Partyflock
 

Nopeisdope

· The new revolution
flyer Nopeisdope

afbeelding Nopeisdope
-
Klokgebouw (binnen) op de kaart Site
Klokgebouw 50
Eindhoven

Tickets & prijs Nopeisdope

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 35,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 8000.
Meeting
Er was een meeting, om 19:00, met 10 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslagen
Door Jesse Digital Skills (1334), Martijnvanhooff (959), Dieselgozah (895), BLISSEY (701).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig33528%
zeer goed40835%
goed21318%
ok777%
voldoende615%
onvoldoende232%
slecht161%
zeer slecht101%
waardeloos363%

223 waarderingen

geen commentaar
Surib0y
SWEETYY feestje!! en die rij...­ daar had je gewoon rechts langs moeten lopen.......­
dotheSamba
wat een super feessie zeg!!!
grootste kutfeest
Slowmotion
laatste nopeisdope voor mij...­ zegt wel genoeg denk ik.­ Er was 1 plus puntje en dat was THE ARTFUL DODGER.­
** Rik **
Super !
Goed vermaakt !!
- # *
ENORM slecht georganiseerd :nocheer: maar pri­ma vermaakt met mn smatje :P
KAK superrrr slecht geregeld allemaal, JESUS ! Eenmaal na 2 uur binnen en de kluis te hebben gevonden DOOR DE MENIGTE was het nog wel superrr,, voort betere organisatie ?!
Beertje_
Ik was er pas om 5 uur maar die drie uurtjes waar ­echt super vet! Skitzofranix! :D
EL DON DIEGO
organisatie kon beter maar voor de rest was het een superfeest
..­::HiLL­eeN::.­.­
echt heel kut geregeld en erg duur!! maar heb me wel vermaakt muziek was goed ... :D
Wes-r
tegenvallerrrr
NopeisDope té lekkerrr
Sjansbearke
MANAGEMENT MOET DIRECT ONTSLAGEN WORDEN!! De lange rij met binn­enkomst, de doorgang naar de kluisjes, bonnen, het geluid, alweer de tempratuur.­ Verder prima vermaakt met de meiden!
(*­)STEPH­ANIE(*­)
Slecht
Ricooow
Teeering hey! Wat un feestje:D Konden zo naar binnen wandelen en meteen geniete van alles! Wat een geweldig feestje was dit!:D heb me egt goed vermaakt:D:D
LEON aka ....­
viel me ZWAAR tegen ongeregelde klote zooi! maar wel een leuk wijffie tegen gekomen;p
top avond !!!
Lis_E
Wat een KUT FEEST! Hoe komen ze er bij om die kansloze Opposites en PartySquad ook uit te nodigen.­ Zelfs de boxen konden hun waardeloze sound niet aan!! Nog nooit zo'n SLECT feest meegemaakt!!!!
TheoDorus
kut
I (L) Nopeisdope, de dope area was echt te gek!! :D
Roel. v D
ik vond het opzich wel een goed feessie, alleen moest je bij de ingang en de wc wel erg lang wachten :(
;Mark010
Tja wat kan je er van zeggen he.....­Gewoon een Kutfeest
HoUsEChimp
zeker mooi feestje, rijduurde wel even maar de rest ging allemaal redelijk vlot, garage zaal wel wat druk... Zeker goed vermaakt (y)
GEWELDIG..:D MC's zijn voor mij WEL artiesten dus niet zeuren.. mensen met klachte.. volgende keer lekker thuis blijven.. niet ALLES kan perfect en anders organiseer t zelf maar.. kijken of je dan nog wat te klagen hebt!! NOPEIS zeker wel DOPE..:cheer:
Héérlijke muziek (L) kort maar krachtig verder erg kut geregeld daar zeg...
Differency
woehoe!!
Valentijn
Kkrij op het begin..­en dan nog eens de kluisjes, voorderest goed vermaakt en gezellige avond gehad!!
-KELLABEATS
staan knallen tot acht! twas gewoon super dope! alleen geen prullenbakken kunnen vinden _­O-
super!!!
Lekker hor! (Y)
:RNEEJ
Geweldig feestje! Binnenkomen duurde even maar als je eenmaal binnen was had je zo een kluisje en bonnen gehaald..­ Nope area was echt lekker en eten duurde ff voor je het had maar ach..­ kan niet alles hebben!
Frank.
Het is dat ik leuke vriendinnen heb!! Feest zeer matig: 1,5 uur in de rij staan om binnen te komen, Muziek zware tegenvaller!! En het publiek, lekker comerciel en totaal niet los gaand :-) Beetje JAMMER!!
Jolijnfh
2uur in de rij gestaan om binnen te komen, eenmaal binnen viel t erg tegen..­ maar wel vermaakt..­
margootje
der waren dus veel te weinig skanmensen voor de kaartjes!!!daarbij muziek was ook niet geweldig.­geen nope is dope meer voor mij...­
. JOANNY
alles was kut behalve de muziek... die de laatste uurtjes ook erg zacht stond :S wederom tog nog wel kunnen vermaken (Y)
[A]ngeL**
Ik sluit me volledig bij FemmeFatale & Lieske_ aan! :D :cheer:
Het is .B.
Wat een tyfus feest..­
FemmeF­atale2­4
Vet slecht geregeld, je zou toch wel denken dat ze rekening houden met de hoeveelheid mensen die er komen? Maar het was 1 grote chaos.­ Muziek was wel vet! Alleen wat een kutvolk, wat een kutsfeer....­
Topfeest!!!!
*Robert*
WAARDELOOS!!! :@ :@:@ Wat een kut feest! Organisatoren zijn een stelletje GELDWOLVEN. 4 muntjes voor 10 eypo's. Tyfus lange rij voor de ingang. Ben je binnen dan kun je aansluiten voor de rij van de kluisjes, met gevaar voor eigen leven. Houden jullie het maar bij feestjes op Kreta en tyf op uit Nederland als je niet een fatsoenlijk feest kun organiseren voor zulke entreeprijzen. :@ Nog een paar minpuntjes: waardeloos geluid, lange rijen bij food, kamp volk en mc's zijn geen artiesten. Pluspunten: GEEN!
D'n BibzZ
Kut geregeld met binnekome zijn omgedraaid
