Partyflock

Taets Art and Event Park

Taets Art and Event Park

AdresHemkade 18
1506 PR
Zaandam
SiteSite taets.com
E-mailinfo@taets.com
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Taets Art and Event Park via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Taets Art and Event Park
Laatste feest was op vrijdag 18 september 2015: Chateau
Statistieken


x
12·feesten
geen·in de toekomst
12·in het verleden
14·nieuwsberichten
22·video's
1693·kliks
2979·bezoekers · herkomst
2114·unieke bezoekers
15Partyflockfans · herkomst
6·albumfoto's
4·waarderingen
goed·stemresultaat (633 stemmen)
Nieuws
Het aftellen is begonnen, nog even en dan ontmoeten we elkaar op Secret Affair NYE, 31 december 2014 in het bijzondere Taets Event Park, Zaandam. Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie!
Ze hebben zoals je gewend bent van Classified weer een spetterende line-up kunnen vastleggen waarmee jouw 2015 in ieder geval weer met een knal van start gaat! Niemand minder dan de artiesten Gregor Salto, D-Rashid, Michael Mendoza, Artistic Raw, Irwan, BIGGI, Brian Chundro & Santos, Waylon Pereira en Nafthaly Romana verzorgen de lekkerste urban, eclectic en house muziek op deze speciale avond.
Wie kent Xtra Large niet, waar Armin van Buuren begon met zijn Armada Night en daarnaast regelmatig gast dj was, waar vele superstar dj's die nu en in de voorgaande jaren bij XL hebben gestaan. Geweldige avonden vond en vind je bij Xtra Large. Van Armada Nights tot Black Hole events en Magic Muzik avonden, alle grote labels kwamen naar XL dat je nu kent als Xtra Large. Er zijn voor de editie op 27 december twee grote namen toegevoegd aan de lineup: Andy Moor GB & Marco V. 1
Zoals iedereen weet moest Xtra Large net als bijvoorbeeld Full Moon uitwijken van de vaste locatie. Gelukkig heeft Xtra Large Taets Event Park gevonden! Met twee grote en gratis bewaakte parkeerterreinen direct naast de deur en twee mooie ruime en hoge authentiek industriële zalen met goede airco, en nette vlakke vloeren waar je goed op kunt dansen en lopen. Ze hebben daar tenminste niet de vervelende dingen waar mensen op afknapten bij de Amsterdam studio's. No stress, alleen maar feesten!
Het twaalfjarig bestaan van Xtra Large zal xtra large gevierd worden in de allergrootste en allermooiste locatie ooit, met een super line-up van een kaliber zoals nog nooit vertoond bij Xtra Large. Dj's uit de hele wereld zijn zorgvuldig geselecteerd door Nachtboetiek, die er lang over heeft gedaan om de publiekslievelingen en de superstar dj's speciaal voor jullie uit te zoeken.
Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad. Niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer show elementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten. Koop je tickets nu! 1
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer showelementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit wel zal lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten. 1
Technominnend Nederland komt op 5 april ruimschoots aan haar trekken op Compound: Evolution of Techno. Een negen uur durend event met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale DJ's en live-acts. Evolution of Techno presenteert helden van nu, maar biedt ook een podium aan veteranen die de afgelopen decennia stuwende krachten binnen de technoscene waren en dat nog steeds zijn. 1
Techno is uitgegroeid tot een enorm populaire en breedgedragen stroming. Hoogtijd, vinden Compound en Wooferland, om een totaaloverzicht te presenteren van de allereerste technoknallers tot en met de dikste techno van nu. Verdeeld over twee areas kun je genieten van de crème-de-la-creme op technogebied.
4 waarderingen
buurmanweer
Muis 14-8 voeg me toe mocht je dit lezen
muis14-8
Grote fabriekshal, Sfeerloze locatie die veel aankleding nodig heeft om gezellig aan te voelen, al maak je gezelligheid uiteraard ook grotendeels zelf.­ Ik zou iedereen adviseren warme trui mee te nemen!
mikedutch
een feest met een temperatuur van <15 gr....­ brrrrr
DJ Von Dutch (Hans Adriaan)
oke