Partyflock
 
­ Nederland

Genomineerden Q-BASE Drop Your Own Area contest

gepubliceerd door , op
De eerste fase van de Drop Your Own Area contest is afgerond. Het is nu niet meer mogelijk nieuwe plannen te uploaden. Negen deelnemers zijn genomineerd om door te gaan naar de stemronde. In deze ronde is het de bedoeling dat de genomineerden zo veel mogelijk stemmen verzamelen voor hun plan. Stemmen kan alleen op Facebook op je computer. Het is niet mogelijk te stemmen via je telefoon.

De plannen die de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de finale. In deze ronde worden de finalisten uitgenodigd om hun plan te presenteren op het Q-dance hoofdkantoor.



Nominee 1: Ressureqtion from the early days

Doodzone! Al die prachtige Early vinyl platen liggen maar stof te happen. Die zwarte schijven verdienen een nieuw leven. Laat ze worden herboren op Q-BASE! Early hardstyle en early rave talenten uit de vinyl-jaren, breng jullie platentassen zwaar gevuld met uitsluitend vinyl! Op dit podium zul je geen CD-speler vinden, het podium van 'Ressureqtion of the Early Days'.

Maar we gaan verder! Verder terug in de tijd. Alles in deze area zal zijn als van toen. De tijd dat early hardstyle gewoon nog hardstyle heette en Early rave gewoon nog hardcore was. De techniek, de muziek, de dj's, de sfeer, de decoratie, het gevoel en de mensen inclusief hun kleding. Voor één nacht terug naar je jeugd!

We zullen starten in de early hardstyle-tijd met die heerlijke oude plaatjes en het knisperende geluid van de naald op het vinyl, om in de laatste uurtjes nog verder terug te reizen en samen weer eens deel uit te maken van een ouderwetse, maar o zo fijne, early rave! Begint het al te kriebelen?

Vinyl Vintage zal het thema van de avond zijn. De dj's zullen uitsluitend vinyl draaien en jullie worden aangemoedigd om het thema te bekrachtigen door Vintage kleding en accessoires te dragen. En heb je nog een plaat liggen die je nog eens graag zou horen over een dikke geluidsinstalatie? Blaas het stof eraf en neem hem mee. Wellicht hoor je jouw lievelingsplaat op Q-Base, gedraaid door de dj's die de scene hebben gemaakt tot wat deze vandaag de dag is.
Maar we hebben jouw stem nodig om deze memorabele avond te kunnen verzorgen! Zie je jezelf en je gabbers al staan in deze Early Bunker? Stem dan op 'Ressureqtion Of The Early Days'!

'Out with the new, in with the Early Q!'



Nominee 2: Roots of Rave

Iedereen denkt bij 'anarchy' vaak aan iets duisters en geweldadigs, terwijl het begrip ook het tegenovergestelde kan betekenen. Tijdens de eerste houseparties ontsnapten feestgangers aan de dagelijkse sleur en waren er geen regels nodig om een geweldige tijd te beleven, een positieve anarchie dus.

Wanneer we over classics praten, denkt de meerderheid aan muziek en vergeet daarbij de rol die visuals hebben gespeeld in de ontwikkeling van de huidige dance scene. Roots of Rave wil je terug nemen naar de tijd van VJ Micha Klein, een van de eerste in zijn vak, die aan het begin van house en rave-scene in Nederland een gezicht gaf aan de muziek.
In het begin van de jaren '90 was een DJ iets nieuws en een andere belevenis dan een band. De hele avond naar een man kijken die ritmisch aan wat knoppen draaide was niet de ultieme belevenis en de visuals van Micha Klein vulden dat aan en speelden een belangrijke rol in de totale ervaring die dance was.

De meeste festivalbezoekers zijn vooral geïnteresseerd in de muzikale programmering, waar wij ons uiteraard ook in hebben verdiept. We hebben bewust gekozen voor een kleiner aantal dj's die ieder een langere set doen, dit om geheel in de stijl te blijven van de begintijd van de rave. Het was toen heel gebruikelijk voor een dj om langer te draaien zodat deze uitgebreid zijn verhaal kon vertellen door middel van de platen.

