Partyflock
 

Lovebeats

SiteSite lovebeats.nl
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Lovebeats

Laatste feest was op vrijdag 18 januari 2013: Superstars, Escape Club, Amsterdam
Statistieken
63·feesten
63·in het verleden
24·nieuwsberichten
14·video's
27·winacties
426·bezoekers
251·unieke bezoekers
2Partyflockfans
239Facebooklikes
8·albumfoto's
goed·stemresultaat (148 stemmen)
Nieuws
Het vuurwerk is overal op maar Super*s (Superstars) blijft gewoon doorknallen dit jaar! Dit vrouwvriendelijke concept vindt nu alweer twee jaar lang plaats in Escape Club Amsterdam en dat zal in 2013 ook zo blijven. De organisatie wil daarom graag mededelen dat de eerste editie voor dit jaar gaat plaatsvinden op vrijdag 18 januari.
Op vrijdag 21 december zal alweer de laatste editie van Superstars in 2012 plaats vinden. Inmiddels al twee jaar lang word Superstars met groots succes georganiseerd in Escape Club, Amsterdam.
Superstars
18 november 2012
Voor de aankomende editie heeft de organisatie besloten om naast een sterke line-up groots uit te pakken met entertainment en showelementen. Verwacht een spectaculaire avond, verwacht een avond vol beleving.
Superstars
20 april 2012
Na een weergaloze zesjarig bestaan editie van Superstars in februari ligt er nu de uitdaging deze laatste editie wederom te overtreffen. Superstars presenteert House of Orange! Fabulous house music. Full entertainment, women center of attention.
Lovebeats & Crunc Agency, de succesvolle creator en organisator van evenementen in de dance scene, bestaat in januari maar liefst zeven jaar! Dit jubileum zal in stijl worden gevierd op vrijdag 13 januari aanstaande in Escape Amsterdam.
Na een heel mooi jaar waarin het vijfentwintigjarige bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012!
Superstars
24 november 2011
Vrijdag 2 december in de Escape Club, Amsterdam staat de laatste editie van 2011 van Superstars op het programma. And Superstars goes out with a bang, om vervolgens in februari het alweer 6 jarig bestaan te vieren. Bijna zes jaar is Superstars al het meest vrouw vriendelijke internationale house concept van Amsterdam en omstreken.
Soigné
15 oktober 2011
Soigné opent op zaterdag 29 oktober aanstaande een nieuw seizoen in Rex te Hilversum, deze comeback zal uiteraard groots worden gevierd. Met nog een kleine maand voor de boeg richten alle ogen zich nu al op Soigné. Soigné is een champagne-mode-society verweven met een intieme clubavond. 1
Silver
16 september 2011
De zomer mag dan wel nooit echt zijn gekomen, dat is nog geen reden om het 'zomers plezier' tot een halt te roepen! Let's continue summer in de Rain.
Superstars
29 juli 2011
Na een weergaloze editie van Superstars afgelopen juni ligt er nu de uitdaging deze laatste editie wederom te overtreffen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft wederom een spectaculaire editie te worden, met meer entertainment dan voorheen. De alweer vierde editie van dit jaar zal plaatsvinden op vrijdag 5 augustus aanstaande in Escape Amsterdam.