panna--xl
superdag gehad, begon beetje kut met die lange rij maar de gezelligheid maakte een hoop goed!! het weer trouwens ook, mooie afsluiter!! kippevelmomentje
paar keer plus, paar keer min, overall gewoon erg gezellig :)
Vleestor
Gewoon een zeer goeie en sfeervolle party!
DannyG
Organisatie van de ingang was waardeloos, eerst een tyvus eind lopen vanaf de pendelbus en vervolgens een uur in de rij staan (N) Plus dat het geluid van de 2 stages door elkaar liep wat erg irritant was! Verder best een chill dagje gehad mede dankzij het weer.
Finish
Joris Voorn is een fabulous DJ! Hij draaide ook de sterren van de hemel op Extrema
requitas
zeker een gezellig festival. jammer alleen van de lange wachtrij bij de entree, heb zeker een uur moeten wachten.. ook jammer dat de stages elkaar overstemden.
!Pathos­,Teche­r &­ Patriot
Barry's Minibar,Silent Disco met Eric Nouhan & Robin 'Jaydee' Albers lekker Tribal/Progressive :respect:
Joyceki
Weer een heerlijke sfeer, leuke aankleding (al was vorig jaar leuker), het liliputtercafé was geweldig, fijne mensen, rijen bij eten en drinken waren er niet (en eten goed te doen!), muziek was lekker (maar een minder fijn stijgende lijn als vorig jaar) en zeker vooraan bij het podium was het erg gezellig! Kortom: op naar volgend jaar, maar dan de muziek weer net wat beter en de prijs niet net wat hoger! 10.000 mensen is overigens ook precies genoeg, lekker knus zo!
Ingang was prima geregeld... moest je alleen wel voor 13 uur binnen zijn denk ik ;) Grondige foullering.. mn hele tas op zijn kop gehad. Denk dat daarom lang duurde.. WC prima, barren prima! Muziek super.. Ik vond Roger S super draaine.. msschien niet handig om hem tussen techno dj's in te zetten, Maar al met al heb ik me prima vermaakt! Kalkbrenner sky and sand..dan pas naar huis,,Op naar volgend jaar :flower:
**Merel**
Wat een heerlijk, knus, intiem feestje.
Jammie Vaal
Enige minpuntje was het lange in de rij staan om binnen te komen, maar dat was het zeker waard! heb heerlijk genoten!:D
tms
Paul Kalkbrenner zou van Nederlandse bodem verbannen moeten worden.
Gnobr
Bier!
Alex Moulas
A really awesome day in the park with friends. Tjeerd, really nice edition (Y)
Jenzen
Heerlijke dag gehad!!! Organisatie :respect:
Geinig feestje, maar wel erg prijzig voor wat je "krijgt". Muzikaal matig (afgezien van de Silent Disco, die was top). En voor dat geld mag je op z'n minst verwachten dat de toiletten een beetje schoon zijn. Zelfs aan het begin van de dag ging je daar al bijna over je nek van de stank.
wat een heerlijke dag met alleen maar leuke en vrolijke mensen, top productie jongens en meisjes ;) Trots op jullie! En Roger Sanchez is een pannekoek
Flea Fly
Goed hoor, prima afsluiter van Paul Kalkbrenner, heerlijke diepe set ! (Y)
Maartje@
Einde was er 1 om te herinneren. Niet vaak zo'n mooie afsluiting van een festival mee gemaakt. (l)
Robbie_24
Goed feest. Heerlijk zonnetje, mooi terrein, genoeg toiletten, mooie mensen en de sfeer was TOP! Roger Sanchez draaide belabberd, geen ontvangst met de mobiel en belachelijk dat je moest betalen voor de verplichte(!!) pendelbus!!
Roger Sanchez.. WAT EEN PANNEKOEK.. paste totaal niet in de sfeer die er hing.. Raakte toen een beetje uit de vibe.. Kalkbrenner had me gelukkig binnen 5 minuten weer te pakken. Karotte was ook erg vet! Top feestje met veel leuke & lieven mensen :)
alanimo
heb me enorm vermaakt, star disco was tof :-)gggg
Pindaaa
