Partyflock
 
­ Nederland

Soigné

gepubliceerd door , op
Soigné
12 maart 2010
FeestSoigné · The Champagne Society
Datumzaterdag 20 maart 2010
LocatieOdeon
Heb je iets te vieren? Een gezellig stap avondje met vriend(innen)? Of gewoon zin om goed uit te gaan, maar je hebt nog geen idee waar je heen moet? Dan is Soigné op zaterdag 20 maart de ideale uitgaansavond in Odeon te Amsterdam. Het zal een speciale avond worden met verassende Dj’s en verschillende live acts. De vorige edities van Soigné waren van grote klasse, en een hoog niveau. Houd jij er ook van om een rockende avond in stijlvolle sfeer te beleven dan hoor je echt thuis op deze avond van Soigné.

Tijdens deze avond zullen de house en de classic tunes gedraaid worden door o.a Tom Boye, hij zal deze avond met zijn opzwepende muziek helemaal los laten gaan. Tom Boye is een internationale held in de muziek en heeft al eerder in diverse clubs gestaan in o.a Noorwegen, Spanje en Thailand. Dwight Brown heeft een funky imago en zal deze ook helemaal waar gaan maken tijdens Soigné, hij heeft al diverse avonden tot een succes gemaakt en dat zal hij hier ook absoluut niet achterwege laten. Dj Rodg zal met zijn liefde voor de house compleet aansluiten op deze avond, zijn passie voor muziek zal hij overbrengen en iedereen meenemen met zijn rockende beats. Onze special guest maakt de avond compleet! Naast deze veelbelovende Dj’s zullen er nog diverse live optredens zijn en andere speciale acts.

Voor het echte front-row gevoel worden er op deze avond 25 goodiebags onder de gasten verloot. Dankzij de fantastische bijdragen van I Love Fashion News, Jade Drinks, Garden of Fashion, Glamsterdam, De Zwaluwhoeve en Daryl van Wouw is dit een item geworden waar alle fashionable ladies blij van worden! 5 van de goodiebags worden uitgedeeld als de CC Eco Bag van I love fashion news en de andere 20 als de DEE Bag van Daryl van Wouw. Als extra kers op de taart maak je ook nog eens kans op een kledingcheque van Garden of Fashion! De fashion show van deze editie wordt georganiseerd door Bel Fashion. Tijdens deze show worden 2 collecties getoond: een collectie evening wear en een collectie summer wear. Als je wilt weten wat hot is ... mis het niet! Wacht dus niet langer en zorg dat je in het bezit komt van een kaartje voor dit bruisende feest, dan zorgen wij voor de champagne.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de vvk via www.lovebeats.nl of alle Free Record Shops voor 7,00 euro(excl. fee). Kaarten aan de deur kosten 10,00 euro. “Soigné” start om 23:00 uur en zal haar laatste nummer ten gehore brengen om 04:00 uur.