Partyflock
 

Anyday Events

afbeelding Anyday Events
organisator
Opgevolgd door RAAK! Events.
E-mailinfo@anyday-events.com
AdresSchenklaan 3
2497 AV
Den Haag
Nederland
KvK27313486
Aanwezigheidsoundcloud
19 juli 2015
Foto's, Baco & Bitches, 19 juli 2015, Zuiderpark Paviljoen, Den Haag
20 september 2014
Foto's, Baco & Bitches, 20 september 2014, Paard van Troje, Den Haag
22 juni 2014
Foto's, Baco & Bitches, 22 juni 2014, Vroeger, Bloemendaal aan zee
8 maart 2014
Foto's, Baco & Bitches, 8 maart 2014, Maassilo, Rotterdam
1 december 2013
Foto's, Baco & Bitches, 1 december 2013, Van Dyck Bar, Amsterdam
22 april 2011
Foto's, Nopeisdope, 22 april 2011, Versuz, Hasselt
31 mei 2009
Foto's, Nopeisdope, 31 mei 2009, Zak, Uelsen
6 april 2007
Foto's, Nopeisdope, 6 april 2007, Off_Corso, Rotterdam
16 juni 2006
Foto's, Nopeisdope, 16 juni 2006, Escape Club, Amsterdam
Nieuws
Het Baco & Bitches circus strijkt op Paaszondag 27 maart neer in Club Rodenburg, Beesd! Het concept van The Darkraver en Outsiders heeft het feestlandschap voorgoed veranderd en lapt alle hokjes aan zijn laars.
De dagen worden steeds langer en we gaan richting het voorjaar! De opening van Nederlands grootste en beste Beachclub is aanstaande. De reacties zijn alweer overweldigend en veel mensen hebben al een december of januari ticket gekocht!
Ineens was Tilburg een Oud en Nieuw feest rijker en wat voor één! In de gigantische sporttempel het T Kwadraat stond ineens 'We Love 2015' in de agenda. Omdat het bijna zover is, werd Milou Lankester van Anyday Events aan de tand gevoeld over dit nieuwe fenomeen!
Voordat je het weet, is het dan dus alweer 22 maart en dan zal het strandseizoen geopend worden met een gigantische knal! Net als bij de closing staat Mr. Dyna himself weer aan het roer van de line-up die hij persoonlijk geselecteerd heeft. Uiteraard met een extra lange set van de meester zelf!
Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat Tilburg er een nieuw evenement bij heeft tijdens oud en nieuw waren de reacties overweldigend! De early bird kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Veel mensen lijken opgelucht adem te halen nu er ein-de-lijk een evenement is voor de liefhebbers van de hardere stijlen en de retro classics uit het rijke verleden. De zalen gaan om 21.00 uur open en om 0.00 uur is het feest al lang los gebarsten! Uiteraard wordt er afgeteld en knal je het nieuwe jaar in!
Oud en Nieuw is een groot evenement rijker! Op woensdag 31 december zal in Tilburg het T Kwadraat omgetoverd worden tot een groot pretpark van Beats! Het T Kwadraat is sinds een aantal jaar het gigantische sportcentrum in de Tilburgse wijk Stappegoor direct langs de A58! Sinds vorig jaar bestaat de Stadsporthal ook niet meer en werd het dus hoog tijd dat er een evenement zou komen in de gigantische hal van het T Kwadraat. 3
Niemand wil denken aan het einde van de zomer, maar voordat je het weet is het weer zover. Eerlijk is eerlijk tot nu toe is het wel de beste zomer sinds jaren en hebben we veel van de zon kunnen genieten. Uiteraard is het nog niet afgelopen en al helemaal niet in Beachclub Vroeger! Tot 28 september is het elk weekend feest en kun je doordeweeks heerlijk relaxen in de grootste Beachclub van Europa. Op 28 september loopt het dan toch echt op zijn eind en is het tijd voor de legendarische 'Official Grand Closing'.
Iedereen kent Steve en Steve kent iedereen. Al 25 jaar is de Haagse dokter in de plezierkunde een begrip in de dancescene. Niet alleen zijn eindeloos vermogen om te feesten, maar ook zijn fabuleuze draaiskills maken hem tot een levende legende. Vrijwel net zo lang als hij bekend is, viert hij elk jaar zijn verjaardag. Dit is elk jaar weer een explosie van Baco's, vrouwen en lekkere beats! 1
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Na de legendarische editie van Baco&Bitches in de Maassilo werd er gelijk gekeken naar een vervolg op de nieuwste en gekste sensatie in uitgaansland. Het was al snel duidelijk.ijskoude baco's en loeihete bitches horen op het strand! Uiteraard is Beachclub Vroeger in Bloemendaal dan de beste locatie die er bestaat! 2

1 waardering

Dutch Dance promotions
The Bom !!!!!

1 opmerking

 
Waneer begint de ticket verkoop?? :cheer:a