Partyflock
 
­ Nederland

Superstars: the future looks bright & fluor

gepubliceerd door , op
Superstars
4 januari 2013
Het vuurwerk is overal op maar Super*s (Superstars) blijft gewoon doorknallen dit jaar! Dit vrouwvriendelijke concept vindt nu alweer twee jaar lang plaats in Escape Club Amsterdam en dat zal in 2013 ook zo blijven. De organisatie wil daarom graag mededelen dat de eerste editie voor dit jaar gaat plaatsvinden op vrijdag 18 januari.

De altijd kwalitatieve goede house music zal uiteraard nooit gewijzigd worden, maar met nieuwe dansacts, verzorgd door Diffrent Agency, live acts en verrassende entertainment in de zaal zelf wil de organisatie een frisse start maken voor het nieuwe jaar. Dit ook om het concept naar een nog hoger niveau te brengen en hiermee het publiek een volledige avond uit te bieden.

Net als jullie is de organisatie zich er ook van bewust dat uitgaan in een club meer is dan een paar dj's achter een draaitafel. Verwacht daarom bij Super*s (Superstars) show acts, live performances door artiesten, en entertainers die voor vermaak zullen zorgen. In oktober had Super*s (Superstars) zijn eigen mini circus directeur over de vloer en in december kwam Goochelaar Chris de bezoekers betoveren met zijn magie. dit keer zal Super*s (Superstars) fluor getint zijn, maar verklapt de organisatie nog niks over de speciale acts op vrijdag 18 januari. Dit uiteraard als aanvulling op de lekkerste muziek van onze dj's en een indrukwekkende LED show verzorgt door VJ Joury.

Op vrijdag 18 januari kan je de volgende artiesten verwachten:



Zoals elke editie zijn de stylisten van le Beau Village wederom aanwezig om jou te voorzien van een echte Super*s (Superstars) kapsel en/of haarstyling.

Wil jij ook getuige zijn van dit spectaculaire event, zorg dan dat je vroegtijdig je kaarten koopt! Koop je kaarten in de voorverkoop voor €10 (ex. fee). Tevens zijn er voor de dames speciale tickets te koop: 'two on one ticket' voor €15 (ex. Fee). Voor de studenten is er een special kortingsticket te koop. Deze is enkel online te verkrijgen en tijdens entree dient er een studentenkaart of OV getoond te worden. Entreetickets aan de deur kosten €16. Verkooppunten zijn: Alle Free record en Primera shops en online via koop tickets, koop tickets.