_____ries
en mensen die wat te zeiken hebben over alle rijen, ga er dan gewoon op tijd naar toe en niet in alle drukte ;) dan maak je het ook kut voor jezelf he!
Reemzter
beetje laat binnen, maar wel moddervet b)
SjefQe
lange rij? Niks van gemerkt! Gewoon langs de rij naar voren gelopen en binnen twee min ware we binnen en hadden we kluisjes! Vette nr's voorbij horen komen was gewoon een vet feestje!
De organisatie heeft de fouten van van vorig jaar zeker goedgemaakt! De aankleding en sfeer was dit keer 10 keer beter! Geluid was ook wel redelijk. Alleen de muziek bleef iets te soft. Alleen de entree kon de opkomst blijkbaar weer niet aan. Wij ware er om half 12 en hadden nergens last van: binnen 10 minuten binnen.. :D De wc's leken heel druk maar dat ging best vlug! Kortom: het was niet perfect, maar ze hebben het zeker verbeterd tegonover vorig jaar!!
M.isha
Dope Area was goed te doen. Real El Canario :bounce: Drinken was goed geregeld. Beetje jong publiek en zoals gewoonlijk waren de toiletten weer bagger geregeld.
Niki...
Ik had nergens last van en vond het gewoon SUPER!!!
Roy*
echt een bager feest ik ga in iedergeval nooit meer ik heb nog nooit zo''n slecht georganiseerd feest mee gemaakt duurde allemaal veelste lang de rijen enz je moest zelfs voor naar de kluisjes te gaan wachten echt dat heb ik nog nooit meegemaakt en je word heel de avond geduwd enz echt een klote feest gewoon
Helemaal de BOM !!
Chandima
wat een ontzettend kut feest,geen sfeer,te duur,alleen big up voor shinedoe,rachmad en de moor.­ never again nog nie al krijg ik er drank bij
wissdomm
Och och och, wat was het gruwelijk.­ Mijn respect aan Ron Carrol, Kenneth G in de grote zaal!!! Wel erg druk overal maar dat mocht mijn plek niet drukken! Was erg geslaagd voor mij!
WimPuLz
Slecht geregeld, een uur in de rij gestaan, in de main zaal leek halverwege de avond de sub te zijn uitgevallen en dat is niet meer hersteld, dus KUT geluid! Volgende keer geen Nope meer...­
Negrolips
Superrrrrrrrrrdik!
[d]att­ebayo_­88
fucking lange rij van buiten tot kluisjes
Kinesis
Wat blijkt het toch elke keer weer een bagger organisatie te zijn..of het nou in Kreta, club Rembrant of Klokgebouw is..ongelooflijk!! Eenmaal binnen was het prima te doen, techno was top (Y)
ik vond het een nope :( te druk, te lange rijen. wc waren wel beter nu maardat was ook alles!! wel vermaakt bij The Artful Dodger :D
Laatste keer NID.­ Slechte organistatie, softe muziek, veel te jong publiek.­ Half 5 alweer thuis en dat voor 35 euro !!
nona**
Wat een waardeloos feest! Uur in de rij buiten, uur inde rij binnen voor de kluisjes!!
Helaas niet echt een feestje voor mij! Heel slecht georganiseerd lang in de rij moeten wachten! en ook nog eens dik omlopen voor de kluisjes :S!!! Erg jammer en dat te bedenken dat het kaartje nog al aan de dure kant was!! Pluspunt waren toch wel Bart Skills en Felix da Houscat, Afrojack!!! Bonnen waren veels te duur gewoon 30 eurie voor 12 bonnen wtf!!!! Neej geef mij maar gewoon een techno feestje!!
Slechte muziek, behalve bij technozaal, alleen was­ het daar op gegeven moment uitgestorven :S. Wel g­ezellig, alleen kan ik dan net zo goed naar een kr­oeg gaan.. Beetje schraal en owja, mensen, dansen was volgens mij niet verboden hoor.. :S
Super SLECHT feest.­ Slechte organisatie, klote sfeer.­ Muziek was ook te saai, heel de avond bijna hetzelfde.­ Nooit meer
* Janneau *
Heerlijk feestje :respect:
Elbert­Rosenb­rand
Ryan Marciano, Sunnery James, en billy the Klit, bedankt voor deze toffe zaterdag nacht/ zondag ochtent! ! :D
Renee
Geweldig feest, toen ik eenmaal binnen was heb ik me goed vermaakt! Vond het wel te duur voor als je kijkt naar hoe ze het geregeld hadden! Echt veel meer ingangen de volgende keer! Heb meer dan 5 kwartier buiten gestaan dat was jammer! Voor de rest niets op aan te merken, echt een [b]super[/b] feest! Volgende keer weer!!!
Heerlijk feestje.. heb me prima vermaakt :D
Yvankaaa
Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Superrr! Steve Angello Sunnery James Ryan Marciano Rocks! alleen jammer van die 16 jarige mensen!
Steve Angello & Ron Carroll draaiden als BEESTEN :D:D.. I LUVED IT (L)
rubenk84
Summery james, ryan marciano, en billy the klit ;­ Tnx voor de super avond !!
Super gezellig :D:D heb me super vermaakt!!
Sound zellf was echt Top!!
ingang was kut, kluisjes kut...­feest was verder wel oke...­
- Sharonn
Tof feestje! Alleen jammer van die rij in t begin. Hadden ze beter kunnen regelen! Don diablo & sidney samson(L)
|datdo­etdede­urdich­t|
wat een kutfeest, slechte organisatie qua wc's, eten, muntjes halen etc.­ en ook kut muziek, af en toe maar paar harde tracks.­ optredens van APPA en OPPOSITES waren wel kk hard!!
Feestje was echt dik hoor, alleen echt jammer van het binnenkomen & het eten, maar die dikke neger en skitzofrenix maakten me avond wel af :D!
Steve Angello &­ Partysquad was master.­ De rest kan ik weinig goeds kwijt over dit feest.­ Kut druk en kut duur.­
