Partyflock
 
­ Nederland

R&B All Stars

gepubliceerd door , op
R&B All Stars
5 februari 2013
Zaterdag 23 februari is het tijd voor een extra speciale B-DAY editie van één van de grondleggers van r&b all stars! Mister Gio himself is jarig en zal deze avond door een all stars team van deejays en MC's in de watten worden gelegd. Jij kunt hier uiteraard van mee profiteren door ook aanwezig te zijn op zaterdag 23 februari. Nooit eerder is er in de Rain zo'n sterke line up bij elkaar gekomen. Deze editie mag je niet missen

Rhythm & Blues
R&b is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. r&b, hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op zaterdag 23 februari zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en r&b voor iedereen!

Special Ladies Night
R&b all stars wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24:00 uur gratis naar binnen.
Na 24:00 uur komen op één vvk ticket 2 dames naar binnen. Dus heren, jullie weten wat dit betekent.

Special Announcement
Voor de maart editie, zaterdag 30 maart om precies te zijn, beginnen we de avond op breed verzoek eerst met een live r&b jam sessie! Dus ken je zangers of zangeressen, of wil je zelf je vocale skills ten gehore brengen? Dan is het tijd om nu alvast te beginnen met oefenen!

De Gio b-day all stars crew line up is klaar om de Rain een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met trots presenteren wij de all stars voor zaterdag 23 februari: