Partyflock
 
­ Nederland

Crunc & Lovebeats 5 year celebration

gepubliceerd door , op
5 jaar is speciaal en 16 januari 2010 wordt het wel een hele speciale Birthday Bash. Velen zijn bekend met de geweldige Birthday Bash feesten van Crunc. Het begon allemaal in de OceanDiva, vervolgens Panama, Arena en WesterUnie. Elke keer dikke avonden, waar het dak eraf ging. Rijen voor de deur, uitverkocht noem het maar op, een verjaardagsfeest geef je maar één keer en dan laat je je van je beste kant zien. Vele crunc-ers genieten ervan, dat de maand januari er weer aankomt. Maar 16 januari zal een speciale Birthday Bash zijn.

Sinds 1 september 2009 hebben Lovebeats en Crunc de handen in één geslagen, om samen als een nog sterkere partij de dance scene aan te pakken met een eigenwijze manier van feesten organiseren. Het zorgde voor enthousiaste reacties vanuit, Odeon, Manhattan, Incasa, 7evenue, City Hall, waar Platinum, Soigne, Alles Retro zijn en nog zullen worden georganiseerd. Inmiddels zijn meer clubs wakker geworden en beloofd 2010 een zeer goed jaar te worden voor Crunc&Lovebeats.

Maar eerst worden de trouwe bezoekers die door dik en dun de concepten van Lovebeats en Crunc blijven bezoeken bedankt! Zaterdag 16 januari worden er cadeautjes uitgedeeld. Arena waar volgens velen de beste Birthday Bashes werden georganiseerd, is gelukkig voor het 5 jarig bestaan de locatie geworden. Met meer dan 25 artiesten die de line-up sieren, entertainment van de bovenste plank en speciale aankleding, zullen Crunc&Lovebeats samen met jou er een geweldige avond van maken.

De line-up is weer om je vingers bij af te likken bevestigde namen zijn; Jaziah, Denniz, Brian Chundro & Santos & Santos Suarez, Tom Boye, Nikolaï Dimitrov, Firebeatz, Sebastian Sleebos, Robert Feelgood, One2mny, Rodg, Eduardo Ramirez, Mike Scot, Noelle, Juvanice, Dwight Brown, Johnny Deff, Lawrence Durell, & een special Mystery Guest wiens naam we niet prijs zullen geven. De avond wordt gehost door; MC Choral, MC Jollygood, MC Shiver & Mo MC en live performances van Saxy Mr S.. (saxofoon) en Frank the Tank (percussie).

Zorg ervoor dat je hierbij bent, koop je kaarten snel, want voor je het weet is 16 januari al uitverkocht. Kaarten zijn zeer voordelig te koop via www.lovebeats.nl, www.cruncagency.nl en Free Records Shopt. VVK ticket kost 10,00 euro, indien je een vroege vogel bent en op tijd in Arena zal zijn (voor 24:00 uur) dan kan je nog voordeliger de “before 24:00HR” tickets kopen voor 7,00 euro. Speciale girls tickets van 15,00 euro zijn ook zaterdag 16 januari van toepassing.

For the love of house, for the love of beats, for the love of…. Zaterdag 16 januari 2010, Arena, be there…