nope is dope was echt te vet
Dieselgozah
NopeisHOPELOOS!!! wel erg gelachen maar de muziek viel zwaar tegen veel te soft (N) en de aankleding nou daar hebben ze lang over moeten nadenken :lol:
lieske_
In wind en regen min.­ een uur wachten voordat je binnen kan (tip: schuiltent ) konden we zelfs zonder fouilleren!! eindelijk naar binnen, kluisjes super druk, in donker hol ontdoen van jas, super slecht zacht geluid ! mensen waren niet los te krijgen! totaal geen sfeer!! zelfs besloten eerder weg te gaan, laatste bonnen aan blikjes voor thuis uitgegeven, mag ik ze als klapper op de vuurpijl niet mee naar buiten nemen!! had wel van alles mee naar binnen kunnen slepen! wat is dit voor onzin! zooitje ongereld
GFREAXX
het was zwaar kut dat ik heen en weer moest lopen.­ er waren zoveel dope dj's hahaha!! het was verders goed geslaagd
RO-D
vet feest...­slechte organisatie!!
Jammer dat de organisatie zo ongelofelijk slecht was.­ Eten halen lukte gewoon niet door de drukte en bij de wc's moest je ook veel te lang wachten en werd je zowat fijngedrukt de hordes egoistische voordringers.­ De namen van de zalen waren niet eens aangegeven en het geluid in de new revolution zaal stond VEEL te hard.­ Verder wel van de muziek genoten, vooral in de Uk Garage area!!!
http://partyflock.­nl/topic/999464:Hoe_­was_­Nope_­is_­Dope.­html
*Reneetje*
een topfeestje geweest!!! ! ondanks de slechte organisatie toch een super nacht gehad!! (Y)
P!nda
Felix :respect: organisatie kon beter
echt niet normaal hoe lang je moest wachten voor naar binnen te gaan! je moest zelf wachten om naar je kluisje te lopen! ben je eenmaal helemaal aan de bar na +­-2uur, hebben ze de drank niet meer die op de lijst staat! Het is gewoon een heel erg slechte organisatie! de dj`s waren top! en het was gezellig in de zaal!
lau**
werd goed gedraaid maar organisatie..­ nee matig! Om my god;­ even eten halen, 3 kwartier duwen en trekken
Teuntjeeeee
Goeie grutjes wat een boutfeest zeg haha! Zoals ik eigenlijk al had verwacht.­ Feestje organiseren is meer dan een mooie line-up maken...­ logistiek drama daar! En dat publiek....­ fucking standbeelden...­ e doch in de new revolution zaal leuk volk, lekker rustig en fris, goede muziek! En met mijn vrienden een super leuke avond gehad!
Ik vond het echt GE-WEL-DIG!(l)! Echt heerlijk feestje!! Niets op aan te merken:no:
wat een lieve hondjes bij binnenkomst :D
Suzan!
REAL EL CANARIO (L) !!! The Opposites (Y) - Drinken te duur, eten slecht geregeld!
BoyvS
Supahhh(Y)
Ricardude
Heel leuk een paar honderd man door een deur van 2 meter stouwen...­, de kluisjes ook gewoon in de doorloop...­ , geluid vervormde als een gek en de mc's die suckten hard! ja ik heb heeeel wat beter georganiseerde feesten gezien als dit..­echt belabberd slecht!
DanielV
De organisatie krijgt een zware [b]ONVOLDOENDE[/b]. De rij, kluisjes, drukte, geluid en prijs van de entree is zwaar matig! Maar mijn vriend(inn)en krijgen een dikke [b]voldoende[/b], og wat was het gezellig met hun:D
Jij bent pas echt raar!
Fijn gedraaid, fijne mensen, fijne sfeer, fijne locatie, uber slechte organisatie, te weinig wodka en ander drinken verder heeeeeeerlijk feest :D
Willemate
geluidje kon beter, verder was het een TOP-feest......Skitzoooo(L)
LINS.
Jammer van het lange wachten om binnen te komen en om bonnen te halen maar verder een super feest :D
Martij­nvanho­off
kut geregeld qua doorstroming, wel Lekkere muziek, al hou ik van hardcore
' ING
Real El Canario was de held van de avond! :D Helaas werd het daarna minder&minder... Ik was er vroeg, waardoor we niet buiten in de rij stonden! Wel een vreselijke rij bij Food, erg slecht! (n) Maar al met al 'n goed feestje!
vond t een top feest, lekkere muziek enzoo maar organisatie kan zeker beter..­snel bonnen/kluisje gehaald, wc was niet echt een probleem, maar eten...­ niet normaal hoe druk.­ En jammer dat ze geen wisky e.­d.­ hadden..­
ADIOSC­HICKOS­®
Wat eeenn KAK feest..­ hele feest verpest door slechte organisatie bij het binnekomen..­ en de hal waar je etn kon halen stonk het naar POEP!!! GRRRRR geen 35 euro waard!!!
Michellala
Wat een kut feest.­ Nooit meer naar nope is dope.­ Slecht georganiseerd alles komt bij de wc uit waardoor je bijna een half uur pas weer in een andere zaal kwam.­ Veel te dure prijzen en waarvan ook alles om 1 uur op is.­ Er wordt nog niet eens gecontroleerd...­ liepen veel te veel kinderen rond onder de 18.­ Muziek ging ook wel, werd vaak hetzelfde gedraaid, leek soms wel dat het op repeat stond.­ Ondanks alles heb ik wel lol gehad, maar Nope is dope nooit meer voor mij...­
(K) Ri@­nne (K)
geweldig :cheer: ; MAAR bepaalde zaken hadden wel iets beter geregeld mogen worden
Speaker_Junk
Wat een waardeloos kutfeest..­ Klotesfeer, slkecht geregeld en klotevolk.­ Treurig over elke euro die ik hieraan heb uitgegeven.­
Emay!
Het was GE-WEL-DIG !!!.. Op na de volgende :D
Sven0sz