18:00-20:00 Cursed P (acid house)
20:00-22:00 Invite (oldschool techno)
22:00-23:30 (live): CJ Bolland België (oldschool)
23:30-02:00 Rave our Souls België (oldschool Rave)
02:00-04:00 Vince (From oldschool to early rave)
04:00–06:00 Sequence & Ominous (early rave)

Voor de ultieme interactieve beleving zullen we gebruik maken van de Xbox Kinect, waarmee de geprojecteerde visuals uiteindelijk reageren op de beweging van het publiek.

En we hebben een mix gemaakt die de sound van onze area moet weerspiegelen:


Nominee 3: De Tijdmachine

In de acht jaar sinds de eerste editie van Q-BASE in 2004 is er veel veranderd. De feestgangers van toen zijn een stukje ouder geworden en hardstyle is gegroeid van een underground stroming naar het mainstream genre wat het vandaag de dag is. Eén factor is echter altijd hetzelfde gebleven; nog steeds gaan elk weekend hardstyle fanatiekelingen van over de hele wereld los op hun favoriete genre.

Ondanks het feit dat de populariteit van hardstyle momenteel op zijn hoogtepunt is, is er zonder verleden geen heden. Precies om die reden neemt De Tijdmachine je tijdens deze achtste editie van Q-BASE mee terug naar de jaren 2004 - 2009 om herinneringen op te halen.

Wat kun je van ons verwachten?
  • De beste muziek uit 2004 – 2009, voorgeschoteld door artiesten die er bij waren toen het gebeurde;
  • Je favoriete livesets en tracks aller tijden; je kunt hier op stemmen op onze Facebook pagina;
  • Visuals, filmpjes en foto's uit die tijd;
  • Decoratie van eerdere Q-BASE edities;
  • Trippende lichten en visuals die je het gevoel geven in een andere wereld te zijn;
  • Verrassende gimmicks die je doen denken aan die tijd;


Line-up:
Deepack, Alpha², Pinas, Faistos, Mani, Sceletor, Distractor, Ryfle, Noisecult, Lanoz, Regnum en Chop-e en meer.

Naast dj sets heeft De Tijdmachine ook een aantal speciale showcases in petto, gewijd aan acts die deze periode zo speciaal maakten, zoals Project One!

Om je alvast in de stemming te krijgen heeft Ryfle een mix in elkaar gedraaid waarin het gevoel van De Tijdmachine is vastgelegd:





Nominee 4: Early Qommunism Ammo

Het concept dat wij graag aan jullie presenteren is de 'early Qommunism Ammo' area. Dit concept is speciaal bedacht voor mensen die de beste early hardstyle, early hardcore, classics en ravebeats willen beleven gedurende het feest. Er komen verschillende stijlen aan bod, waardoor er met recht kan worden gezegd dat de muziekstijl early freestyle is. Dit muzikale genot wordt ondersteund met een verbluffend creatief design dat de kers op de taart zal zijn.

Het concept is ontwikkeld waarbij de volgende kernelementen terug zullen komen in het design en de muziek: anarchie, Sovjet Rusland, gerecyclede producten, early freestyle, legerbasis Weeze, communisme en underground gevoel. Omdat we deze sfeer overal laten terugkomen willen we tevens dat de medewerkers/DJ's die in en rondom De Bunker zullen werken, kleding aantrekt die past bij het thema.

Zoals je kunt zien is het ontwerp in de vorm van het Sovjet-communismelogo. Lichteffecten zullen de stage helemaal tot zijn recht laten komen waardoor jullie het 'wow' effect zullen krijgen wanneer de stage bezocht wordt. Een kernwoord is gerecyclede producten en dit hebben we tot uiting laten komen door in het design zoveel mogelijk eerder gebruikte materialen op te nemen. Dit is in lijn met de visie van Q-dance met betrekking tot het onderwerp duurzaamheid.

Hieronder kun je de line-up zien die het concept muzikaal zal ondersteunen
18:00 – 20:00 Digital Junkys (early hardstyle)
20.00 – 21:30 Baba (early hardstyle)
21:30 – 23:00 Crossfiyah vs ManUmaX (early/oldskool)
23:00 – 01:00 Dune (early)
01:00 – 02:00 Highlander (early)
02:00 – 04:00 Vecino (early)
04:00 – 06:00 ArmenianBoy (early)
Gehost door: MC Da Syndrome

Het is een diverse line-up van talenten en gevestigde namen, waardoor de perfecte line-up is ontstaan. Hopelijk stemmen jullie op ons en zien we jullie terug in de early Qommunism Ammo area!