Was gezellig. Paul blijft mijn held ! (L):respect: Goed festival terrein! Beetje te commerceel. Maar verder niks te klagen :D
zeer gezellige dag gehad oa door de leuke luitjes die ik tegenkwam en dag dag mee afsloot :) es een x op tijd weggegaan om verder te stampen in de SugarFactory
Don't STOP till I drop!!
De muziek was iets te soft voor mij, ik kon pas echt een lekker pasje zetten toen Paul ging draaien :( Dat was voor mij wel een beetje jammer maar das een kwestie van smaak!! Verder goed opgezet en erg cool die balonnen aan het einde (Y)
Beaverdal
Paul Kalkbrenner was de held van de avond!!! Wat een einde :)
DeLepel
Entree was slecht.. 30 min vast gedaan voor controle.. Muziek was slap..hele dag slappe minimal..Aparte line-up..Roger Sanchez..? wat was die aan het doen?? Kluisjes bij einde feest slecht. 1 grote verdrukking! En geen bereik voor mobiels. Zet svp een zendmast neer!! Drinken en eten waren wel goed geregeld. Mooie mensen verder en goede sfeer. Maar kan nog wel wat verbeterd worden waardoor het een topfeest kan worden..
Sublim&All
Toffe actie van die gratis picknickmanden, was lekker en gaf een heel leuk "een dagje in het park" - sfeertje:P Muzikaal niet geweldig, al heeft mijn held Paul Kalkbrenner het helemaal goedgemaakt. Kippevel op het einde. Hulde voor een heerlijk festival :respect:
Hele fijne dag gehad, mooi weer en leuke mensen, muzikaal niet het allerbeste festival, maar heb me heel goed vermaakt. Vooral de balonnen + vuurwerk sloten de dag mooi af!
mister-q
Prima vermaakt! Leuke mensen! Sfeer was dus goed! Mooie locatie! Prima dus!!
Rensks
Heel leuke dag gehad, op Sanchez na!
h4Ny
Entree was echt ruk geregeld! Mensen die VIP/Guest waren moesten via de zelfde lange wachtrij binnenkomen!
Roberto Ferranse
Was ok, vond eerste 2 edities beter!
Bass, geen wolkje aan de lucht, Heineken, belachelijk veel mooie vrouwen, Roger Sanchez/Joris Voorn en geen cent entree betaald dankzij Heineken. Wat een dag! :)
Elski
Wat een geweldig feest weer! Complimenten voor de organisatie! Helaas zijn wij een SONY camera disk verloren (zwarte DVD in doorzichtig CD-hoes). De eerlijke vinder krijgt een hele leuke beloning!
Nicole :-)
Lekker lekker lekker...Leuke mensen....Zonnetje.......Sfeertje..Tópdag gehad!!Alleen meneer R. Sanchez was idd súperiritant.......Nevermind..Organisatie :respect:
Misch
Leuk feestje, alleen slecht hoor die lange wachtrij!!!
DJ Ike
Was weer erg gezellig goed vermaakt en leuke mensen ontmoet alleen jammer dat ik me hond kwijt was
party-rutger
prima vermaakt met wat mooie spacers, vooraan bij het podium! zie jullie weer op welcome!
blije eikel
Karotte dik as usual! Kalkbrenner weer dezelfde plaatjes,maar blijft toch lekker klinken
Slecht georganiseerd die ingang. Duurde 2 uur. Verder was het prima, met name door de zon en joris voorn. Roger sanchez was droevig.
WiiM
Op de lange rij en Roger Sanchez na was het echt bijzonder geslaagd! Mooie aankleding van terrein, prettige drukte, onderhouden toiletten, goeie sfeer en nog betere muziek! Karotte en Kalkbrenner(L) en de afsluiting was heel mooi! Enorm vermaakt :D
Meneer Marcel
Complimenten voor de organisatie! Werkelijk perfect feest. Staat in de top 3 van dit jaar!!
Leuk! Joris Voorn heel vet, Roger Sanchez was een beetje jammer erna.. Alleen drama met de kluisjes na afloop!!
De Slooper aka The Condemned
Wat een gezelligheid en heerlijk weer 1 woord voor deze dag en dat is geniaal B)
paulus80
super relaxte dag gehad, wel een beetje jammer van de 2stages die elkaar overstemden