Super feestje man.. snel binnen kleine 2 min toen bonnen snel gehaald hadden ontdekt dat in een andere area nix te doen was bij de bonnenverkoop wc was wel superdruk.. en eten was veeeeelste te druk dat moeten ze wel vervangen ook was het onzin dat ik van me laatste 3 bonnen flesjes water haalde voor in de auto.. moest ik ze in de container gooien voordat we na buiten liepen.. 7,50 weg.. pff.. voor de rest was het een SUPERFEEST;D
Muziek was echt super!!! Thnx to the dj's, maar organisatie...­ Enorm slecht!
K e v i n
Gweldig! :D kheb me eg toppie vermaakt.. We kwamen om half 11/ 11 uur aan en konden overal zo doorlopen(H) Verder heb kniks van ruzies en irritante mensen meegekregen, dus voor mij was het zeer geslaagd:D
Jealousy is a motherf*­cker
NOOIT MEER Nope is niet dope :w
E3 Productions
Zeker een mooi feest :) Entree beetje crappy, nogal klein voor zoveel mensen?? Consumpties beetje duur en geen richtingaanwijzers naar de zalen? Steve Angello is écht de man, zijn set was veruit de beste, vanaf Ron Carrol vond ik het toch een beetje eentonig worden, jammer, maar voor de rest echt een megafeest! 'till next year :)
maxi-cosi
heb me goed vermaakt, maar dat lag niet aan het feest! slechte organisatie hoor.­ eten tabak kluisjes moeilijk te bereiken.­ geluid was in elke zaal zacht en slecht.­ stond nergens aangegeven in welke zaal ik me bevond.­ en een beejte popi jopi volk dat nie echt bijdroeg aan goede sfeer.­ nope is niet dope helaas
xcode
het was zeker dope en Tegenover vorigjaar een vooruitgang van 300% bij de organisatie..­ maar kan beter
chill
Heel Dope die Nope Area ;) :respect: Steve Angello :respect:
S-te-phan
Prima feestje hoor! Drukte viel wel mee rond 12 uur, had zo kluisjes, bonnen etc.­ Maar de sfeer had toch wel beter gekunt! En zo'n feest moet echt niet tot 8 uur duren, om 5 uur waren de meeste al naar huis.­
Mel B
1 minPUNT Drank was echt MEGA DUUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oa €5,- voor een flugel!
KUTSTE feest waar ik ooit ben geweest. om maar niet te beginnen over de MEGA rij om binnen te komen, dan de MEGA rij om die schrale bonnen te halen, de MEGA rij om eten te kunnen halen..... slecht geluid, slecht georganiseerd, slechte sfeer.. eerste en laatste keer (N)
Shenkie..
Muziek was helemaal top...Organisatie BAGGERRRRRR..2uur in de rij gestaan..en toen een half uur voor een kluisje..niet normaal gewoon:s
Hannke
Tuurlijk is niet altijd álles top geregeld! als je om alles moet gaan ligge zeike kun je beter thuis blijven.. ik vond t super :D
val_erie
Om er te werken was in een woord SUPER!! :P
*M.ariska...
geweldig feestje :cheer:
i loved it! Alleen beetje jammer van soms idd rare of irritante mensen, voor de rest erg naar me zin gehad
Superfeest APPA de man van de avond, wat was hij een met het publiek zeg :P
Roger Punario
WAS top feestje, heb me zeer vermaakt,, maar zware minpunten voor organisatie voor entree (uur in de rij gestaan in volle regen) - punt voor de kluisjes, - punt voor de bonnen, (die al opwaren) - punt voor de food-corner , - punt voor het zachte geluid..­ voor de nogmaals, prima vermaakt
tjaa Ik Maak er Geen woorden meer aan vuil
Heel goed vermaakt daar in Klokgebouw, inderdaad jammer van de entree en de bonnenverkoop maar binnen ging het wel goed los!
justtann
SUPER GENOTEEEEEEN:D
kdw
Wat een drama met binnen komen zeg, stel debielen om iedereen binnen te laten komen door 1 deur, stoppen ze die kluisjes nog in zo'n kut hok, bacotje voor 7,5 euries, geluid was niet egt super, maar ondanks dat heb k mezelf toch nog wel goed vermaakt haha!
Krissie
Slecht!!! Sfeer was ver te zoeken, wc's kut, food corner kut, geluid kut, vervelende mensen die alleen maar rondlopen en dom staan te kijken.. pas vanaf 6 uur een beetje m'n draai kunnen vinden in de muziek, was het geld dus niet waard :(
Superr :D
Rave' oltion 23
Wat een klote feest, slecht geregeld zooitje! Overal rijen! Geen nope is dope meer voor mij! Opposites &­ Partysquad hebben mn avond nog wel wat goed gedaan!
de organisatie moet nog een hoop leren, pff
DJ Beckster
Heerlijk feestje!!:D alleen niet goed georganiseerd!:S volgende keer mag die muziek wel wat harder gezet worden en ingang beter maken, niet 5 meter voor de ingang pas hekken weg gaan zetten...en nog wel een aantal dingen...maar muziek was heerlijk!!:D
Party-Kicker
we waren op zich zow binnne 10 minuten gewacht..­ maar voor het eten moes je lang wachten voor de munten moes je lang wachten de kluisjes waren kut.­ Voortaan maar lekker hardstyle is veel beter en de sfeer was ook kut..­ Eerste en laatste nope voor mij
Fuck The System!
DOPE!!!:jaja:
Binnenkomen was een ramp, anderhalf uur moeten wachten...­Daarna ook nog eens moeten wachten voor de lockers,..­Gaat je partyzin wel van over!! Eenmaal binnen was de muziek top, maar GOED organiseren moeten ze nog leren!!
enke
Was een top feest!!!!
NvK*
Het was zeer gezellig!
Dit is echt een zwaaaaar kut feest.­ ENORM slecht georganiseerd.­ Kut jong publiek, veels te lange rijen overal (2 uur om binne te komen)..­ eerste en laatste keer Nope is Dood
