Partyflock
 
­

Summerdance · meer dan 150 dj's op het strand

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni wordt voor de zevende keer één van de leukste open air festivals van het jaar georganiseerd door DAAPS en Cheech and Chong. Voor een zeer lage entree krijg je een goede line-up aangeboden met bekende namen en meer dan 150 dj's en acts bij elkaar verspreid over twee zonnige dagen. De lokatie voor alle feestelijke activiteiten is het fraai gedecoreerde strand van het Kotermeer te Dedemsvaart. De al genoemde entree is voor vrijdag 8 juni slechts vijf euro en voor zaterdag 9 juni in de voorverkoop € 17,50 en bij de kassa op het festivalterrein € 25,00. En voor dat geld kun je dan terecht in tien verschillende area's die we nu graag aan je willen voorstellen:

Area 1 Hardcore
Summerdance is een breed muzikaal festijn maar het hoofdpodium is traditioneel in handen van de hardcore liefhebber. Zelf vindt de organisatie het erg vet dat Neophyte geen platen komt draaien maar live met instrumenten zijn heftige ding komt doen. Dat ook de rest van de line-up OK is wordt je duidelijk met dit rijtje namen:
vrijdag 8 juni: Buzz Fuzz, Prolaxx, Replay, Ruthless, Scary J, Miss Jay, Damien Demonist, Noizza, Endogenous X, Darkpro, MC Double T.
zaterdag 9 juni: Neophyte Live, Promo, Partyraiser, The Viper, Paul Elstak, The Guardian, Hazes, Jokey, Prinzel, Arcom, Hardcore Prominents Live, Dailucia, Eaz-E, MC Da Mouth of Madness.

Area 2 Hard- & Jumpstyle
Uiteraard speelt Summerdance in op de jumprage die op dit moment in de dance-scene heerst. Goede voorbeelden hiervan zijn Coone en Lobotomy Inc die beiden op de zaterdag draaien. En met namen als Darkraver en The Demolition DJ wordt ook de hardstyle niet vergeten.
vrijdag 8 juni: Darkraver, Mica, Marc Stevens, Tim-E, SRS, Xcore, Confused, Fourty 4, Matiz, Marc-X, MC Rascall.
zaterdag 9 juni: Rob & MC Joe, Coone, Lobotomy Inc, Easy-A, The Demolition DJ, Marc Stevens, Tim-E, Jump squad, Crip, The Recruit, Gabriel Bait, Da Virus, JM, MC Da Syndrome.

Area 3 House
Voor net iets subtielere beats kun je terecht in deze door Southern Forest Dj Team gehoste area. Club, trance, progressive, hardhouse? Hier vindt je het allemaal. Naast een grote naam als Marcel Woods willen we je ook aanraden te gaan kijken en luisteren bij de Brothers Funk. Ze staan op doorbreken, dus dan kun je later mooi zeggen dat je er al vroeg bij was.
vrijdag 8 juni: Southern Forest Team, Razcal, Ven, Ivano, Rob, Masz, Martin.
zaterdag 9 juni: Marcel Woods, Cez Are Kane, Brothers Funk, Razcal, Sinclair, Pantoffeldiertjes Live, Vito Perezi, Maslow, Maarten Schippers, Joe Super, Mondiaz, Jay-P, Southern Forest Team.

Area 4 Oldschool
Marcus D van HouseQuarters regelt al jaren met veel succes de oldschool area van Summerdance. Dat hij dit jaar het stijl-boekje een beetje te buiten is gegaan is met deze vette line-up geen enkel probleem.
vrijdag 8 juni from Oldschool to Industrial Hardcore: Marcus D, Da Ganzez, Maddmaxx, Fiore, Genetic Force, Icon, sinaK-E, Dr. Euthanasia, No id j, D-Jackal, The Carcass.
zaterdag 9 juni Oldschool & Early Rave: Marcus D & Friends, Scary J en RonnSkonn, Voessie, D-Ghost en The Pro-Stitute, Energyca en Modtro, Marcus D en Pippen, Easy-A en Rayzor, Semca en Diffreq, Wolf en D-Noize, Mass Destruction en K.L.

