Partyflock
 

Post Rotterdam

op de kaart
AdresCoolsingel 42
3011 AD
Rotterdam
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Post Rotterdam via Booking.com.

Uitgaansagenda Post Rotterdam

Laatste feest was op zaterdag 6 maart 2010: America del Sur
Statistieken
26·feesten
geen·in de toekomst
26·in het verleden
18·nieuwsberichten
1·video
692·bezoekers · herkomst
469·unieke bezoekers
10Partyflockfans
153·albumfoto's
5·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (245 stemmen)
Nieuws
Met een knipoog naar de komst van het beruchte Winter Music Conference in Miami, wordt op zaterdag 13 maart een fikse voorproef gegeven op al het heets dat ook tijdens de WMC centraal staat. 3
America del Sur
21 februari 2010
Tussen de diepgroene lianen zijn de rauwe beats vanuit in de verte hoorbaar. De bomen schudden op de maat mee en de tropische vogels genieten zwijgzaam van de melodieuze tonen, die steeds luider door het Zuid Amerikaanse regenwoud klinken. Stilte voor de storm en alle aanwezigen in deze groene wildernis houden spanningsvol hun adem in, wachtend op dat komen gaat. Op de eerste zaterdag van maart is het namelijk hoog tijd om de winterbuien ver achter ons te laten en bepakt en bezakt mee te gaan op excursie. Laat de hoogzomerse kleding wapperen in de zwoele bries en stap het kronkelend pad op om je diep in de jungle van America del Sur te wanen.
Grey Monday
20 februari 2010
De donderdagavond staat nationaal bekend als de nacht waarop voornamelijk studenten hun heil op de dansvloer zoeken. Ook op vrijdagavond zijn alle clubs ‘packed’, de zaterdagnacht is een op landelijk niveau eerbetoon aan de massaal bezochte evenementen en zelfs op zondag houden enkele clubs voor de ‘real diehards’ nog open huis. Zodra op maandagochtend de mist van het weekend en haar alcoholische/muzikale versnaperingen is opgetrokken, is toch echt het tijd om jezelf nog één keer in je oogverblindende outfit te hijsen. Post Rotterdam presenteert op maandag 1 maart de beste start van de week met Grey Monday!
Haïti Special
21 januari 2010
Haïti is getroffen door een aardbeving en alles is kapot. Alles. De infrastructuur bestaat niet meer, het telefoonnetwerk functioneert niet meer, wegen zijn verwoest en daarom komt de hulp maar langzaam op gang terwijl het zó nodig is. Daarom willen veel organisatoren veel geld ophalen voor Giro 555, want Nederland helpt Haïti. Omdat Partyflock veel nieuwsberichten binnen krijgt over dit onderwerp. Heeft Partyflock besloten om een special te maken met alle nieuwsberichten vanuit de diverse organisatoren van feesten ten bate van Giro 555. 57
Musicology
16 januari 2010
Music is life and life is Music. Zang of rap. Beats of bass. Instrumentaal of rauwe drums. Melodieus of a-muzikaal: over smaak valt niet te twisten en zo waarborgt elk nummer bij ieder persoon een andere herinnering. Immers, van welk genre jij ook houdt, bij dat ene kippenvel bezorgende nummer gooi je nu eenmaal de volumeknop graag omhoog om je volledig te kunnen storten in ‘the sound’. Because Rhythm moves you, Music touches you and Musicology knows exactly how!
Een leger aan gillende meiden, dat hem overal volgt waar hij gaat & staat, is niet wat hem als deejay karakteriseert. Zijn kledingkeuze draagt niks bij aan zijn status, zijn vriendenaantal op Hyves zegt niks over zijn draaikunde en zijn openlijke uitspraken op Twitter geven aan dat hij ook ‘gewoon maar een mens’ is.
New York Baby
13 januari 2010
De stad waar dromen werkelijkheid worden. A city that never sleeps en waar er tussen de bruisende menigte altijd wel iets te beleven valt. Geniet van een waanzinnige view alsof je op de The Top of The Rock staat, waan je als een ware Soho citizen door de nacht en laat jezelf van alle gemakken binnen handbereik voorzien. Ruil de Hollandse nuchterheid eens in voor de show. Wees arrogant en charmant tegelijk. Verg jezelf tot het uiterste. Beat the impossible, because tonight you’re in New York Baby!
Zonder dromen is er geen hoop op verbetering. Zonder hoop is er niks om over te dromen. Hoop wakkert tot dromen aan en dromen geeft reden tot houden van hoop. Met het nieuwe jaar op de valreep en goede voornemens die pijnlijk dichterbij komen, staat Hopes & Dreams klaar om jou een extra hart onder de riem te steken.
Fame=DJS
19 november 2009
Op zaterdag 28 November raakt Rotterdam diep in de ban van de mooiste dromen. Daar waar het nieuwe concept Dream-City de mooiste dromen overdag laat uitkomen in Ahoy te Rotterdam, neemt Fame=DJS The Official Dream-City Afterparty de ongegeneerde fantasieën tijdens de avonduren voor rekening in Post Rotterdam. 2
Hotel Cinema
19 november 2009
Terwijl de nacht aan de Coolsingel ingeluid wordt, legt Hotel Cinema de rode loper vast uit. Het personeel is nu al in rep en roer om alle faciliteiten netjes op orde te hebben gesteld en zet zo de laatste puntjes op de ‘i’ om haar gasten warm te kunnen ontvangen. De koude wintermaanden zijn in aantocht en juist daarom stookt Hotel Cinema het vuur nog een tandje hoger op. Terwijl de vloer alvast in de wax is gezet en de kaarsen branden, liggen de lekkernijen in de decembermaand in het Hotel voor het oprapen…

3 waarderingen

Paupertent, lange wachtrijen voor de wc, biertje =­ 4 euro, sfeer =­ kut
V.I.P.P.
Gweldig
Kool
De mooiste van Nederland! Klassiek, Modern en Trendy.­

5 opmerkingen

Iemand hier al geweest?!
Uitspraak van lindaaatje op dinsdag 22 september 2009 om 09:49:
Iemand hier al geweest?!

Nee, ook nooit van gehoord. Jij wel?
Plak
Werkzaam bij Plak
is het oude postkantoor op de coolsingel, denk ik..­
Schijnt een vette tent te zijn.­ Ik ga het uitproberen met Oud en Nieuw!
Post Rotterdam is de shiznit.­

Hier moet je echt naar toe om het zelf mee te maken.­

En dan zal je zien dat ik gelijk heb................­