Partyflock
 
­ Nederland

Platinum terug van weggeweest en breidt uit

gepubliceerd door , op
Platinum terug van weggeweest en breidt uit
24 augustus 2009
Iedereen heeft zich natuurlijk afgevraagd, wat is er gebeurd met Platinum? De creatieve mensen achter dit concept (Lovebeats) hebben Platinum ff de tijd gegeven om het concept flink op te poetsen en ervoor te zorgen dat het met een goud randje terug zou komen. Platinum heeft een lange geschiedenis in The Zebra, Amsterdam, waar het 6 keer per jaar uitpuilde met openminded thinkers, fashionista’s en Music Lovers.

Platinum zal vanaf september niet alleen in Amsterdam worden georganiseerd, maar ook in City Hall te Leiden. Deze hotspot van Leiden zal vanaf 11 september aanstaande elke tweede vrijdag van de maand worden voorzien van de nodige Platinum beats, peoples en drinks. Platinum staat muzikaal voor House (Latin, Club, Deep, Funky) en de nodige classics in een nieuw jasje.

Op de allereerste editie wordt meteen een geweldig arsenaal aan artiesten gepresenteerd;
Brian Chundro & Santos & Santos Suarez: Deze heren werden vorige zomer al getipt als snelst groeiend Amsterdams duo. In 2009 hebben ze de sprong gemaakt naar de grotere (strand) events, festivals en clubs. De heren stonden deze zomer bijna als resident te draaien in een van Ibiza’s meest toon aangevende club Pacha La Pineda. Deze droom blijft leven, o.a. nu de heren een dikke hit scoren met hun zomerse plaat “Para Sambar”, aan de opvolger hiervan wordt gewerkt en gaat in ieder geval “Back Again” heten. Leiden bereid je voor want deze heren brengen de house beats met veel Latijnse energie! Sebastian Sleebos & Koen Lebens: De vaste gezichten van City Hall. Naast City Hall zijn de twee boys druk bezig in de dance scene, met hun diepere techy sound laten de heren o.a. van zich horen tijdens het aankomende Loveland ADE event en Lief Festival. Tijdens de Platinum editie zullen zij een back2back set neerzetten, wat zal zorgen voor herkenning bij het Leidse publiek en voor vernieuwing bij het Platinum publiek. Lawrence Durell: Een jong, fris en nieuw gezicht in de dance-scene. Deze DJ uit Huizen combineert oude hits met de sound van nu. Zijn Real Canario, 2Mny Dj’s style van draaien is zeer aansprekend en verslavend. Lawrence bereidt zijn sets uitvoerig voor en duikt veelvuldig de studio in om die oude tracks een nieuw leven in te blazen en op deze manier iedereen te verassen. MC Choral: Een van de meest geboekte en indrukwekkendste vrouwelijke MC/vocaliste van Nederland. Een stem van goud heeft haar al o.a. optredens bezorgd bij; Rockit Open Air, Escape, Club Vie, BC Vroeger en Zomerkriebels Festival. Haar hoogtepunt van 2009 is haar internationale betrokkenheid bij partyconcept Hed Kandi waarmee ze recentelijk als vaste vocaliste door Zweden en Noorwegen heeft getourd.

Zoals vermeld pakt Platinum uit! Vrijdag 11 september zal Platinum haar allereerste editie vieren in het Leidse City Hall. Van 23:00 tot 04:00 uur ben jij van harte welkom. Voor 00:00 uur is de entree gratis. Daarna 5,00 euro. Voor meer informatie; www.clubcityhall.nl of www.lovebeats.nl