Partyflock
 
­ Nederland

Sfeer in & Outdoor

gepubliceerd door , op
SFEER
6 september 2023
FeestSFEER · In & Outdoor Festival
Datumzaterdag 23 september 2023
OrganisatieSFEER Site
LocatieDS party- en eventcenter Site
De zomer draait volop door daarom hebben we besloten om ook naar buiten te gaan. Sfeer Indoor, het toonaangevende evenement dat op 23 september wordt gehouden in DS Event centrer Culemborg, heeft groots nieuws te delen!

We zijn verheugd aan te kondigen dat de gemeente akkoord is gegaan met het faciliteren van een epische buiten area die onze verwachtingen ver overtreft. Dit opwindende besluit betekent dat onze HOUSE-Stage nu naar een fantastische outdoor arena wordt verplaatst, waardoor een ongeëvenaarde festivalervaring ontstaat.

De indoor-trance-area wordt verplaatst naar de spectaculaire MAIN-STAGE. Dit baanbrekende concept stelt onze bezoekers in staat om gedurende het hele feest moeiteloos van binnen naar buiten te lopen en vice versa.

Met deze uitbreiding kunnen we niet alleen meer feestgangers verwelkomen, maar kunnen we ook het ultieme buitengevoel bieden, terwijl we nog steeds het comfort van onze binnenruimtes behouden.

Dit betekent dat Sfeer Indoor op 23 september zowel een adembenemende buitenscène als een bruisende binnen locatie zal bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan dansen onder de sterrenhemel of liever binnen op de beats beweegt.

Koop je tickets via Eventix.

Line-up