Kutfeest, lange rijen wij konden bijna niet naar huis..­ vanwege de drukte!! Te veel geld..­ Te warm..­ raar volk
deze Nopeisdope was te hard.­ :love:
Gewoon Laura
Feest was super, maar waar waren die partypeople???
-Elisabeth-
Wat een KUTFEEST! Heb nog nooit zo'n slecht georganiseerd feest gezien! Belachelijk lang in de rij in de regen gestaan! Daarna was het een DRAMA om een kuisje te krijgen.­ Ook bij de munten en het eten was het bizar slecht geregeld! Werd overal fijngedrukt en tot slot was de muziek ook nog eens slecht! Die vervelende mc's mogen ze echt af gaan schaffen! Je weet toch dat er zoveel mensen komen, hou daar dan rekening mee! Én dat voor zo'n duur kaartje! BELACHELIJK!
Emas
Vond het rampzalig opgezet, entree klote, ben je eindelijk binnen, moet je weer in de rij voor god weet wat (lockers slecht opgezet), ben je eindelijk bij de bar, blijkt een hele set vd drank al op te zijn, halverwege de avond in de nope area gaat heel de bas eruit en moeten we het doen met de tops vd line array (vandaar 'nope' area ;) ?) En ineens sta ik met kleine Grolsch bierglazen ipv de groter Heineken bierglazen eerder op de avond, wazig !? Heb me al met al wel vermaakt maar wat een zooitje ongeregeld
Floortje Floor Floor
Super vermaakt op dit feestje! Alleen het geluid had beter gemogen en minder lange wachtijen voor het eten, muntverkoop en wc's.. Binnen waren we zo en kluisjes hadden we ook zo :D
Mbark
Echt dramatisch georganiseerd.­ Muziek was redelijk.­ Ook niet echt spectaculair.­
BLONDJE *
Super vet (y) Alleen wel een beetje jammer dat er niet aangegeven werd wat waar gedraaid werd
judithss
te slecht georganiseerd!een uur in de rij gestaan (nouja rij, was meer een hoop), eten slecht georganiseerd!garage zaal was wel rlxd..­
FADDER­MAKSTE­R
Beetje jammer van ingang,kluisjes, bonnen en wc's! Maar verder GEWELDIG GENOTEN! (Y)
Bij aankomst,dikke ellende met parkeren etc, eenmaal binnen helemaal TOP!
SUPERR! Kon meteen doorlopen bij de ingang en stond niemand bij de bonnen :D dan moet je maar als een echte partyganger in het begin komen!!
Dama Ramos
de rij was heel lang en in de regen! het eten was ook super slecht gereld! mensen die voordrongen bij de toiletten:@ maar ondanks dat heb ik me zeeeer goed vermaakt en vette muziek!
Super vet! Wel slechte organisatie maar als je eenmaal binnen bent , is het heftiggg :D:D
Super muziek.. vooral partysquad.. heerlijk! jammer dat 't zo duur was, maar ik vond 't opzich wel goed geregeld! het was niet te warm en de muziek stond niet té hard! :)
Geweldiggenoten!!!!!!!!!!!!!!!
Organiseer dan niks! Allemaal van die mietjes en muziek damn wat een baggere zooi! Eens en nooit meer! Doe mij toch maar de Hardstyle!
*sleebos*
Don Diablo :respect: :respect: :respect:
.jeroen
héérlijke sound en te vette dj's! echt een te vet feest gewoon B)
[M]*elissa!
Superr feestjee ... :) was egt superr gezelligg
Mathews
SUPER, NEW REVOLUTION _­0_­
Leuk voor een keertje! Maar veeeel te druk :no:.. Het was wel KEI gezellig :d!
[b]1.­ Verschrikkelijk non-partyvolk 2.­ Waardeloos georganiseerd 3.­ Duur al om al nooit meer zo'n COMMERCIEEL FEEST! [/b]
Raw_
slechte binnenkomst !!!! in de regen wachten :S eenmaal binnen super !!
nikitara
tjiesch wat zatjes..­ ghrehe..­ Ik vondt wel relaxed!
*­ GoSsé !! O:)
Wat een KUT feest.... :nocheer: ondanks t wel ging als je eenmaal binnen stond, door al die ELLENDE bij t binnenkomen, kluisjes en munten halen kon nix t meer goed maken... wat n pauperfeest :nosmile: :dood: (N) (N)
mieser
Leuk feestje, geen last gehad van de drukte :D en heerlijke muziek
SweetDavid
Bart Skills, Steve Angello, Shinedoe en Steve Rachmad toppie :). Organisatorisch was het oke, al begreep ik dat het later op de avond lang duurde voorda je binnen was!! Daar heb ik verder niks van gemerkt :). Toilet en drnken in New Revolution was 30 seconden dus ook daar niks op aan te merken en meer dan voldoende ruimte voor de pasjes :).
Wat een super feest! :D Partysquad was echt super (L).. We waren er al optijd dus geen rij voor de deur gelukkig! Alleen het eten was heel slecht geregeld..:(
Tim R
Laatste Nope voor mij:@ erg druk en kut volk! Buiten dat toch wel gezellig gehad..
Pffffff wat een loser feest, eerste keer nope is dope maar echt nooit meer, vond de muziek wel vet,heb me ook wel vermaakt dankzij mijn gezellige vriendinnen haha maar het geluid was slecht! drank was echt TE duur, en OVERAL rijen! bij het eten leek het wel of het gratis was! zoveel mensen stonden er, echt heel slecht en onproffesioneel geregeld!
Krok
Wat een geweldige ervaring!
Gonus
Geweldig naar m'n zin gehad. Top muziek! Jammer dat de speakers aan de linkerkant van t podium in de Dope-zaal een tijdje vern**kt waren, maar mocht de pret niet drukken! :P
*­ TiPpiiWaNnn *­
partysquad, canario :respect: voor de rest slecht georganiseerd veelste druk in de hmh was t veel beter lekker daar blijven houden!
Kenker Vet _O_
Pamelaaaa
Gelukkig was het niet TE druk ondanks dat het uitverkocht was! Real El Canario &­ Billy..­ RESPECT!