Area 5 Techno
Underground is het steekwoord bij de Summerdance Techno area. Bij elkaar geven deze dj's al meer dan 150 jaar feest. Speciale aandacht willen van je vragen voor de live-set van Devon Miles. Een regelrechte aanrader. Net als zijn collega's overigens.
vrijdag 8 juni: D-Tech, Sam Clark, Paulus de Baskabouter, Magama, Phat Wax.
zaterdag 9 juni: D-Tech, Davy D, Frantic, Maju-Tech, Richard, Tha Vinci, X-Saviour, Devon Miles Live, Robin Kampschoer Live, Thafrax Live.

Area 6 Macano
Macano Booking Agency (Bands & Dj's) host een eigen tent op het Summerdance terrein gesponsord door Offshore dance. Hier kun je het nieuwe album 'Different Day, Different Light' van Progression winnen en persoonlijk van hem ontvangen op de zaterdag van Summerdance. Stuur je gegevens voor donderdag 6 juni naar win@macano.nl. Kijk voor meer informatie op http://www.macano.nl
vrijdag 8 juni: Kay Wilder, Praia del Sol, Cuzco, Steff da Campo, Nils & Tooms, Pacific, Jay G
zaterdag 9 juni: Jay Underground, Mr. Funk, Estaw, Miss Melera, Mr Minoz, Andreas Bergmann, Patrik Nilssen, Progression, Neo Young, Phat Wax.

Area 7 Urban
Twee dagen, twee gezichten in deze area. Op de vrijdag is deze tent een talentroom voor aanstormende dj's. Je kunt je opgeven door je hieronder aan te melden met een berichtje. Summerdance neemt dan contact met je op.
Op de zaterdag is het de beurt aan diverse Hip Hop en R&B acts. Voor de line-up kun je een kijkje nemen op de Summerdance website. Check those different beats.

Area 8 Psytrance
Deze mannen dulden geen concurrentie en die is er dan ook niet. Wil je spacen en chillen op het strand, maar toch ook blijven dansen, dan ben je hier aan het juiste adres.
vrijdag 8 juni: Lt. L.O.E. & Psyber-netic
zaterdag 9 juni: Lt. L.O.E. & Psyber-netic

Area 9 Japan Style
Op beide dagen kun je hier de meest uiteenlopende acts vinden. De organisatie is in handen van een aantal real-life jappaners uit Tokyo. Trust and Respect from the land of the rising sun. Ook de visuals zijn altijd op en top in deze verduisterde area. Voor meer info kijk je op Summerdance website.

Area 10 Rock & Noise
Summerdance is dan wel met name gericht op een dansend publiek, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen andere muzikale stromingen aan te pas komen.
vrijdag 8 juni: Meerdere bands zullen deze dag acte de presence geven. Van zachte samenzang tot snoeiharde metal, het is er allemaal. Ook geschikt voor kale types in trainingspak.
zaterdag 9 juni: Summerdance heeft een roemrucht verleden waar het de nogal bizarre stroming noise betreft. Wat het precies gaat worden is nog niet duidelijk (zo gaat dat met deze jongens), maar dat je er even moet kijken is duidelijk, want dit zie je niet op andere feesten.

Handige informatie
Voor meer informatie en het laatste nieuws kun je terecht op www.summerdance.tk.
Kaarten voor de zaterdag zijn verkrijgbaar bij Cheech and Chong, Julianastraat 112, Dedemsvaart en verder bij alle Music Stores in Nederland. Op deze website van Music Store kun je de kaarten online kopen. Voor de vrijdag is er in verband met de extreem lage toegangsprijs van € 5,00 geen voorverkoop.

