Partyflock
 
­ Nederland

Soigné opent nieuw en vooral rockend seizoen in Hilversum

gepubliceerd door , op
Soigné opent nieuw en vooral rockend seizoen in Hilversum
24 maart 2010
FeestSoigné · The Champagne Society
Datumvrijdag 2 april 2010
WinactieSoigné actiegesloten
LocatieRex Site
Wie houd er nou niet van een groots georganiseerde champagne party met een intieme sfeer? De eerste editie van het nieuwe seizoen in Hilversum van Soigné zal worden gehouden op vrijdag 2 April 2010 in Club Rex te Hilversum. Precies drie jaar lang was Soigné in Musk, Hilversum de avond van ’t Gooi. Drie jaar lang zat Musk tijdens Soigné gevuld met fashionable, house loving, champagne drinking people. Na een wel verdiende break van een jaar, werd de vraag naar de terug keer van Soigné in Hilversum alsmaar groter. Nu op het juiste moment komt Soigné terug. Grootser, spectaculairder en toch nog altijd even intiem.

Rex is een absolute top locatie waar Soigne helemaal tot zijn recht zal komen. Hou jij van een luxieuze ambiance met een cosmopolitan attitude, dan mag je deze start niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Het wordt een avond vol opzwepende muziek, een intieme sfeer, bruisende champagne, vrolijke mensen en een fashionable imago.

Speciaal voor deze comeback is er dan ook zorgvuldig een spetterende line-up voor jullie samengesteld. Sunnery James and Ryan Marciano, het duo dat samen maar één doel voor ogen hebben en dat is: zo veel mogelijk mensen entertainen met hun funky house muziek. Ook zullen er latin afro house beats te horen zijn van het dynamische duo Brian Chundro & Santos en Santos Suarez. Deze heren zijn op dit moment de rissing hero's van 2010. Hun remix voor Tiko’s Groove – Me Faz Amar behoort standaard tot de set van niemand minder dan Chuckie. Eduardo Ramirez zal deze avond garant staan voor de perfecte mix, door zijn enthousiasme en warme house beats zal hij zorgen voor een absolute adrenaline kick. Lawrence Durell en het rockende duo One2mny zullen met hun laatste trends op het gebied van house naadloos aansluiten op de opzwepende beats van deze avond.

Niet alleen de veelbelovende djs zullen deze avond garant staan voor een groot succes, Soigné is geen Soigné zonder de live artiesten. Zij waren 3 jaar in Musk waar het publiek Lyrisch van werd. Saxy Mr S. zal met zijn perfecte timing naadloos aansluiten op de muziek, met het rocken op zijn saxofoon zal hij deze avond onvergetelijk maken. Er wordt een bijzondere draai aan de opzwepende house gegeven door Frank the Tank, hij zal door zijn energie, slagwerk, en spontaniteit iedereen helemaal uit zijn dak laten gaan. Choral zal met haar hemelse klanken, charmante verschijning en hartverwarmende hoge noten de avond helemaal compleet maken. Heb jij zin in een fashionable feestje, heerlijke champagne, en kan je niet wachten om de laatste trends op housegebied te horen? Koop dan snel je ticket en zorg dat je er vroeg aanwezig bent op vrijdag 2 april, voor de early guests zal er namelijk een speciaal welkomstpresentje zijn.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de vvk via www.lovebeats.nl of alle Free Record Shops voor 10,00 euro(excl. fee). VIP tickets kosten in de vvk 20,00 euro(excl. fee) Voor het reserveren van de zeer exclusieve VIP tafels in Rex, neem dan contact op met +31 (0)6 39 45 77 67 of vip@lovebeats.nl. “Soigné” zal van start gaan om 23:00 uur en om 04:30 uur zullen de laatste knallende beat worden gedraaid.