was leuk, ma niet voor herhaling vatbaar
Kimmiijj
Fantastisch :D
DANN
minpunt was inderdaad de lange rij maar verder heb ik me goed vermaakt. en who cares over andere mensen je bent er voor jezelf ;)
DaNnYyy!!
toppie!!
prachtig :respect:
Waardeloos feest erg slecht georganiseerd, de binnenkomst/entree, kluisjes, bonnen, het geluid, temperatuur, opstelling.­ Geen nope is dope meer voor mij zonde van het geld!
Repeltakje
Garage was weer ouderwets knallen:)Van begin tot eind alleen maar daar gestaan:):):)
spinnin' bob
verjaardag was top! steve angello!!
Eerste keer Nope is Dope..­ Wat baalde ik zeg, die rij, slecht georganiseerd.­ Eindelijk binnen, dan weer een rij, en vervolgens weer een rij voor bonnen! Slecht geregeld bij het eten..­ En vaak te veel licht in de zalen en de muziek was niet uber hard..­ Maar ga de volgende keer wel weer keertje kijken.­ Maar dan zkr niet meer in Eindhoven..­ Muziek was Dope!!
gezellig feestje:D prima vermaakt!!alleen de wc(N)
PARTYSQUAD PARTYSQUAD PARTYSQUAD PARTYSQUAD!!! Veel te druk en warm maar wat een vet feest!!
Chiquilla
Kut organisatie, kut mc's, mar muziek was weer goeie!!
Kipputje
Nooit meer Nope is Dope! :s Jezus wat een kutfeest, zeer slecht georganiseerd, dure drankprijzen, slecht geluid, 't was dat k er gratis was.. ;) Maar me met mijn vriendinnen wel goed vermaakt :)
*­ »» M.­ ieKskE «« *­
HEEEEERLIJK!!! :respect: New Revolution (L)
BLISSEY
Super feest!! :worship: Heerlijke muziek en super mooie mannen! Alleen jammer dat ik zo moe was..­
Roy Wong
Top feessie was het! We waren ook lekker op tijd binnen enzo! Gruwelijke avond gehad!
Super feest!!!!
nixxx
NOPE MOET DOOD! Wat een ingang voor het feest.­ 2,5 meter waar iedereen door heen moet? 1 uur over gedaan om binnen te komen, daarna half uur in de rij voor de kluisjes.­ Ook hele lange rijen voor het eten.­ Dure drankprijzen (4 bonnen voor 10 euro).­ Ik heb het serieus geprobeerd en je kon fluisteren met elkaar op de dansvloer en elkaar zonder moeite horen.­ Mensen die dit feest met een geweldig beoordelen hebben AIDS in hun hoofd!
Jesse Digital Skills
shinedoe..­wat een set verder niet echt goed opgelet..­maar de ingang en muntjes was echt drama..­slecht begin daarna toch nog goed vermaakt...­
=>El-Torro<=
Techno zaal was goed te doen shinedoe en steve rachmad waren top .­Felix the housecat mag weg blijven de volgende x draaide een hoop slappe nmrs had het beter bij minimal kunnen houden .­Voor de rest was het mij te warm in die andere zalen,heb ik ook niks van meegekregen
Veerle *
Super feestje :jaja: Heb me goed vermaakt op de kleine dingen die minder waren na!
Frying
wat een amateuristisch georganiseerd feest! dikke NOPE..­nooit meer
Hendrik degen
tjonge jonge, ze zijn wel hard leers, vorig jaar een kleine toegangsdeur...­ dit jaar was het de kluisjes en het eetkraamPJE !!!...­ voorderest erg gelachen !!
Het was weer gezellig met de bekende en onbekende die er waren:D :cheer:
P@CM@N
bagger!
bsxjeh
Super feest..­ In NOPE Area vond ik t geluid soms zacht..­ QUINTINO Touch Be There..­ Was geweldig
pff wat een feest echt super.. de Tering ik heb me zeer vermaakt :D
duurde veels te lang voor dat ik binnen was te weinig ingangen voor dat aantal mensen dat komt !!!!maar eenmaal binnen was het super heftig!!!!
(K)
was gewelig feestje! Real El Canario :respect: !
geen wijn, geen smirnof en veeeeeeeeeeeeeeeeeel te warm
was top feest, beter georganiseerd als vorig jaar (Y)
Goed vermaakt
Loe$$ie
HEERLIJK feestje gehad, de music was TOP :cheer: :respect:.... en weer ontzettend gelachen met m'n lieve vriendinnetje... :roflol: (f) Helaas geen waardering geweldig omdat het een aardig gekut was met de kluisjes in het begin pffff!! Laten ze dat nou es beter organiseren!!
Deel_II
dikke shit weettoch
johnneke
kut geluid!!!
Demicia
De GARAGE zaal was SUPERRR (netAlsVreuger) hahaha ;) :D
- Sharonnetje
Heb me weer goed vermaakt :d .. Partysquad draaide dit x echt gewelllldig (L) .. Skitzo was ook weer super ! & The Opposites :d ! Dat met 't eten was echt slecht geregeld :nee: .. maar de wc's waren wel schoner etc. dan vorig jaar (y)
Niks vergeleken bij HMH :s .. veel irritant volk en erg druk
! BalistiC !
In een woord geweldig!
Infatuated
Real El Canario & The Oppsites :respect:
Wat een tegenvaller...geluid stond zacht...bij de bar was de helft al op van de drank...geen bekertjes meer....:s
minnimuis
wat een kutfeest!!:nocheer: slecht geregeld, slecht geluid, alles was brak... nope is dope in HMH was zoveel beter!!
FrankE
Angello :respect: en skitzo :respect: alleen die 3 klote mc-s bij Billy en Skitzo waren fuckin' irritant!
Dj FLASH
quintino leuk dat je met t plaatjes begon wat ik je gestuurt had :) Andere dj sets vielen me beetje tegen..
nickUNIQUE
QUINTINOO !! wat een opening was dat en wat een HELDEN SET !! ron carrol viel tegen....­ nu me bed in, helemaal gaar
Wat een topfeest! Superlekkere beats, leuke sfeer en mooi volk :P Heb me super vermaakt (Y)(Y)