Nominee 5: The Early Identity

Jms Events is opgericht door Stefan Krahe. Jms Events is een jonge, creatieve, gedreven organisatie (vriendengroep) die 'upcoming talent' een podium geeft om op te acteren. Het evenement Hardstyle Identity en het radiostation Hardstation FM (allebei onderdeel van Jms Events) zijn hiervoor de instrumenten. Jms Events gelooft in beleving en creativiteit. Een evenement is driedimensionale communicatie dat niet noodzakelijk aan een groot budget is gebonden. Door Creatief gebruik te maken van de locatie en materialen, zoals schroot en afval, kan er al snel een mooi ogend podium worden gecreëerd. And last but not least, is de kracht van Jms Events het neerzetten van een passend geluidsysteem.

'The Early Identity' takes you to the first step
De Harddance scene heeft zichzelf in een relatief korte tijd snel en krachtig ontwikkeld. In de Ammo Storage bunker zal de bezoeker worden geconfronteerd met de jaren waarin deze ontwikkeling plaatsvond. De bezoeker van The Early Identity krijgt de mogelijkheid terug te gaan naar één van de vele jaren die de fundering zijn voor het huidige Harddance geluid. Ga terug naar 2001 en laat je mee voeren met de beats van DERB, ram door het jaar 2005 heen met Dj.Isaac of herbeleef alle jaren opnieuw! Na de early harstyle trip geeft The Early Idenity als tweede onderdeel een terugblik op de early rave, early hardcore en early terror! Dit spektakelstuk zal iedere bezoeker van beleving naar beleving voeren. Nostalgie, euforie en energie hebben nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen...

Stage Design
Een van de creatievelingen achter Q-BASE deed precies tien jaar geleden de volgende uitspraak: 'Op Q-BASE is overal wel iets anders te doen. Het visuele spektakel begint al als je vanaf het station op de club afloopt. Binnen hebben we zelfs circus acts. Je gaat helemaal 3D als je binnenkomt.'

Nu in 2012, wil Jms Events deze 3D omgeving opnieuw creëren door het decor te voorzien van visuele effecten met LED verlichting. Geïnspireerd op klok die Q-dance gebruikte als decor voor de mainstage van Defqon.1 ('No Time To Waste') in 2010, wordt aan de voorzijde van de DJ Booth het jaar van de set op een LED Wall getoond. Jms Events geeft Early Hardstyle identiteit door de Ammo Storage Bunker een industriële look te geven en gebruik te maken van schroot en afval. Speciale lichten en effecten worden gecreëerd door rook, lasers, vuurwerk en de gebruikelijke party lighting maakt het geheel af. De Ammo Storage Bunker geeft Early opnieuw identiteit, The Early Identity takes you to the first step!





Nominee 6: Back 2 the Future

M&M Productions is a young organization based in Breda, The Netherlands. In the past we have done multiple concepts, in different music styles. From minimal/techno to hardstyle/hardcore, thinking in boxes is just not our kind of deal. Using just the essentials speakers, lights, and some decoration combined with the warm 'Brabantse' admosphere, we try to just have a good time.

M&M Productions at Q-BASE? Why the hell not?! Our concept is quite simple, but effective.

Combine all the elements you need for a great party: Music, lasers, a bunch of speakers, friends, beer/wine (or Whatever you like), and of course confetti, inflatable animals and dressed up party people.

And what makes it better than that? A retro party, so put on afro-wig, colored trousers and get your pimp stick out. Lets make it a retro musical orgy. Forget about all the bullsh*t of todays regular/boring life, and step back in to the time machine.

We are starting out in the early 90's in Amsterdam, the birthplace of some of Hollands finest artists. And we will build our way up till the year 1999. Once we cross the Magical path into the year 2000 we are going to lose all boundaries. From 04:30 on we will only play the craziest party songs of the Dutch 'Zer00's'.

Together with the crazy Q-BASE crowd we would love to rock away with Charly Lownoise & Mental Theo, the Vengaboys, Predator, Boyzone, The The Darkraver.. You name it, we'll play it!