donTono
Geweldig feesie!!! Housequake en Joris Voorn waren helemaal te gek... heb hele dag staan swingen... volgend jaar weer! :-D
Bounce77
Silent disco was vet, verder beroerd feest, lekker bespaard op de toiletten was niet te doen meurde als een malle, verder werd er matig gedraaid, kortom zeker geen 45 euro waard, was de eerste en de laatste keer day at the park
The Lady Of Rage
Superdagje gehad met mn matties(l) Muziek niet helemaal mijn ding, maar Roger Sanchez, Daniel Sanchez en Paul Kalkbrenner toch wel erg leuk! Joris Voorn was echt supermatig:( die duizenden ballonnen bij Kalkbrenner...wauuwww;)
Tjeerdo
Dik tevreden, beste editie tot dusver. Op naar 2011 en de stijgende lijn voortzetten... :-)
Vosmaster
Wat zeurt iedereen? Het was gewoon hard!! En de silent disco was ook supertof!:D
DJ UltraFunk
Was weer een heerlijke dag. Van begin tot eind helemaal losgegaan! Jammer dat er geen stijgende lijn omhoog zat in de muziek, maar het weer, de sfeer en de unofficial after in het bos maake het helemaal goed :D
Bochtd­edoork­ort?
Wat moet ik hier nou van zeggen.. Daniel: Matig, Karotte: Matig, Joris: Goed vegeleken met de rest, Roger: Waar the fok was jij mee bezig? Top 40 met een beetje dirty house, schandalig echt dramatisch! Paul: Had het idee dat hij er niet echt veel zin in had.. En hebben we niet al eens eerder deze set gehoord? Soon 10x? Des ondanks maakte de sfeer en de decoraties een hoop goed!
Chillpad
Joris Voorn :respect: de man van de dag!!!
bertus boterkoekje
HUFTER Roger Sanchez was te verwachten dat hij het zou verzieken en het ging net zo lekker
Bart PM
ingang was dramatisch.. joris held van de dag!! paul ook super, maar idd eigenlijk niet als aflsuiter, karotte viel me erg tegen
BENTE .
toffe dag, chill festival met leuke extras, heerlijk weer, waren op tijd en binnen 5 min binnen.. geweldig! liefde voor de organisatie ;)
Anninda
Bovenverwachting goed feestje! :respect: Heb echt genoten! Joris, Karotte en Paul dikke helden!
masimosuono
Zonder verwachting erheen gegaan boven verwachting naar huis gegaan wat een leuke mensen. En Paul wat een dikke held :respect:
boss2
Super gehad! The S man rules!!!
@Erik
Toegang mag vlotter, geluid dik voor elkaar, heerlijk weer en gezellige mensen! Musicaal Joorn en Karotte hadden van mij de hele dag mogen vullen! Roger S paste totaal niet in het verhaal, volgend jaar niet weer 10 euro er boven op en dan ben ik er wellicht weer bij!!
ALmigh­tyRixx­i
Wat een leuke mensen bij elkaar. Kalkbrenner die afsloot was magisch.
Reentje.
weer was top! jammer van de entree, podia zo dicht bij elkaar en de set van kalkbrenner, dat was niet bepaald een goede afsluiter.. evengoed lekker dagje in het park gehad!
Fantastisch feest, Super gezellige en ook hele mooie mensen, vette muziek, geweldig gelachen met de minibar en de lillyputters, enige nadeel was.. lang wachten voordat we het festival in konden en veel duwen bij de kluisjes op de terugweg...
Gabriel/DJ Brasco
Net thuis van een super heerlijke dag! Wat was het TOP! Beste editie tot nu toe :D Geweldige sfeer, heerlijke muziek, leuke mensen.. Dan hoor je over LoveParade, is triest...Erg!
Just came back and I must say I`m disappointed. Day started perfect and all but ended up like crap. The music went through each other, people weren`t dancing and to make things worse....Roger Sanchez with his commercial house set...What the fuck dude.... were not in the states so dont play us that shit (N)