43 opmerkingen

Area 9 Japan Style
Op beide dagen kun je hier de meest uiteenlopende acts vinden.­ De organisatie is in handen van een aantal real-life jappaners uit Tokyo.­ Trust and Respect from the land of the rising sun.­ Ook de visuals zijn altijd op en top in deze verduisterde area.­ Voor meer info kijk je op Summerdance website.­

was vorig jaar echt super VET :respect: heb nergens zoveel lol gehad die dag als daar...
Uitspraak van Mc Da Syndrome op maandag 4 juni 2007 om 14:43:
Leuk feestje ;)

Leuk Wouter jou weer eens zien... is ook al meer dan een jaar geleden volgens mij
laatste aanpassing
 
Ja zeer leuk feestje :)

Vorig jaar was iig goed te doen.

Dit jaar helaas afwezig ivm verjaardag
 
Zin an! :cheer:

Macano tent! (y)
150 dj's en nog is dit niet interessant voor mij :O

Alleen een beetje de hardcore line-up :D
Maar dat is die reis niet waard :lol:


Maargoed, ik denk dat dit zeker wel een goed feestje kan worden. Helaas alleen niet voor mij 8)

(Y)
 
Heb er zin in:D
Hopelijk is me voet dan weer over...moet zo krukken halen :s
Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 4 juni 2007 om 15:01:
150 dj's en nog is dit niet interessant voor mij
Alleen een beetje de hardcore line-up
Maar dat is die reis niet waard
Maargoed, ik denk dat dit zeker wel een goed feestje kan worden.­ Helaas alleen niet voor mij

Dusss?...
Ben je met z'n tweeen ofzo? ;-)
 
Uitspraak van -STATE- op maandag 4 juni 2007 om 15:08:
Ben je met z'n tweeen ofzo?

vlgs mij zijn 'ze' er nog niet helemaal over uit..
 
Summerdance, neem even contact met mij op! Voor Urban welteverstaan.

nizzle@nizzle.nl

:woeptidoe:
 
Werkzaam bij KraakPiep
Aanwezig!!

Coole comments voor Devon b)
Vorige jaar Super

Dit jaar weer!!!!!
Neophyte Live, Promo, Partyraiser, The Viper, Paul Elstak,

:respect:
geen ene donder aan
ZOOITJE
gekkehuis!!!

WORMER IS AANWEZIG !!!

Third finger ..!! komt bounce !!!:D
zaterdag half 11 in de urbun tent !!:D be there
Uitspraak van MUIzer op maandag 4 juni 2007 om 17:11:
geen ene donder aan
ZOOITJE

blijf je toch lekker thuis, met zo'n kop doe je de rest ook nog eens een plezier!
 
Jep zaterdag aanwezig :)
Kijk hier al weken naar uit, wat een fun :D
Mooij feestje,, en wie kan er niet komen :( Pfff,,
Ik baal wel hoor!
word vast weer klalle dus ik bener natuurlijk bij:)
 
Friday! want eh... moet zaterdag werken... :s
Uitspraak van off-line op maandag 4 juni 2007 om 23:24:
Kijk hier al weken naar uit, wat een fun

gaat ie dat zeggen...

zonder mij echt geen lol hoor :no:
ZIN IN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bounce:
 
Ja word me 3e jaar :d gaat echt super worden:p
Kheb er zin an
Jaaahaaa, Maas - Mr.­ Funk, OLEE!
Uitspraak van off-line op dinsdag 5 juni 2007 om 22:54:
kom dan eerder schat!

ik doe mijn best, maar jij kunt ook wel water bij de wijn doen hoor...

weet echt niet hoe het loopt :O
dan blijf ik iets langer wubje
 
Uitspraak van MUIzer op maandag 4 juni 2007 om 17:11:
geen ene donder aan
ZOOITJE

Of kon je je pilletje niet slikken...summerdance is vet man!
Leown
Werkzaam bij Partyflock
heel heel heeeeeeel waarschijnlijk aanwezig:D weet nog niet zeker..
knallen tot we vallen!!!!
heerlijk festival!