Decoration: A retro party, needs a retro look! Expect a bunch of old vinyl against the walls, Spice Girls posters, old Thunderdome flyers/posters. Simple a mixture of your and our childhoods! Maybe you will find the golden Tamagotchi and win something cool!

Why us? Because you are worth it!

Nominee 7: Enter the Temple of Anarchy

Come and join us on a journey back in time to relive the evolution of style. We will start off with oldschool hardstyle and, throughout the evening, will advance in the years ,with the tracks becoming newer and newer as time passes. At 00:00 we planned is the switch between the past and the present. Of course we also planned something special: If you are a DJ, you can win a one hour "Wildcard" Set at our stage. To redeem this once-in-a-lifetime opportunity, check out our official page and don't forget to vote for us.



Nominee 8: Freaks @ Q-BASE

Wij zijn een groep freestyle/classixs Freaks met een lange muzikale achtergrond als dj/producer/organisator en zijn gestart met dit succesvolle concept in de zomer van 2011. Het Freaks concept staat bekend om verschillende harddance stijlen te combineren in de set van de dj. De dj is vrij te draaien wat hij wil maar zoals de meeste bezoekers van Freaks weten hoor je over het algemeen de echte harddance classixs van weleer. Freaks @ Q-BASE zal dit keer volledig harddance classixs minded zijn!

Locaties waar Freaks heeft plaatsgevonden: Club eQlipse, Tilburg (clubnights) / Club Stoba, Echt / Crystal Venue, Culemborg. In 2012 blijven we doorgaan met het verspreiden van het Freaks virus door meer locaties te bezoeken! Ben jij helemaal into de 'oude' jump/hardstyle/oldskool/early beats? Kom dan zeker naar een van onze party's want:

'In the beginning there was Jack who saw that Robbie Tronco took the Fright Train somewhere over the rainbow navigated by The Tellurians (Armani & Ghost preferred the airport). Meanwhile somewhere in the world, Ixxel dropped that beat and Marcel Woods was more into the bombs. Apotheosis witnessed it all and screamed out loud: 'O Fortuna is this really our destiny?' By hearing the words of Apotheosis, Geal lost his feeling and Furax hided his Big Orgus. Suddenly in a town in Holland, Isaac realized he just had a Bad Dream and Kickside decided it was Time To Blast because The Darkman was no Illegale anymore.! In the end Showtek saved the day by playing Thunderball's Bonzai Channel One to the world.

Muzikale invulling deze avond: Francois , Nowaxx , Demis H , Hyperactivo , Genius , Pat B
Stage: Denk aan een stage waar alles mogelijk is. Voorbeelden: confettiguns/strobo's/sunstrips/zwarte spiegelballen etc.
Extra's: lollypops / sirene / dansacts / coole lightshows!

Freaks, are you one of us?



Nominee 9: Back 2 the Future - An Early Harderstyle Journey

Back 2 the future is new concept from Back 2 back events. On Q-BASE we will go back to the future. An area with some influences of The Eighties and Nineties. Think about decoration like the movie Back 2 the future, smileys, skateboards, cassette tapes, dices, Pacman et cetera

Back2Basic is a organization that will going back to the future with some classical style. Think about the yellow smileys, tapes, dices, car from the movie and other parts from the movie 'Back to the future'. On this evening we will begin with some talented dj's from the organization and after 00.00 we will rock with some nic and famous names who where responsable from the sounds in the past.

Dj's who will be apaer on Back 2 the future @ Q-BASE: Chris Baxter & Ken Base – dj Fade Out – dj JizzyJ-twins (residents Back 2 the Future) - dj Scot Project – dj Luna (special techno set) – The Darkraver & Vince (back2back oldskool set) – dj Promo (Promo files set) – Dj Outblast (special set 2000-2002).

For our desgin with got some influences from the Eighties & Nineties. Think about all crazy shit from those decady's. Music styles will be mostly Early Hardstyle going to techno to old skool to ealry rave to hardcore (2001-2002/2003).
We know what kind of classics you would like to hear:)

Please vote 4 the best Early Harder styles!




Q-dance wenst alle genomineerde veel succes bij het voeren van campagne voor hun plannen.

