Partyflock
 
SFEER
30 januari 2023
concept
SiteSite sfeer-event.nl
E-mailinfo@sfeer-events.nl
AdresNederland Nederland
Oprichting1 januari 2015
Linksfacebookpagefacebookpageinstagramx

Informatie

SFEER is veel meer dan zomaar een avondje uitgaan. SFEER is een beleving. SFEER is een feest voor volwassen party publiek (25+).
12 maart 2016
Foto's, SFEER, 12 maart 2016, 2 Venue, Almere
6 juni 2015
Foto's, SFEER, 6 juni 2015, Eindelijk Weer, Almere
Nieuws
Sfeer Festival
27 oktober 2023
Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het meest leuke indoor feest van het jaar! Sfeer Festival is terug en deze keer pakken we groter, gewaagder en epischer uit dan ooit tevoren.
Sfeer in & Outdoor
6 september 2023
De zomer draait volop door daarom hebben we besloten om ook naar buiten te gaan. Sfeer Indoor, het toonaangevende evenement dat op 23 september wordt gehouden in DS Event centrer Culemborg, heeft groots nieuws te delen!
Morgen, zaterdag 21 Januari is het zover! Het Sfeer Indoor Festival bij DS Event Center in Culemborg. Deze editie zijn er 3 stages met o.a. House, Trance en Techno. Normaal zijn de bezoekers van Sfeer een dresscode gewend, Maar omdat dit event een indoor festival is zal er ook geen dresscode zijn onder het mom van "Dress to impress" Het mooiste van je zelf.
SFEER Festival gaat door
25 februari 2022
Na meer dan twee jaar is het moment eindelijk daar, SFEER Festival gaat door! Op zaterdag 6 augustus 2022 is SFEER terug bij Beachclub Klein Scheveningen. Een supermooie locatie in Utrecht, lekker centraal in het land met uitzicht op het water. Uiteraard verschillende area's, de allerbeste artiesten, lekker eten en natuurlijk een fantastische festivalbeleving. Wij kunnen inmiddels niet meer wachten!
SFEER indoor 5 years Anniversary gaat verhuizen en wel naar de Central Studios in Utrecht en wel op 18 april 2020. De afgelopen editie's waren steeds ruim van tevoren volledig uitverkocht en moesten helaas veel geïnteresseerden teleurstellen.
Geweldig nieuws
31 juli 2019
We hebben geweldig nieuws voor het SFEER FESTIVAL a.s zaterdag Ivm de verwachte drukte gaan we een half uur eerder open. Van 14.00 naar 13.30. Maar dat is niet alleen het goede nieuws, De weersvoorspelling zijn ook nog eens goed.
Sinds 2015 is Have Faith in Trance niet meer weg te denken uit de Trance Scene. Vanaf de eerst editie weten zij een unieke line-up neer te zetten met (inter)nationale Trance-DJ's die zelden een podium krijgen in Nederland.
Na uitverkochte indoor edities nog vers in het geheugen kijken wij nu al uit naar zaterdag 3 augustus. Vier de zomer met het SFEER FESTIVAL. Een intiem festival met 30 dj's op een super locatie aan de rand van Utrecht. Beachclub Klein Scheveningen ! Het heeft alle ingrediënten voor een geweldig festival aan het water, met een héérlijk strand, geweldige foodtrucks en met 3 stages is er een ruim aanbod aan diverse muziekstijlen. 1
Sfeer
19 december 2018
Na een dik uitverkochte sfeer in oktober is er zaterdag 29 december is er weer een sfeer. Maar dan wel een hele speciale Want Sfeer gaat dit jaar oud op nieuw een paar dagen eerder vieren, met Sfeer turn of the year/ pre party incl de klok om 00.00 uur voor iedereen gratis champagne om te kunnen toosten op het nieuwe jaar! 1
Sfeer the Ibiza editie
10 oktober 2018
A.s zaterdag is er weer een SFEER in het Noorderlicht in Schaijk. En 90% van alle tickets zijn verkocht. Met een decor, van led schermen, co2, confetti, vuurwerk en een dikke line-up met 2 eara's gaan we nog 1 keer het IBIZA gevoel beleven! 1

3 waarderingen

Bo-ro
lekker
Bianca
Superfeest afgelopen zaterdag, gezellig, top dj's!
StormyXani
Powered by Guestzone, dat belooft veel goeds!! Succes en gefeliciteerd met dit nieuwe concept!