Partyflock
 
­ Nederland

Alles Retro

gepubliceerd door , op
Alles Retro
18 maart 2010
Op de feestelijke editie van Alles Retro op 26 maart in het Odeon, kan je helemaal uit je dak gaan en meezingen op de hits uit die oh zo goede oude tijd. Gezellig met elkaar alle herinneringen van vroeger weer ophalen bij het horen van de bekende hits.

De voor nu gekke, maar voor toen hippe danspasjes kunnen deze avond absoluut weer worden vertoond. De afgelopen jaren is retro in toenemende mate populair geworden. Verschillende kleding ontwerpen en muziek worden opnieuw gemaakt en geproduceerd. Alles retro sluit zich helemaal aan bij de retrotrend, deze lijkt geen grenzen te hebben: retrokleding, retromuziek, retro-architectuur enz.

Deze avond in het Odeon is ook grenzeloos en alles is dan ook mogelijk, met een grote diversiteit van muziek uit de jaren 70, 80 & 90 en neon kleurige kleding staan alle grenzen open. De herkenbare, swingende en meezingbare muziek wordt deze avond gedraaid door o.a Juvanice, Johnny Deff & Lawrence Durell. De belangrijke nummer 1 hits; Me so horny, ice ice baby, no limit & Macarena hebben lang in de hitparade gestaan en zullen dan ook nog herkenbaar in de oren klinken.

Heb jij ook heimwee naar de jaren 70, 80 & 90? Dat hoeft niet langer want met Alles Retro kan je een avond terug in de tijd. Die te gekke fluorescerende outfit die je in de kast heb hangen kun je afstoffen en gewoon weer aantrekken. Wees origineel en durf op te vallen!

Kaarten zijn verkrijgbaar in de vvk via www.lovebeats.nl of alle Free Record Shops voor 7,00 euro(excl. fee). Of verschijn in retro outfit aan de deur en de entree zal voor jou gratis zijn. Kaarten aan de deur kosten 10,00 euro. “Alles Retro” start om 23:00 uur en zal zijn laatste nummer draaien tot 04:00 uur.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 38760, 42863}
Liegbeesten, alles retro, alles retro behalve je flyer..