139 opmerkingen

 
Wat een Engels van nominee 9:facepalm:
is new concept
On Q-BASE
a organization
that will going back
responsable from the sounds
Dj's who will be apaer on Back 2 the future
desgin
those decady's
to ealry rave
Beetje heel heel heel erg triest als je zo een concept inlevert:roflol: lachwekkend:lol:
Artiest {SHOWLIST artist 90019, 67024}
De tijdmachine !!!!!!!!!
Ik zeg ook #4 .. :

http://www.youtube.com/watch?v=Vtd3zBqRycg

BAM!! ;)
Artiest {SHOWLIST artist 22023, 42309}
Uitspraak van Deamer op maandag 13 augustus 2012 om 11:06:
JMS The Early Identity!!


Dik mee eens!
Uitspraak van verwijderd op zondag 12 augustus 2012 om 13:20:
FREAKS heeft mn stem


+1 (H)
The nominated plans will be up for voting on Facebook until Sunday the 12th of August.

Je kunt dus niet meer stemmen ;)
 
Spannend! Ik ben benieuwd!
 
De finalisten zijn bekend gemaakt!

Afgelopen maandag is de stemronde van de Drop Your Own Area contest gesloten. Vier van de negen deelnemers zijn geselecteerd om door te gaan naar de finale. Zij presenteren hun plan op het hoofdkantoor van Q-dance, op 16 augustus. De finalisten zijn:

Nominee: Tobias Brinke - Temple of Anarchy
Nominee: Robert-Jan Voorbraak - De Tijdmachine
Nominee: JMS events - The Early Identity
Nominee: Maurice Nijhuis - Early Qommunism Ammo

Q-dance wenst alle finalisten heel veel succes bij het voorbereiden van de presentaties en wil alle overige deelenemers heel erg bedanken voor de creativiteit, het enthousiasme en het meedingen in de contest.

See you at Q-BASE!

#QB12


Bron

Alvast veel succes toegewenst donderdag voor alle finalisten, moge de beste winnen. :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 augustus 2012 om 12:13:
Alvast veel succes toegewenst donderdag voor alle finalisten, moge de beste winnen.


Dankje ;)
whoehoee :woep: Early Qommunism Ammo :doetiewoep:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 augustus 2012 om 12:13:
Alvast veel succes toegewenst donderdag voor alle finalisten, moge de beste winnen


Thanks!

En aan een ieder die gestemd heeft op De Tijdmachine: DANK!! :D
Blijf via de Facebook page op de hoogte: www.facebook.com/DeTijdmachineOfficial :-)
Ook wij van Jms Events iedereen bedanken voor de stemmen
Verder wensen wij ook de andere finalisten van harte gefeliciteerd en heel veel suc6

See you @ Q-Dance HQ ;)

Blijf via de Facebook page op de hoogte:https://www.facebook.com/JMS.Events
laatste aanpassing
Artiest Deela
Yay!! Temple of Anarchy taking over :)
keep our facebook-page in the eye, also if you're interested to play yourself at our Area if you're a DJ ;)
www.facebook.com/TempleOfAnarchy
Wish us luck for thursday! ;)
Artiest Lanoz
Tijdmachineeuuhhhh b)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 augustus 2012 om 23:09:
Ja, want dat is ook van q-dance ja.


ga je mond spoelen !
Uitspraak van actief op zaterdag 11 augustus 2012 om 20:30:
Uitspraak van Scorrupt op zaterdag 11 augustus 2012 om 13:57:
het blijft dezelfde catergorie dus in dat opzicht : "early" hardstyle = hardstyle
nou vind ik de stijl nou niet zoveel zeggen als early hardcore, wat echt een tijdperk aanduidt, earlyhs is gewoon minder ontwikkelde hardstyle maar het is meer dan logisch dat elke muziekstijl zich ontwikkelt
dus om hier nou een hele aparte area voor de hosten, nee, in mijn ogen een beetje bekrompen en te weinig variatie


Jij wilt de hedendaagse bagger hardstyle vergelijken met de early ? Heb je er weinig kaas van gegeten ,dat verschil is net zo groot als bij de early core en de hedendaagse hardcore.
Uitspraak van [N.G.F.] BlondeBitch op donderdag 9 augustus 2012 om 11:36:
Nominee 9: Back 2 the Future - An Early Harderstyle Journey


deze zou me kunnen doen gaan afreizen en anders no way voor alleen de hardcore stage .
 