Line-up A day at the Park

1Mainstage
za 11:00 - 13:00:  house, techno
za 13:00 - 16:00:  house
za 16:00 - 17:00:  techno, reggae
za 17:00 - 19:00:  Duitsland techno, house
za 19:00 - 20:00:  · live techno, reggae
za 20:00 - 22:00:  Verenigde Staten house
za 22:00 - 23:00:  · live Duitsland house, techno
· MC Verenigd Koninkrijk
2From Amsterdam with love
za 12:00 - 13:30:  house, techno, disco
za 13:30 - 15:15:  house, techno
techno
za 15:15 - 16:00:  · live house, techno
za 16:00 - 17:00:  · live Noorwegen disco, r&b
za 17:00 - 18:30:  house, techno, disco
za 18:30 - 19:30:  · live Duitsland house, dubstep
za 19:30 - 21:00:  Portugal Nederland house, techno, dubstep
za 21:00 - 23:00:  Duitsland house, techno
3Heineken Star Club
Stille Disco
za 16:00 - 17:30:  house
za 20:30 - 23:00:  house, trance
Nieuws
Het is inmiddels een drukte vanjewelste op de Grote Speelweide in het Amsterdamse Bos. Alles wordt in gereedheid gebracht om samen met het publiek van de derde editie van A day at the park opnieuw een groot succes te maken. Het is daarom van groot belang dat alle bezoekers goed geïnformeerd zijn over de gang van zaken op de dag zelf. Vandaar dit informatiebericht. 13
De lente is gearriveerd, het vogelgezang is niet van de lucht, de bloemen schieten uit de grond en in het Amsterdamse Bos vullen de bladeren in rap tempo de bomen. Nog even en de Grote Speelweide, waar op 24 juli de derde editie van A day at the park plaatsvindt, ligt midden in een grote groene oase. Is er een mooiere locatie denkbaar om je een dag te verstoppen? 60
De lente is gearriveerd, het vogelgezang is niet van de lucht, de bloemen schieten uit de grond en in het Amsterdamse Bos vullen de bladeren in rap tempo de bomen. Nog even en de Grote Speelweide, waar op 24 juli de derde editie van A day at the park plaatsvindt, ligt midden in een grote groene oase. Is er een mooiere locatie denkbaar om je een dag te verstoppen?
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: (gesloten) Kaartje Day at the park (datp) tickets4
GZ: A day at the park tickets8
GZ: (gesloten) 1x kaartje A Day at the Park tickets1
TK: (gesloten) A Day at the park, 1 ticket gezocht tickets4
GZ: (gesloten) A day at the Park (1 kaartje) tickets9
TK: (gesloten) Kaartje day @ the park 55 euro tickets3
TK: (gesloten) 2 kaartjes A day at the park tickets2
GZ: Ticket Day at the Park tickets1
TK: (gesloten) Ticket Day at the Park tickets1
GZ: (gesloten) 1 kaartje A DAY AT THE PARK 24/07/10 tickets1
GZ: 1 kaartje voor Day @ the Park tickets1
GZ: Kaartje A day at the park tickets1

738 opmerkingen

 
Uitspraak van vos76 op maandag 26 juli 2010 om 14:47:
Zonnebrand weg, net gekregen Loveland petje weg

Wat is dat voor onzin dan? :vaag:
Wat was de reden dan dat je die niet mee mocht nemen?

Zag overigens wel meer dingen in beslag genomen worden waar ik zo mijn twijfels bij had..

