website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 
foto Robin Kampschoer
NaamRobin Kampschoer
Functielive act
Geslachtman
AliasRMFK
Geboortedatum26 mei
HerkomstNederland
Genrestechhouse, techno
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
Lid
Biografie
Robin Kampschoer is renowned for combining analogue synths and drum machines from yesteryear with the digital tools from today. The music he delivers with his live sets, gets under the skin, as he has a gritty vibe, both indoctrinating and thrilling.

Clearly establishing an unique sound, Kampschoer always remains true to himself, a feature sought after by many, but achieved by few. His proven craftsmanship leads to true pièces de résistance, both in his live sets as in his tracks, which are often demure, yet fierce floor bangers. Serious music, accompanied by a subtle smile.
pagina laatst gewijzigd op
10 waarderingen
Les Ley
Robinski!!! (y)
Budovic
Strakke bedoeling! Respect!
LinkeSoto dayak
toffe peer, coole sound!
:respect: Top producer
Jeroen-Theo (l) Techno
:respect:
Mijn Held!!!
Lique
Robin...­ Rulezzz Super DJ en een SUPER MENS!!
Respect! Keep up the good work.. ;) Peace.
Die gozer verdient respect!!!(Y) Klasse!!!

9 opmerkingen

Werkzaam bij KraakPiep
Deze man maakt Minimal met bijna Hardcore kicks.­ Er zijn maar weinig mensen die speakers laten clippen op laag volume met zn kicks.­ En dát in deze stijl??

Goed spacend, funky, eigenzinnig en af en toe zwaar dreunend ook.­

Zegt genoeg lijkt me.­
Muziek die je raakt!!!(L) :respect:
ADHD SESSIONS IS BACK!!!! Na een zomerstop vol festivallen en andere top feestjes, zijn we terug op 10 augustus in studio 80!!! Allereerst willen we zeggen dat, naast Recovery Sounds, Dave Ellesmere de nieuwe resident dj zal zijn. Hij zal dus ook op de volgende edities live optreden.

Oliver Ho - London UK 2,5 Hour set
aka Raudive, Klang – Podium Records

Dave Ellesmere (Intacto / Remote Area)
Anton Pieete (Dinner Records / 100 Pure)
Recovery Sounds (ADHD Sessions / Stug )
Piet van Dongen (Audiomatigue / Awakenings)
Robin Kampschour (Plus Minus)
Ritzi Lee (Underground Liberation)

Rust goed uit van tevoren, want het beloofd weer een zeer goed dansbaar feestje te worden ;)

Dit keer hebben we de eigenaar van Meta Records bereid gevonden om te komen draaien, en dat is niemand minder dan... OLIVER HO!!! Deze gentleman is al ruim 10 jaar bezig en draait ook onder zijn aka Raudive. Op ADHD Sessions zal hij een mix draaien tussen Oliver Ho en Raudive in. Last but not least.... hij gaat 2,5 uur draaien!!!!

Onze nieuwe resident Dave Ellesmere, kent iedere techno liefhebber natuurlijk van zijn wereld hit "Pecan". Dave zal in augustus met zijn nieuwe release ' today tomorrow yesterday' op het Intacto label, uitkomen.

Anton Pieëte is ook al 10 jaar bezig met muziek. Nadat hij in 1997 een synthesizer van zijn opa had gekregen is hij niet meer weg te slaan bij zijn apparatuur!!! Ook is hij mede oprichter van het nieuwe technolabel "Dinner Records".

Recovery Sounds heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze dj/live performer is al vanaf en begin oprichter en dj op ADHD Sessions.

Piet van Dongen is onze nijmegse hero! Hij heeft onder andere al platen uitgebracht op Audiomatique en Wolfskuil Records. Dit talent is al op gemerkt door verschillende dj's en organisatoren. Zo heeft bijvoorbeeld al een keer Awakenings mogen openen in de Westergas Fabriek.

Robin Kampschoer is al in de late jaren tachtig bezeten van techno en is sinds 2002 zelf bezig met live optreden. Ook is hij elke zondag van 22.00 tot 00.00 te horen op Air Peace FM

Ritzi Lee's relase's hebben al in de top 10 charts van Dave Clark, Adam Beyer en Jeff Mills gestaan. Ook heeft hij laatst met de laatst genoemde dj gedraait in Utrecht.

We hebben nog een leuke actie voor de early birds! De eerst 10 betalende bezoekers krijgen een orgineel ADHD Sessions t-shirt CADEAU!!!! Daarnaast zal er ook een optie zijn om de t-shirts te kopen.

ADHD Sessions – The Minimal Techno Edition
Vrijdag 10 Aug 2007 entree 10 euro

23:00-05:00 Studio-80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
http://www.myspace.com/djrecoverysounds
http://www.adhdsessions.com

Sponsors
http://www.plutonic.nl
http://www.topflyers.nl
http://www.lennardigital.com
http://www.vinylonline.nl
http://www.notebookplus.nl

TOT 10 AUGUSTUS IN STUDIO 80!!!
Artiest Chris tc
Wat een geweldenaar!!! :respect:
wat een naargeweld
Werkzaam bij XT3 radio
­[img width=468 height=60]http://www.xt3.nl/online/banners/xt3_played_on_xt3.jpg[/img]
Artiest Monotron
Das pas een echte held!