Je weet toch dat je je bericht kunt aanpassen he? :clown:
Uitspraak van actief op zaterdag 11 augustus 2012 om 20:30:
componenten het is een compleet andere sound


haha een compleet andere sound? laat me niet lachen
dat is pas

Uitspraak van actief op zaterdag 11 augustus 2012 om 20:30:
beetje kortzichtig


in plaats van hardstyle in een breed begrip te zien, gaan we meteen nieuwe stijlen binnen een toch al gelimiteerde stroming bedenken om zo alles nog verder in te delen
aangezien je met hardstyle weinig kanten op kunt vergeleken met vele andere dancestijlen...
Het is geen compleet andere sound, het is heel goed te vergelijken en te linken aan de hardstyle van nu, de sounds zijn wat v eranderd...maar compleet anders?

Uitspraak van Henkie50 ZK op dinsdag 14 augustus 2012 om 17:11:
dat verschil is net zo groot als bij de early core en de hedendaagse hardcore.


eehh jaaa zeker :rot:
Uitspraak van actief op zaterdag 11 augustus 2012 om 20:30:
dus dat jij zegt van het duid geen tijdperk aan dikke bull


inderdaad omdat dit een verandering is geweest wat elke populaire stroming meemaakt en deze verandering duurt nog steeds voort
iets is pas een tijdperk als het ook een einde heeft...dat heeft early hardcore, toen het rond 98 naar de klote ging...hardstyle is gekomen en nog niet weggeweest

van wanneer tot wanneer is de "early hardstyle" dan? van 2000 tot 2004, en volgend jaar hoort 2005 er ook bij? het slaat als een lul op een drumstel, op niks
Uitspraak van Scorrupt op woensdag 15 augustus 2012 om 02:16:
het slaat als een lul op een drumstel, op niks


ok ,jij gelijk ,dan is het gewoon dat ik de hedendaagse hardstyle nog geen 3 minuten kan aanhoren en de hardstyle van het begin wel een etmaal :P
Uitspraak van Henkie50 ZK op woensdag 15 augustus 2012 om 04:31:
ok ,jij gelijk ,dan is het gewoon dat ik de hedendaagse hardstyle nog geen 3 minuten kan aanhoren en de hardstyle van het begin wel een etmaal


ja je hoort mij niet zeggen dat er geen verschil in zit, alleen het verschil is niet zo groot als iedereen beweerd, als er in de 3 hardstyle stage's geen early hardstyle is geprogrameerd is Q slecht bezig
Techno is ouder dan hardstyle, maari k heb de term early techno nog nooit voorbij horen komen, ook al is de soudn van tegenwoordig anders als in de beginjaren :)
Uitspraak van Scorrupt op donderdag 16 augustus 2012 om 12:20:
early techno nog nooit voorbij horen komen, ook al is de soudn van tegenwoordig anders als in de beginjaren


klopt ,dan noemen ze het bv een 1997 -2001 editie maar wat maakt het uit ,mijn vrouw zegt op Awakenings dat ze tussen alle stages van A tot Z geen verschil hoort ,allemaal takkeherrie zegt ze :P
we WON the contest!!!!
You'll see the ppl of www.facebook.com/TempleOfAnarchy playing at Q-base :)))
 
Uitspraak van djdeela op vrijdag 17 augustus 2012 om 12:07:
we WON the contest!!!!

Gefeliciteerd! / Congratulations!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 56346, 63293}
Grats :)
Artiest Exodus
nog meer hardstyle yay
We hadden een concept met 4 early stylen

The Early Identity

Helaas volgend jaar weer toch;)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
Tja vraag me oprecht af hoe deze lui gewonnen hebben... Zover ik kan beoordelen (aan de hand van dat korte filmpje) heeft Q gewoon gekozen voor de goedkoopste oplossing en degene die ze het meest kunnen beinvloeden... De andere finalisten hebben veel meer moeite en tijd besteed aan het idee en het promoten ervan... Heb ook totaal geen idee wat je daar nou kunt verwachten behalve dat ze gaan opbouwen van oude hardstyle naar nieuwe...
 
Artiest {SHOWLIST artist 74415, 62787}
Early hardstyle!!!!!!!