Partyflock
 

7th Sunday

7th Sunday
5 december 2023
festival
Concept van .
SiteSite 7thsunday.nl
E-mailinfo@par-t.nl
AdresDe Roost
Veghel
Nederland 🇳🇱
Oprichting31 mei 2009
Linksfacebookpageinstagramspotifytiktokxyoutube
Ook herkend als
  • 7th Sunday Festival

spotify Muziek

Nieuws

Ondanks de weersomstandigheden was 7th Sunday Festival in Erp er eentje voor in de boeken. Lees de highlights van deze onvergetelijke dag!
Eerder maakte producent Par-T onder andere Hardwell en Afrojack bekend voor 7th Sunday Festival dat dit jaar op Pinksterzondag 19 mei zal plaatsvinden op festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven). De jubileumeditie van het festival, waar dit jaar voor de tweede keer een zevenjarige cyclus wordt voltooid, maakt de line-up compleet door meer dan 150 artiesten, verdeeld over 19 area's aan te kondigen voor de viering van 14 Years - The Start of a new era. 1
Hardwell maakt Pinsterzondag 19 mei zijn opwachting op 7th Sunday Festival op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. De jubileumeditie van het festival, waar dit jaar voor de tweede keer een zevenjarige cyclus wordt voltooid, heeft daarmee een nieuwe grote headliner aan de line up toegevoegd.
Het 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel, heeft onder meer Nicky Romero, Kraantje Pappie, Bilal Wahib en Lucas & Steve aan de line up toegevoegd. Eerder werd al de komst van onder anderen Dimitri Vegas & Like Mika, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Maan en Sunnery James & Ryan Marciano, aangekondigd.
Dimitri Vegas & Like Mike staan naast vele anderen op het affiche van 7th Sunday Festival dat plaatsvindt op Pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Daarnaast is ook de komst van onder anderen Alignment, Flemming, Jengi, Kris Kross Amsterdam, Maan, Rebelion, Sefa, Stan Christ, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en Zoë Tauran bevestigd.
Op Pinksterzondag 28 mei is het weer tijd voor 7th Sunday Festival, de parel van de Brabantse festivals en hét Allround Music Festival van Nederland. Na een uitverkochte editie met 45.000 festivalgangers afgelopen jaar, start aanstaande zondag de SLAM! Kick-off Ticket Sale week.
De timetable voor 7th Sunday Festival 2022 Festival nu online!
De line up van 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, op het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven), is compleet. Nadat eerder al Tiësto werd aangekondigd, zijn nu ook onder anderen Bizzey, Dudfire, Housequake, Kraantje Pappie, Ofenbach, Sub Zero Project, Ummet Ozcan en Kris Kross Amsterdam bevestigd. Daarnaast staan Lucas & Steve, FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends op het affiche. Ook kunnen de bezoekers zich verheugen op Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD.
Tiësto heeft zijn komst naar 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven) bevestigd. De uit Breda afkomstige DJ was zo'n 20 jaar geleden als allereerste Nederlandse DJ bovenaan de DJ Mag Top 100 terug te vinden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereldtop van de elektronische muziek. Tiësto is resident DJ in Las Vegas en treedt sporadisch op in Nederland. 1
Woensdag 7 juli om 19:00 uur maak je kans op de allerlaatste 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN Festival tickets! Het betreft de ongeldig gemaakte tickets die onderschept zijn. Zorg dat je klaar zit, want ze zullen in no time weg zijn🔥🔥 Good luck.

1 waardering

Jade Nijhof
Beste festival ooit!!

1 opmerking

Wanner komen de foto's online van 7th sunday zelf??