Partyflock
 

7th Sunday Festival
De highlights

gepubliceerd door , op
Mooie aankleding en veelzijdige stages
Het festivalterrein van 7th Sunday was er zonder twijfel een van de mooiste die we in tijden hebben gezien. Details waren tot in de puntjes verzorgd, wat de algehele festivalervaring nog beter maakte. De hoeveelheid aan stages betekende daarnaast voor ieder wat wils: van techno tot house en van pop tot hardstyle. De variatie zorgde ervoor dat iedereen zijn favoriete deuntjes kon vinden en er geen moment verveling was.

Techno: nightshift by verwonderd
Onder andere 6EJOU draaide een set om niet te vergeten. De area stond vol, de energie was voelbaar en het publiek ging volledig los. Later op de avond was het de beurt aan ANXHELA, ook hier bleef de energie lekker hoog met een knallende set die de harde technoliefhebbers absoluut tevreden stelde.

Regendansjes bij Housequake
Bij Housequake was het qua drukte een ander verhaal. De regen kwam met bakken uit de lucht en mensen zochten beschutting bij de overdekte plekken. Toch gaf dit een unieke sfeer bij de mainstage: die-hards dansten in hun poncho's en creëerden een bijzondere vibe. Mensen die ondanks de regen, of misschien juist dankzij de regen, helemaal opgingen in de muziek. Het was een plaatje om te zien.

Afrojack: een feestje op de mainstage
Bij Afrojack was het festival compleet. De sfeer was enorm goed en de heerlijke hitjes zorgden ervoor dat iedereen meezong en uit zijn dak ging. Afrojack wist précies de juiste snaar te raken. We zijn onze stem misschien een paar dagen kwijt (-;

Na regen komt zonneschijn
Tijdens de set van Sam Feldt brak de zon door. Een fijne verrassing na al die regen! De combinatie van de vrolijke klanken en de doorbrekende zon zorgde voor een euforisch moment.

Een heerlijke eindshow met Hardwell
Het ontbrak deze zondag niet aan fijne namen. Zo zorgde La Fuente voor een gezellige volle vloer, werd bij Dual Damage de tent afgebroken en maakte Hardwell de dag compleet met zijn eindshow. De artiest sloot het festival af met een set die zowel muzikaal als visueel indrukwekkend was. Goede muziek, een vette show en een publiek dat volledig opging in de ervaring: wauw!

Het weer was misschien niet ideaal, maar dat mocht de pret niet drukken. De sfeer was goed, de mensen in hun element. Laten we hopen dat er niet te veel mensen op witte sneakers waren (-; Al met al was 7th Sunday Festival een dag vol geweldige muziek, bijzondere momenten en een sfeer die je bij blijft. We hebben genoten en kijken nu al uit naar de volgende editie!

Geschreven door: Janine Sarchosakis