Line-up & Timetable Nopeisdope

1Nope Area
22:00 - 23:00:  house, techno, urban
22:00 - 01:00: MC: house
23:00 - 00:00: 
00:00 - 01:30:  Zweden house
01:30 - 02:15:  house
02:15 - 03:30:  Verenigde Staten house, techno
03:30 - 04:15:  house
04:15 - 05:00:  house
05:00 - 05:30:  house
05:00 - 08:00: MC: house, urban, latin
05:30 - 06:00:  house
06:00 - 07:00:  house, latin, urban
house, techno
07:00 - 08:00:  house
2Dope Area
22:00 - 23:00:  house, urban
23:00 - 23:15: Rap: urban
23:15 - 00:00:  Spanje house
00:00 - 00:45:  urban
00:00 - 04:00: MC: urban
00:45 - 01:30:  house
01:30 - 02:30:  house, urban, latin
02:30 - 03:30:  Bosnië house, trance
03:30 - 03:45: Rap: urban
03:45 - 05:00:  house
04:00 - 08:00: MC:
05:00 - 06:00:  house
06:00 - 07:00:  Bosnië Nederland house, urban
07:00 - 08:00:  house, techno, latin
house, trance, techno
Rap: urban
3New Revolution Area
22:00 - 23:30:  house, techno
23:30 - 01:00:  techno
01:00 - 03:00:  Verenigde Staten
03:00 - 04:00:  house
04:00 - 05:30:  techno
05:00 - 07:00:  house, techno
07:00 - 08:00:  techno
house, techno
4UK Garage Area
22:00 - 23:00:  house
22:00 - 01:00: MC:
23:00 - 00:00:  Verenigde Staten house, drum & bass
00:00 - 01:30:  Verenigd Koninkrijk
01:30 - 03:00:  Verenigd Koninkrijk
03:00 - 04:30:  drum & bass, dubstep, urban
03:00 - 06:00: MC: drum & bass, urban, dubstep
04:30 - 06:00: 
Nieuws
re·vo·lu·tie (dev; revoluties): Radicale verandering, vernieuwing De laatste eeuwen hebben zich tal van revoluties afgespeeld in de wereld. Zo begon in het laatste decennium van de 18e eeuw de Franse Revolutie. Dit was een politieke omwenteling, waarbij de Franse monarchie vervangen werd door een republiek. Een ander voorbeeld is de Russische Revolutie. Gedurende de periode 1905 tot 1922 veranderde het Russische tsarenrijk in de eerste communistische staat ter wereld: de Sovjet-Unie. 35
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Hoe was Nope is Dope? f:algemeen38
Poll: NopeisDope Crew members f:algemeen7
(gesloten) Wat trek je NIET aan naar Nope is Dope 1 Maart f:clubhouse24
(gesloten) Nope is Dope - The New Revolution f:clubhouse17
(gesloten) Nope is Dope 1 maart???? f:clubhouse14
GZ: (gesloten) 2 krtn nope is dope 1mrt tickets2
TK: (gesloten) 1 Kaartje NOPE=DOPE tickets10
TK: (gesloten) 2 entreebewijzen Nope is Dope Klokgebouw Eindhoven 01-03-08 tickets4
GZ: (gesloten) Nope is Dope tickets5
TK: (gesloten) Nope is dope kaartje tickets7

1342 opmerkingen

 
Hen me uitstekend vermaakt op me verjaardag.­ Wc's waren veeeel beter geregeld dan bij extrema in het klokgebouw.­ Was lekker op tijd dus heb helemaal niet in de rij gestaan.­ Alleen weer enorme llst van de temp verschillen in het gebouw.­ Ene moment is het enorm heet en ander moment ijs koud.­ Felix the housecat draaide masterlijk dus mijn avond kon echt niet meer stuk!!!
 
