Partyflock
 
­ Nederland

Xtra large viert twaalfjarig bestaan in één van de mooiste authentieke locaties van Nederland
Het jaarlijkse trance evenement met de grootste line-up ooit

gepubliceerd door , op
Het twaalfjarig bestaan van Xtra Large zal xtra large gevierd worden in de allergrootste en allermooiste locatie ooit, met een super line-up van een kaliber zoals nog nooit vertoond bij Xtra Large. Dj's uit de hele wereld zijn zorgvuldig geselecteerd door Nachtboetiek, die er lang over heeft gedaan om de publiekslievelingen en de superstar dj's speciaal voor jullie uit te zoeken. Natuurlijk luistert Xtra Large ernaar wie het het publiek wil horen! De line-up is al overweldigend en groeit nog steeds. Xtra Large is nog bezig om de grootse headliner toe te voegen!



Het decor & de techniek
Zoals jullie al in eerdere edities hebben meegemaakt zit Nachtboetiek nooit stil qua productie. Zij waren bijvoorbeeld de eerste in Nederland die kwam met de Boombox, een groot object van 10 meter hoog bij bijna 30 meter breed, gevuld met 3d mapping beelden en dat alles zonder bril.

Vanwege een split-productie kan Xtra Large zulke grote mooie objecten zoals de Boombox of de 40 meter brede leliebloem plaatsen, ook weer gevuld met 3d mapping visuals en een mooi led hart! Alles ook nog eens omlijst met honderden Sharpy-lampen en moving-heads om het geheel af te maken.

Check hier aftermovie van de vorige editie:



Dit jaar zal in het teken staan van de led- en lasershows en zal Xtra Large qua led schermen en lasers meer richting Nachtboetiek's geweldige house feest Full Moon gaan. Binnenkort komt Xtra Large met een mooi stageplan zodat jullie ongeveer gaan weten wat een dikke show zij dit jaar zullen gaan neerzetten. Ze zijn dit jaar weer bezig met een nieuw object vol techniek zoals nog nooit vertoond is in Nederland!

Xtra Large: de dj's
Deze keer zal Xtra Large in het teken staan van de grote DJ namen en bij de onderstaande line-up zullen nog meer top namen van groot kaliber uit het buitenland bij komen.

Line up:
Richard Durand
Alex M.O.R.P.H.
Super8 & Tab
Sied van Riel
Menno de Jong
RAM
Spider
Signum
MEM
Adam Seller
Chris Cortez

More dj's to be announced soon..

De locatie wordt één groot trance evenement
Deze locatie Taets Art and Event Park is niet normaal zo mooi en de meest geschikte locatie die Xtra Large ooit heeft gehad. Het is gelijkwaardig aan de grotere feesten in Nederland zoals jullie kennen. Twee volwaardige blackboxen in een heel mooi authentiek oud pand met veel karakter. Twee grote zalen met samen meer dan 6000 m2 oppervlakte! In deze locatie zijn al jaren een paar grote techno evenementen die altijd uitverkocht zijn vanwege deze mooie locatie. Ook is het niet voor niets de 'place of choice' voor grote beurzen van bijvoorbeeld de grote chique automerken.



Kermisattracties
Xtra Large is bezig met een mooie kermisattractie voor binnen in de locatie zodat je op de beste beats van 1 van de headliner dj's kan genieten van een space-attractie voor een minimale vergoeding.

Parkeren
Er zijn bij de Taets Event Park twee zeer grote parkeerterreinen aanwezig zodat je auto veilig en dicht bij de locatie staat en je dus niet ver hoeft te lopen.

Een grote evenementenhal met een superchique, authentieke uitstraling, zeer hoge plafonds en een hele mooie industriële look waar alles bij de hand is en het parkeren gewoon naast de deur kan.

Het Xtra Large 12 jarig bestaan wat maar 1x per jaar groots gevierd word mag je niet missen. De deuren gaan zelfs al om 21 uur open ipv 22 uur!

Laatste kans Early Bird kaarten voor € 22.50 wees er dus snel bij, dit scheelt je maar liefst 17.50 per ticket: koop tickets & koop tickets of See dance.