Entree was inderdaad slecht geregeld, terwijl het de voorgaande twee jaren prima ging.
 
Leuk feest! Chille sfeer, leuke mensen, amusante foefjes als de minibar, + + + dus.
- - - voor de lange rijen bij de ingang, ronduit smerige toiletten en de hoeveelheid water in je bier :P
Nevertheless volgend jaar weer van de partij!
Dat van die kluisjes snap ik nog steeds niet. Als je die tent aan de voorkant en achterkant opengooit krijg je een doorloop. Dan hoeft er niemand meer terug en krijg je ook geen drukte bij de in en uitgang.

Meestal ga ik een beetje op tijd weg om mijn spullen op te halen, maar het zou zo makkelijk zijn....
 
Uitspraak van toeffie op zondag 25 juli 2010 om 22:09:
Sfeer van dit festival is echt super!!!!!

Agree and so was the fun and picknick with my friends who had everything setup when I came in (Y)

Uitspraak van superdo op maandag 26 juli 2010 om 10:11:
Vond muziek ook wat tegenvallen (vooral bij stille disco, maar dat had heineken waarschijnlijk uitgekozen). Ook het pinverhaal had beter op site aangegeven worden. Had niet genoeg cash dus moest terug ergens weer pinnen.

Agree (Y)

Uitspraak van vos76 op maandag 26 juli 2010 om 14:47:
Alleen de entree was een beetje balen. Veel te lange rij en eenmaal bij de controle kon ik de helft van mijn spullen inleveren. Zonnebrand weg, net gekregen Loveland petje weg etc.

Thats the first time I hear about that. Normally its allowed :S

And Roger Snachez didn`t play his Ibiza set but his 538 set (N) Oh well...... I enjoyed spending the 45 Euros to be with my friends and that should be enough.
Artiest Jame
Joris Voorn :respect: man van de dag!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 juli 2010 om 17:00:
enjoyed

Good time afterall. Better! Agree, although the music perhaps was not really wat someone had expected. The day itself was great at least i think so!
A Day at the Park kijkt tevreden terug

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar. Terwijl tweehonderd kilometer verderop het bekendste dancefeest ter wereld ontaard in de grootste tragedie die denkbaar is voor een organisatie, blikken wij tevreden terug op de beste editie tot dusver naar onze mening. De eindshow, de kangaroes, de mini-bar, de traditionele zweefmolen, de bomvolle fietsenstalling, de ballonnenacts, het fantastische publiek, de enthousiaste artiesten, het prachtige weer. Er zijn veel dingen op te noemen die ‘A day at the park’ opnieuw tot een groot succes maakten. De ontlading na afloop bij het team dat maanden aan deze ene dag gewerkt heeft was dan ook terecht. We hadden ons niets beters kunnen wensen!

We willen daarom niet al te lang stil blijven staan bij de gebeurtenissen in Duisburg. Niet omdat we hier niet enorm van geschrokken zijn en dit een schaduw werpt over het weekend. Wel omdat we toch graag willen nagenieten van de mooie dag met jullie, alle medewerkers, artiesten, instanties en elkaar. Zoals een van de artiesten het vanochtend verwoordde . ‘De show must go on’. En zo is het maar net. Juist op dit soort momenten besef je weer dat het leven een cadeau is waar je het maximale uit moet zien te halen en dat kan bijvoorbeeld door de vreugde, liefde en het goede gevoel te koesteren. Die dingen waren weer volop aanwezig in het Amsterdamse Bos.

Natuurlijk waren er voor ons weer de nodige leermomenten. ‘A day at the park’ is in ontwikkeling en we zijn nog niet klaar. Zo moeten we ons volgend jaar nog beter voorbereiden op het feit dat een grote meerderheid tussen 14.00 en 16.00 uur naar binnen wil en bijna de helft een (hand)tas met zich meebrengt. En dat dit in combinatie met een zero tolerance beleid waarop streng wordt toegezien helaas tot wachttijden leidt. Het enige wat we hiervoor kunnen vragen op zo’n moment is begrip en we hebben er zoveel mogelijk aan gedaan om dit begrip te verdienen. Dat we dit ook hebben gekregen van het publiek vinden we geweldig.

