Partyflock
 

Restaurant Bar & Club Rain

op de kaart
Rain
15 augustus 2013
Opgevolgd door Royal Amsterdam.
AdresRembrandtplein 44
1017 CV
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 6267078
SiteSite rain-amsterdam.com
E-mailinfo@rain-amsterdam.com
Linkx

Informatie

Rain falls in many forms. Whether it drops, drizzles, pounds or pours, people from around the world can relate to the feeling of rain.
It's refreshing to the mind and energising to the senses. It nurtures ideas and feeds the soul. It cleanses the palate and wets the appetite. Rain is a concept grown out of a hunger for a better way of life: one filled with thought, care, variety, excitement and surprise. Rain offers a new experience every time.
We have recreated our passion for rain into a unique drinking, dining and dancing experience. We invite you to hear, see, smell, touch and taste it for yourself.
Boek een overnachting in of in de buurt van Rain via Booking.com.

Uitgaansagenda Rain

Laatste feest was op vrijdag 25 april 2014: Kingsnight
Statistieken
358·feesten
geen·in de toekomst
358·in het verleden
41·nieuwsberichten
1·video
706·bezoekers · herkomst
429·unieke bezoekers
42Partyflockfans
1·albumfoto
3·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (17.9106 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 26 oktober wordt een ultraspeciale avond in de Rain te Amsterdam. Op deze avond joinen de heren van R&B All Stars hun krachten met Kera Fränkel, om de avond te beginnen met een speciale R&B jamsessie met live band, gevolgd door het R&B feest van het moment: R&B All Stars.
Op donderdag 17 oktober zal Charmes, bekend om zijn ontelbare releases bij grote dance labels en optredens bij een groot aantal bekende evenementen en festivals, een zeer speciaal evenement organiseren op Amsterdam Dance Event 2013.
Zaterdag 27 juli is het weer tijd voor het hardste feest in de Rain: R&B All Stars! Na een keiharde juni editie doe je het in juli nog eens dunnetjes over. Dit belooft weer een spetterende avond te worden, met keiharde muziek en de gezelligste mensen.
Zaterdag 27 april is het tijd voor wederom een keiharde R&B All Stars editie. Dit keer hebben een speciale Dirty East editie, want ze hebben niemand minder dan de nummer 1 R&B Hip Hop deejay uit het oosten in the building: Deejay SQ! Hij is 'the King of the East', want zijn skills zijn onevenaarbaar. Zaterdag de 27ste zal jij dit te zien en te horen krijgen! Dit mag je niet missen!
R&B All Stars
6 februari 2013
Zaterdag 23 februari is het tijd voor een extra speciale B-DAY editie van één van de grondleggers van r&b all stars! Mister Gio himself is jarig en zal deze avond door een All stars team van deejays en mc's in de watten worden gelegd.
Zaterdag 27 oktober Is het weer tijd voor de lekkerste R&B. Voor deze editie staat niemand minder dan Pulse the Kid op de voorgrond. Deze topper, die vorige jaar het dak van de Rain al eraf liet blazen van drukte en gezelligheid kijkt er nu al naar uit om precies hetzelfde te doen.
R&B in Rain Amsterdam
16 augustus 2012
Na een uiterst gezellige editie met niemand minder dan superster Mario is het zaterdag 25 augustus tijd voor een zomerse editie van R&B in de Rain en Team Lovely is in the building. Niemand minder dan mister Irwan, die de hele wereld wordt overgevlogen om clubs op zijn kop te zetten, zoals alleen hij dat kan doen, is aanwezig. Irwan is niet alleen. Hij heeft als host Nederlands nummer 1 R&B zanger Phatt meegenomen. Samen staan zij beter bekend als Team Lovely.
R&B
17 juli 2012
Op zaterdag 28 juli is het weer tijd voor het lekkerste concept van Amsterdam, R&B! Met deze zomerse Ladies Night editie draait het om niemand minder dan Mitchell Supreme. Deze jonge dj, die al zeer veel ervaring heeft opgedaan de afgelopen jaren, is al sinds zijn zestiende bezig om de clubs op zijn kop te zetten!
Na een uiterst gezellige februari editie is het zaterdag 31 maart weer tijd voor een nieuwe editie van R&B! Niet alleen de lekkerste muzieksoort, maar tegenwoordig ook het gezelligste feestje van Amsterdam. Zoals de naam al zegt zit het qua muziek wel goed en is het enige ingrediënt om de 31ste af te maken jouw aanwezigheid! Zorg dan dat je deze wederom spetterende editie van R&B in de Rain te Amsterdam niet gaat missen!
Allereerst wenst de gehele R&B & Rain crew jullie een gezond en gezegend 2012! Dat het een jaar vol geluk en muzikale hoogstandjes mag worden.

1 waardering

GYH221
Ow, en een wijn kost €3,80!! WTF. Hoe durven ze zoveel te vragen voor een wijntje?

3 opmerkingen

Sebas - Sest
Werkzaam bij Sest
Een mooie stijlvolle tent, met net iets meer stijl dan de andere clubs aan het Rembrandtplein
Relaxte tent, mooie aankleding en TOP geluid. Erg stijlvol idd
30 april 2011 - Real el Canario & friends


Real El Canario, Mitchel Niemeyer, E-Sonic, Gilton Franklin

Runa Sinchico, Robba, Dennis Grant, Kimberlee Ramirez, Angelo Bustamente, Niels van Hofwegen, Remy Referno