Superrr!!

Wel erg koud en weinig wc's..­
Werken was top!

Lekker verdiend en goede muziek :P
ik vond het opzich wel een goed feessie, alleen moest je bij de ingang en de wc wel erg lang wachten. :(
ingang 45 minuten gewacht
WC 15 minuten.
 
heb iig een gruwelijk vet feestje gehad! Heerlijke muziek!
BOUT FEEST!!
 
Op http://www.fiestascene.nl/ moet je wel erggg lang op de foto's wachten :S
laatste aanpassing
ik vond het echt geweldig.. de rij viel mee halfuurtje ofzo was opzich wel te doen.. en warm was het ook absoluut niet zeker voor herhaling vatbaar:)
Snaar P
Werkzaam bij Hoe Gaar Dan
Artiest Snaar P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 maart 2008 om 16:04:
moet je wel erggg lang op de foto's wachten

op N=D moet je op nog wel meer dingen lang wachten..

om binnen te komen, om een kluisje te fixen, om te plassen en om drinken te bestellen enz hahaha
laatste aanpassing
de mensen die af komen op nope is dope komen toch alleen voor de house, ik vraag me dan ook af hoe de techno area is geweest maar als ik met ctrl F zoek naar techno vind ik 3 zoek acties...­
jammer hoor...­
Uitspraak van Jesse Digital Skills op maandag 3 maart 2008 om 17:49:
Uitspraak van * GoSsé !! O:) op zondag 2 maart 2008 om 23:58:
de mensen die 'zeer goed' ingevult hebben zijn denk nix gewend ofzo?!?

ik denk dat iedereen het beleefd op zijn of haar manier..

precies.
of sommige mensen kunnen gewoon niet met wat minder het net zo gezellig maken! ;)
Uitspraak van stefan_v op dinsdag 4 maart 2008 om 20:01:
de mensen die af komen op nope is dope komen toch alleen voor de house, ik vraag me dan ook af hoe de techno area is geweest maar als ik met ctrl F zoek naar techno vind ik 3 zoek acties...­
jammer hoor...­

Wij zijn toch echt voor de Techno gegaan hoor :D. Alleen Steve Angelo heb ik redelijk lang mee gemaakt :D. Als ze geen technodj's hadden dan was ik denk ik niet aanwezig geweest.
der werd door een chineese gozer ook foto's gemaak weet iemand die site toevallig?
Uitspraak van stefan_v op dinsdag 4 maart 2008 om 20:01:
de mensen die af komen op nope is dope komen toch alleen voor de house, ik vraag me dan ook af hoe de techno area is geweest maar als ik met ctrl F zoek naar techno vind ik 3 zoek acties...­
jammer hoor...­

Techno was prima ook drinken halen was hier geen probleem was zo aan de beurt eveneens kon je hier ook bonnen halen waar geen wachttijd was :) en muziek was ook vet leip :D
was slecht georganiseerd.. maar goede muziek en daar gaat het om :)
mooie foto's en ja sta zelfs op de film :P met me stomme kop whaha dus heb niet te klagen http://www.partypatrol.nl/ en dan nopeisdope mensen ;)
clubjudge.com
partypatrol.nl
djguide.nl
tillate.com

miss een van die succes der mee ;)J-nette
Redelijk vet feestje maar idd was de organisatie naadje! Iedereen door 1 deur proberen te persen??? Dat werkte als een verstopte trechter.­ Heb 2 uur in de rij gestaan buiten en daarna nog 3 kwartier om in en uit de garderobe te komen.­ Garderobe met maar 1 ingang die tevens als uitgang dient? Nouja...­het zal wel leerzaam zijn geweest voor de organisatoren hoop ik.­ Zou zeggen....­kijk eens naar Hoe ze dat bij Awakenings deden: perfect geregeld!
idd je hebt helemaal gelijk tis dat ik door me vingers keek door dat die line-up zo goed was... maar toch zaterdag 28 juni 2008 wordt zkr iets om naar uit te kijke of niet dan ;)
Gew0on een te doll feesje!! :D
Vind het niet gek dat het zo druk is als de beveiliging voor 50 euro per persoon mensen binnen laat..­
Het is idd al gezegd, maar op Partypatrol kun je weer een vet filmpje van NID tjekken

http://www.partypatrol.nl/index.php?play_video=818
Of gewoon pas om 5 uur binnenkomen (gratis) heb je geen last van lange rijen of zo en ja dat er een rij bij het eten stond, ik ga voor de muziek en niet voor het eten!!! Was zeker een vet feest! Skitzofrenix was echt vet!
Uitspraak van Fussballfreak op donderdag 6 maart 2008 om 11:41:
http://www.­partypatrol.­nl/index.­php?play_­video=­818

dat is latin village
Weet iemand hoe die site heet, van die gast die fotos bij de kluisjes heeft genomen?
 
kan je allemaal vantevoren verwachten als je zo nodig naar zon pauperfeest als nope is dope moet gaan jongens!
 
kan nergens de foto's vinden die van ons zijn gemaakt op tilllate.­com
't was superr !!
laatste aanpassing
 
nope was vet heb me uitstekennd vermaakt alleen jemmer dat we bijna een uur un de regen buiten hebben moeten staan maarja was het wel waard
 
tja dus niet zo een goed feest geweest zo te lezen :P matixx was geslaagd! :D
laatste aanpassing