Partyflock

Mr. Stubnitz last extra dikke weekender editie in

Mr. Stubnitz last extra dikke weekender editie in

gepubliceerd door , op
Mr. Stubnitz last extra dikke weekender editie in (afbeelding)
FeestMr Stubnitz · Weekender
OrganisatieBla Bla Music Site
LocatieStubnitz Site
Datumvrijdag 2 oktober 2009
StadAmsterdam
FeestMr Stubnitz · Weekender
OrganisatieBla Bla Music Site
Datumzaterdag 3 oktober 2009
FeestMr Stubnitz · Weekender
OrganisatieBla Bla Music Site
Datumvrijdag 6 november 2009
FeestMr Stubnitz · Weekender
OrganisatieBla Bla Music Site
Datumzaterdag 7 november 2009
Na de enorme teleurstelling en vergunningen rompslomp van vorig weekeinde heeft Mr Stubnitz besloten haar publiek een extra warm hart onder de riem te steken. Mr Stubnitz heeft nog nooit eerder voor zo een dilemma gestaan, wat zich heeft geuit in een hele nare situatie van onmacht. Mr Stubnitz moest hierdoor noodgedwongen ons publiek teleurstellen en de eerste Mr Stubnitz editie van dit jaar cancelen.

Maar speciaal voor iedereen die de artiesten van vorige editie graag had willen horen is er keihard gewerkt aan een extra editie waarbij er een mix is samengesteld van artiesten die eigenlijk voor deze gecancelde data gepland stonden. Dit was de enige oplossing om jullie toch nog enigszins tegemoet te kunnen komen in jullie persoonlijke artiesten voorkeuren.

De crew en artiesten hebben door alle narigheid van vorige week, er nu natuurlijk extra veel zin in om er absoluut weer een memorabel Mr Stubnitz jaar van te maken. Bij de eerst volgende editie gaan we laten zien, hoe ontzettend goed wij weten hoe we een te gek feest moeten bouwen. En een feestje van jewelste gaat het worden op dat oude ijzeren bakbeest met deze zorgvuldig voor jullie geselecteerde line up;

Line up vrijdag 2 oktober
Line up Zaterdag 3 oktober

Maar dit is nog lang niet alles. Tevens presenteren wij jullie de line up’s voor de edities daarop en mis deze Mr Stubnitz edities niet want dit worden weer legendarische avonden voor in de geschiedenis boeken.

Line up Vrijdag 6 november
Line up Zaterdag 7 november

8 opmerkingen

schoon aan de haak, alhoewel de oktober editie ongetwijfeld verschrikkelijk chaotisch gaat worden :p
Nice!

Hoewel Flowing best een grotere zaal mag hebben :D
mooie plek voor Size!
Piekup Bookings
Werkzaam bij Piekup
Ik denk dat iedereen wel een grotere zaal verdient ;-) aangezien de organisatie namen heeft gestrikt met veel potentie.. toch? zo staat tom ruijg ook op 3 en ja denk dat hij de nieuwe word voor 2010 evenals makam ;-) Kortom... alle zalen zijn gevuld met onwijs dikke namen...