Partyflock
 
­ Nederland

Silver

gepubliceerd door , op
Silver
15 september 2011
De zomer mag dan wel nooit echt zijn gekomen, dat is nog geen reden om het 'zomers plezier' tot een halt te roepen! Let's continue summer in de Rain.

Silver keert op vrijdag 16 september terug in Club Rain te Amsterdam. De achtste editie van Silver in Club Rain is een feit! Met haar afgelopen clubavonden heeft Silver inmiddels een trouwe achterban weten te creëren. Ben jij nog niet bekend met dit concept? Zorg dan dat je de komende editie van Silver niet mist. Just come and enjoy the ride! Een bijzondere, sfeerverhogende en ladylike avond beleef je in Club Rain. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang; special decoration, a lot of music minded partypeople en natuurlijk een passende line-up.

The dj's for the night; Goodgrip, The Freshmen, Lionel Rich, Kish Jugooa en hosted by lovely Amy. Zij staan garant voor de heetste R&B, opzwepende Eclectic en de beste Housebeats.

Lovebeats zorgt ervoor dat alle elementen aanwezig zijn voor een goed event! It's time to get your groove on.

Save the date; mocht je deze editie nu onverhoopt moeten missen kunnen wij je hierbij vast laten weten dat Silver op vrijdag 18 november en vrijdag 14 december aanstaande ook zal neerstrijken in Club Rain.

Voorverkooptickets zijn te koop via Lovebeats.nl en alle Free Record Shops voor de speciale prijs van 5,-. Tickets aan de deur kosten 10,-. Tevens zijn er mogelijkheden voor het boek dan een VIP arrangement. Informeer naar de diverse mogelijkheden via info@lovebeats.nl of 06-24156892.