Partyflock
 
­ Nederland

7th Sunday Festival presenteert complete line-up

gepubliceerd door , op
7th Sunday Festival presenteert complete line-up
20 maart 2024
Feest7th Sunday Festival · 14 Years - Start of a New Era
 
Datumzondag 19 mei 2024
OrganisatiePar-T Site
LocatieDe Roost
Eerder maakte producent Par-T onder andere Hardwell en Afrojack bekend voor 7th Sunday Festival dat dit jaar op Pinksterzondag 19 mei zal plaatsvinden op festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven). De jubileumeditie van het festival, waar dit jaar voor de tweede keer een zevenjarige cyclus wordt voltooid, maakt de line-up compleet door meer dan 150 artiesten, verdeeld over 19 area's aan te kondigen voor de viering van 14 Years - The Start of a new era.

7th Sunday Festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot één van de grootste allround festivals in Nederland. Jaarlijks trekken zo'n 45.000 bezoekers naar het uitverkochte festival waar ze kunnen genieten van vrijwel alle genres van elektronische muziek. Maar dat is niet alles wat 7th Sunday Festival te bieden heeft. Naast de elektronische klanken is er ook ruimte voor live-optredens en een scala aan andere muziekgenres. Dit jaar worden daar enkele nieuwe area's aan toegevoegd om het festival nog diverser en meeslepender te maken.

Stap terug in de tijd en herbeleef de gouden dagen van hardstyle met de toevoeging van Encore - Hardstyle Classics. Deze nieuwe area is een eerbetoon aan de melodische, euforische klanken die vele hardstylefans hebben geïnspireerd. Hier zullen artiesten als Adaro en Zany legendarische tracks presenteren, waardoor een nostalgische sfeer ontstaat die je terugvoert naar de hoogtijdagen van hardstyle. Daarnaast kunnen bezoekers in de nieuwe area 'House of Wonders' de wereld van trance, eurodance en UK garage betreden, met onder andere Benwal.

Naast deze nieuwe area's kunnen de bezoekers hun favoriete, vertrouwde area's ook weer verwachten. Bekijk de complete line-up voor 7th Sunday Festival 2024 hieronder.

Line-up 7th Sunday Festival 2024

Line-up is nog niet compleet.

1 opmerking

 
Artiest {SHOWLIST artist 88435, 126737, 118935, 49038}
🎉