Wie goed heeft opgelet op het terrein heeft een soort helicopterachtig apparaat boven het terrein zien vliegen. Hiermee zijn video opnames gemaakt vanuit de lucht van het festival waar we erg nieuwsgierig naar zijn omdat ‘A day at the park’ nog nooit zo in beeld is gebracht. Net zoals we uitkijken naar de vele foto’s en videobeelden die nog zullen verschijnen. En dan zit de editie van 2010 er echt op. Wij gaan al snel weer aan de slag om de editie voor 2011 voor te bereiden die vermoedelijk op 23 juli zal plaatsvinden en waarschijnlijk (weer) op een nieuw terrein wat de komende jaren onze vaste stek wordt. We hopen jullie allen daar weer te mogen verwelkomen en doen er alles aan om iedereen opnieuw te laten genieten van ‘A day at the park’.

De organisatie
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Tjeerdo op maandag 26 juli 2010 om 18:32:
De organisatie

(Y)
 
Uitspraak van Tjeerdo op maandag 26 juli 2010 om 18:32:
Zo moeten we ons volgend jaar nog beter voorbereiden op het feit dat een grote meerderheid tussen 14.00 en 16.00 uur naar binnen wil

En na afloop allemaal tegelijk de kluisjes willen leeghalen. Ik heb me daar overigens prima vermaakt, maar als daar op dat moment paniek was uitgebroken had het ook minder leuk kunnen aflopen.

Overall een geslaagd dagje voor mij, een lekker knus en gezellig festival. Muziek was over het algemeen goed, alleen doodzonde dat die pipo van een Sanchez met z'n hitjes-kapot-draai-machine de hele muzikale opbouw kwam verstoren. Waarom wordt die gast niet ergens voor Karotte geprogrammeerd??? En laat die 'abolutely wicked, absolutely wonderfull' mc de volgende keer ook aub thuis!

Iemand anders nog last van vieze biertjes gehad? Het ene biertje was goed, de andere stonk naar kattepis :/ De broodjes hete kip hebben alles goedgemaakt :kwijl:
zeer genoten, lekker klein, mooie mensen en fijne sounds!

alleen roger sanchez mocht van mij na housequake :jaja:

en leg nou eens geen vergelijkingen met duisburg mensen.. beetje krom, bijna op elk festival is er stress bij de kluisjes
 
Artiest Jorn
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 juli 2010 om 08:36:
En laat die 'abolutely wicked, absolutely wonderfull' mc de volgende keer ook aub thuis!

Hahaha ik hoor het hem nu nog zeggen :lol: trok hem ook niet heel goed idd
Ik probeer het nog 1 keer, want ik wil echt heel graag m'n foto's terug..

Uitspraak van Bex op zondag 25 juli 2010 om 13:35:
HELP!

Ik ben een SD memory kaart verloren, die vol staat met foto's van bezoekers van a Day at the Park.
Mocht iemand m heel toevallig gevonden hebben, neem dan zsm contact met mij op.

50 euro beloning!
Artiest {SHOWLIST artist 41153, 33734, 37754}
Uitspraak van vos76 op maandag 26 juli 2010 om 14:47:
net gekregen Loveland petje weg etc.

Werd in het bos ver van de ingang uitgedeeld, ik kreeg het wel binnen (12:00)
Het is promotie van een ander feest/organisatie wat dus wel weer niet zal mogen van ADATP(maar je moet het ook eerst aanvragen)(en je krijgt afval in het park/bos als iedereen van alles staat uittedelen) :)

En ADATP verkocht zelf zonnenkleppen.

En iemand zei dat de bussen verplicht waren...

Not, je mocht alleen niet via de bus route naar het terrein lopen, maar door het bos wat niet zo erg ver was 10/20 min. ligt eraan hoe snel je loopt (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van Bex op dinsdag 27 juli 2010 om 21:32:
50 euro beloning!

