Partyflock
 

Crunc

concept
AdresZomertaling 2
3755GP
Eemnes
Nederland
PostadresPostbus 277
1250AG
Laren
KvK32103423

Uitgaansagenda Crunc

Laatste feest was op zaterdag 29 mei 2010: Superstars, The Power Zone, Amsterdam
Statistieken
219·feesten
219·in het verleden
91·nieuwsberichten
160·winacties
3971·bezoekers
2204·unieke bezoekers
8Partyflockfans
108·albumfoto's
2·verslagen
6·waarderingen
goed·stemresultaat (1437 stemmen)
Nieuws
Wie houd er nou niet van een groots georganiseerde champagne party met een intieme sfeer? De eerste editie van het nieuwe seizoen in Hilversum van Soigné zal worden gehouden op vrijdag 2 April 2010 in Club Rex te Hilversum. Precies drie jaar lang was Soigné in Musk, Hilversum de avond van ’t Gooi. Drie jaar lang zat Musk tijdens Soigné gevuld met fashionable, house loving, champagne drinking people."
Alles Retro
23 maart 2010
Op de feestelijke editie van Alles Retro op 26 maart in het Odeon, kan je helemaal uit je dak gaan en meezingen op de hits uit die oh zo goede oude tijd. Gezellig met elkaar alle herinneringen van vroeger weer ophalen bij het horen van de bekende hits. 2
Soigné
14 maart 2010
Heb je iets te vieren? Een gezellig stap avondje met vriend(innen)? Of gewoon zin om goed uit te gaan, maar je hebt nog geen idee waar je heen moet? Dan is Soigné op zaterdag 20 maart de ideale uitgaansavond in Odeon te Amsterdam. Het zal een speciale avond worden met verassende Dj’s en verschillende live acts.
Superstars
2 maart 2010
Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, glamerous party’s en luxe drankjes? Dan is de The Power Zone op zaterdag 13 maart de locatie om jou de perfecte avond te laten bezorgen.
Soigné
7 februari 2010
Zaterdag avond 20 februari is het weer zover; Soigné in Odeon te Amsterdam. Heb je het altijd al leuk gevonden om feesten te bezoeken die naadloos aansluiten bij jouw eigen stijl? Dan is Soigné echt een avond om niet te missen. Ook deze editie staat wederom in het teken van Fashion & More.
5 jaar is speciaal en 16 januari 2010 wordt het wel een hele speciale Birthday Bash. Velen zijn bekend met de geweldige Birthday Bash feesten van Crunc. Het begon allemaal in de OceanDiva, vervolgens Panama, Hotel Arena en WesterUnie. Elke keer dikke avonden, waar het dak eraf ging. Rijen voor de deur, uitverkocht noem het maar op, een verjaardagsfeest geef je maar één keer en dan laat je je van je beste kant zien. Vele crunc-ers genieten ervan, dat de maand januari er weer aankomt. Maar 16 januari zal een speciale Birthday Bash zijn.
We are all Superstars
1 december 2009
Er zijn van die speciale avonden waarbij je als bezoeker het gevoel hebt dat de avond om jou draait. Een avond waarbij je het gevoel hebt, hier kan ik mezelf zijn. Hier kan je dansen zoals je altijd al hebt willen dansen. Hier kan je je kleden zoals je altijd gekleed wilt gaan. Hier kan je je voelen als een Superstar! 1
Platinum
18 november 2009
Na diverse uitverkochte edities in The Zebra (Amsterdam) heeft inCasa in Leiden nu de primeur om Platinum te ontvangen.
Go!
17 november 2009
3,2,1, Go! Yes, were back. It’s time to Go! Dit is het moment voor Go! om terug te keren in de dance scene. Gedurende 4 jaar werd Go! georganiseerd in oa. Club More, Sinners, Panama, Monza, Club Rotterdam, Hotel Arena, Odeon en Amsterdam Marcanti.
Iedereen heeft zich natuurlijk afgevraagd, wat is er gebeurd met Platinum? De creatieve mensen achter dit concept (Lovebeats) hebben Platinum ff de tijd gegeven om het concept flink op te poetsen en ervoor te zorgen dat het met een goud randje terug zou komen.

6 waarderingen

MC Shiver
perfect!
eduardo ramirez
top organisatie!!
MegaBASs
Geweldig, deze organisatie weet wat de bezoeker wilt! :D
Superstars Was ook Top Geregeld..:D
toppertje van feestje:)
Tych
:-)