Partyflock
 
­ Nederland

Go!

gepubliceerd door , op
Go!
16 november 2009
3,2,1, Go! Yes, were back. It’s time to Go! Dit is het moment voor Go! om terug te keren in de dance scene. Gedurende 4 jaar werd Go! georganiseerd in oa. Club More, Sinners, Panama, Monza, Club Rotterdam, Arena, Odeon en Amsterdam Marcanti.

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Go! voor het laatst een club vol met uitzinnig publiek mocht ontvangen…. een jaar lang was het voor de buitenwereld uiterst stil omtrent dit concept. Echter, de vraag van het publiek om het concept terug te laten keren werd met de maand groter. Na een ingelaste pauze om het concept verder uit te werken kunnen wij nu aan de vraag van ons publiek voldoen… Dit is het moment om compleet los te gaan! Go! is back! Zaterdag 28 november aanstaande heeft de Challenge 2.0 in Hoofddorp de primeur om Go! te mogen ontvangen. Er wordt uitgepakt deze editie, niet alleen staat de crème de la crème uit de dance scene achter de DJ Booth ook pakt Go! uit met verschillende live artiesten.

Main act en big player in de Nederlandse Dance Scene is Gregor Salto! Iedereen kent hem van zijn monster hit met Dr. Kucho. Op dit ogenblik zie je hem nog steeds op ieder groot festival, strand feest en op de dikste events geboekt staan. Met zijn eigen club avond Bateria en zijn goede maat Sidney Samson is Gregor Salto één van de grootste artiesten in de Nederlandse Dance Scene. Gregor wordt tijdens deze avond bijgestaan door Sneakerz en Housequacke resident Baggi Begovic. Jaziah, bekend van de grotere concepten Rush, Expornstar en Hush Hush. Sidney Samson draait hun bootleg van Para Sambar helemaal grijs, we hebben het hier over Brian Chundro & Santos & Santos Suarez. Zij stonden deze zomer op verschillende grote festivals, hun eigen producties zijn zeer geslaagd en is het dus wachten op de grote doorbraak, ook Nikolaï Dimitrov zal acte de presence geven deze avond. Voor youngster and upcomming talent Rodg zal deze avond een thuis optreden worden. Opgegroeid in Hoofddorp en dus ook opgegroeid in de Challenge is Rodg in Hoofddorp zeker geen onbekende. Dit geldt ook voor de MC van deze avond, Jollygood. Deze snel opkomende MC heeft boekingen voor Sexy Motherfucker, Odeon, Latin Village, Arena, Eclectic Fantastic in zijn agenda staan. Showman en één van de beste saxofoonspelers in Nederland, Saxy Mr S.. bekend door zijn optredens bij oa. Hed Kandi, Sunshine, Post Rotterdam. Hij zal Go! naar hogere sferen spelen! Het snelle handwerk op de trommels is afkomstig van Frank the Tank, met zijn ritme op de congo’s en bongo’s speelt hij in de grootste clubs in heel Nederland en nu dus ook in de Challenge tijdens Go!

Alsof dit alles nog niet genoeg is zal Go! de Challenge voorzien van de nodige decoratie om jouw avond helemaal compleet te maken… Kaarten zijn verkrijgbaar à 10,00 euro. Voor de verstandige stapper zijn kaarten in de vvk te verkrijgen via www.lovebeats.nl, www.challenge20.nl en bij alle Free Record Shops in Nederland voor slechts 8,00 euro. Wil jij vanaf het VIP deck het beste overzicht hebben op de dansvloer, DJ’s en acts? Koop dan VIP tickets à 20,00 euro, verkrijgbaar via dezelfde kanalen als de overige vvk tickets. Interesse in een een limited VIP tafel, mail voor meer informatie naar info@lovebeats.nl.

It’s time to Go!, for the love of house, for the love of beats, for the love of dance….