Hopelijk heeft iemand 'm gevonden. Maar de kans om zo'n heel klein kaartje terug te vinden in het gras op zo'n groot terrein lijkt me niet erg groot! Succes iig!
Artiest {SHOWLIST artist 169839, 168185}
Weet iemand of die set van Dhr. Kalkbrenner nog ergens online komt?
 
Uitspraak van Vleestor op woensdag 28 juli 2010 om 23:07:
Weet iemand of die set van Dhr. Kalkbrenner nog ergens online komt?

Denk het eerlijk gezegd niet.. Die doet best moeilijk over het online laten zetten van livesets.
http://rapidshare.com/files/336744550/Paul_Kalkbrenner___Dance_Department_Stream_16.01.2010_DFC.mp3
dit is het meest recent, wat ik zo vlugjes van 'm kan vinden...
Ja ik heb er zelf ook een aantal, één van bijna 3 uur ook (briljant, die set).
Maar bij die van afgelopen zaterdag waren ook weer een paar nieuwe diepe tracks te horen.
Daniel, Joris en Karotte Prima gedaan! (y)
R Sanchez, wat een pannenkoek! En ook gewoon tussen de minimal/techno dj's geplaatst!
Hoe verzin je het! Totaal geen muziek kennis!
Vorige 2 jaar waren veeeeel leuker!
Uitspraak van superdo op maandag 26 juli 2010 om 10:11:
Ook het pinverhaal had beter op site aangegeven worden. Had niet genoeg cash dus moest terug ergens weer pinnen. Had beter op site/ last info, borden langs weg of ticket aangegeven mogen worden.

Ik heb hier sowieso twee mailtjes over gehad waarbij het bij last info stond + dat het langs de weg aangegeven stond, niks op aan te merken dus. Verder vond ik het echt een festival met een geweldige sfeer! Leuke aankleding, lekker weertje, vrolijke mensen en een mooie afsluiting. Wel raar dat mensen hun zonnebrand moesten inleveren? Ik had een hele fles in mijn tas zitten en er werd niks over gezegd.. zou ook niet weten wat voor reden ze kunnen verzinnen dat je dat niet mee mag nemen.
Uitspraak van Partyxtreem op vrijdag 30 juli 2010 om 16:30:
Daniel, Joris en Karotte Prima gedaan! (y)
R Sanchez, wat een pannenkoek! En ook gewoon tussen de minimal/techno dj's geplaatst!
Hoe verzin je het! Totaal geen muziek kennis!
Vorige 2 jaar waren veeeeel leuker!

a rot toch op man, Roger heeft de beste set van het dagje park neergezet, van mij mocht die afsluiten. Paul Kalkbrenner, hoe geniaal Sky and Sand ook is, was te slap om er een goede einde aan te breien.
Mocht er dus iemand nog over een linkje naar de set van meneer R.Sanchez beschikken - alvast bedankt!

Enne... vorige jaren werd er ook meer gedanst, daarom was het leuker, nu was het een sfeer van Amstelveense kroeg, grappen trappen, dames versieren en vooral niet te veel (gecontroleerd) bewegen, was toch even nodige aantal bezopen lui flink in de ribben trappen om ze even gevoel van realiteit bij te brengen.

Maar verder geen kwaad woord over ons eigen mini festival, vooral de kroeg met midgets was lachen, en silent disco - nice touch, ondanks het platen keuze heel fijn om deel van uit maken.
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
a rot toch op man, Roger heeft de beste set van het dagje park neergezet,

smaak is subjectief, ik moest bijna over m'n nek toen roger een remix van "we are your friends" draaide.., dan kan jij wel zeggen dat hij een beste set heeft neergezet, maar dat gaat dan toch echt niet op hoor;)
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
was toch even nodige aantal bezopen lui flink in de ribben trappen om ze even gevoel van realiteit bij te brengen.

tof hoor... schouderklopje voor jezelf..
Uitspraak van r_mon op vrijdag 6 augustus 2010 om 14:33:
smaak is subjectief, ik moest bijna over m'n nek toen roger een remix van "we are your friends" draaide..

Dat snapte ik ook niet echt, maar ik kon met er niet gigantisch aan ergeren. Vond het bijv. wel leuk dat ie dan weer de Swedisch house maffia - one draaide, hoe commercieel die plaat ook is :).

Btw elke keer dat gezeik over een 'harde' afsluiter. Als je dat wilt dan ga je toch naar een harder feest? Ik vond Paul echt een van de beste afsluiters die ik ooit heb gehad. Het paste perfect bij de dag: mooi weer, chille sfeer, rustige muziek. Wat is er dan erg aan om rustig uit te worden begeleid door de prachtige klanken van de platen van Paul Kalkbrenner?

Vond het trouwens ook leuk om hier en daar wat 'oudere' platen te horen als Dockyard enzo :)
Uitspraak van r_mon op vrijdag 6 augustus 2010 om 14:33:
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
a rot toch op man, Roger heeft de beste set van het dagje park neergezet,

smaak is subjectief, ik moest bijna over m'n nek toen roger een remix van "we are your friends" draaide.., dan kan jij wel zeggen dat hij een beste set heeft neergezet, maar dat gaat dan toch echt niet op hoor;)

Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
was toch even nodige aantal bezopen lui flink in de ribben trappen om ze even gevoel van realiteit bij te brengen.

tof hoor... schouderklopje voor jezelf..

Gaat het niet op omdat je bijna over je nek moest bij één nummer? Of had je braakneigingen gewoon omdat jij één van die ik-ben-in-mijn-twintig-maar-weet-nog-steeds-niet-wat-mijn-lichaam-aan-kan lui bent die ik zo en dan corrigerend tikje in de ribben moest verkopen?:jaja:
Ik zelf en mensen om me heen konden die plaat trouwens wel waarderen.

Uitspraak van Heartpressure op zondag 8 augustus 2010 om 16:38:
Btw elke keer dat gezeik over een 'harde' afsluiter. Als je dat wilt dan ga je toch naar een harder feest? Ik vond Paul echt een van de beste afsluiters die ik ooit heb gehad.

Het hoeft uiteraard niet telkens hard aflopen, wel energiek. Het voelt net even meer als afsluiter als je nog 1 keer al je kracht erin gooit. Sky & Sand was een prachtig "handjes in de lucht" nummer, en ambiance (ballonnen, vuurwerk etc.) leende er zich ook voor.
laatste aanpassing
Uitspraak van Heartpressure op zaterdag 28 augustus 2010 om 12:53:
http://hotfile.com/dl/61993675/05e1fc6/Roger_Sanchez_A_Day_At_The_Park_Amsterdam_24-07-2010-AB.mp3.html

Voor de liefhebbers dan maar O:)

Thanx!!!
 
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
grappen trappen

Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
was toch even nodige aantal bezopen lui flink in de ribben trappen om ze even gevoel van realiteit bij te brengen.

Net wat je grappig vind!:-s:-(
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
dames versieren

eIGENLIJK ZO je die trappen zelf moeten verdienen met dames lastivallen de hele dag en uiteraard niet scoren...
 
Uitspraak van OJ op maandag 26 juli 2010 om 08:45:
Ach, als je in Aalsmeer woont ben je het wel gewend.

Tja die gaan dagelijks gek op vliegtuigen;-)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 28 januari 2011 om 04:42:
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
grappen trappen

Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
was toch even nodige aantal bezopen lui flink in de ribben trappen om ze even gevoel van realiteit bij te brengen.

Net wat je grappig vind!:-s:-(
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 3 augustus 2010 om 22:29:
dames versieren

eIGENLIJK ZO je die trappen zelf moeten verdienen met dames lastivallen de hele dag en uiteraard niet scoren...

Lees eens even mijn response nog een keer goed door want je opmerkingen slaan nergens op