Partyflock
 
­

Eerste Komm Schon Alter ADE Weekender voor 24+ op een unieke nog nooit eerder gebruikte locatie

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober host komm schon Alter twee nachten tijdens ADE in de Singel Studios in Amsterdam. Omdat het event vorig jaar zes weken voor aanvang was uitverkocht, besloot de organisatie (ksA i.s.m. Chasing the Hihat) dat het tijd werd om het concept de groeiruimte te geven die het nodig heeft. Dit jaar daarom niet één ksA nacht tijdens Amsterdam Dance Event, maar twee.

Concept
24+ concept komm schon Alter, werd vijf jaar geleden in het leven geroepen vanuit een persoonlijke behoefte aan mature partying van de vrouwelijke organisatrice. Losgaan zónder kids van 18 op de dansvloer. De slogan van komm schon Alter luidt nog altijd 'Nur für 24-Jährigen und älter'. Dat er behoefte was aan dit concept blijkt uit het succes van de afgelopen jaren: alle Amsterdamse edities (ksA ADE Nacht, Das Festival, The Vintage Edition in Paradiso etc.) raakten uitverkocht. Maar, dat komm schon Alter zich niet alleen typeert met een hogere leeftijdsgrens, wordt duidelijk wanneer je een van haar evenementen bezoekt. De bezoeker voelt zich een graag geziene gast, die altijd nét even in de watten gelegd wordt (kleine cadeautjes in de kluisjes, Duitse les op de dixie's, speciale drankjes en korte rijen horen in het repertoire). Komm schon Alter voelt als een warme verleidelijke vriend[in], waar je graag een paar keer per jaar bij op bezoek gaat.

ADE2018 labels
Deze warmte en herkenbaarheid is iets dat doorsijpelt in de keuze voor de hostingpartijen voor ksA ADE 2018. Op vrijdag 19 okt. komen het melodieuze, bij ksA welbekende, collectief Einmusika (o.a. Jonas Saalbach, Einmusik, Olivier Weiter) samen met de kleurrijke types van Katermukke (o.a. Britta Arnold, Madmotormiquel, Dirty Doering) de Singxael Studios verlichten. Zaterdagnacht krijgt een rauwer tintje waarbij Extrawelt een ADE exclusive set draait voor Just This, naast Hunter/Game en Kiasmos. De andere zaal wordt zaterdag gehost door ksA resident Colourizon's Miss Melera met een one woman-set van 8 uur.

Unieke locatie
De Singel Studios (Duivendrechtsekade 80) is nog nooit eerder door een feestorganisatie gebruikt. Het gaat om een geluidsdichte opnamestudio onder rook van Amsterdam. Een droomlocatie voor ksA. Tijdens ADE zal de Singel Studios worden omgetoverd tot dé fijnste huiskamer van Amsterdam Dance Event. Hier vind je geen donkere grimmige taferelen waar ADE bekend om staat, maar juist licht, knusheid, warmte, een verrassende sound. en geen kinderen!

Line-up Komm schon Alter ADE 2018
vrijdag 19 oktober 2018

zaterdag 20 oktober 2018

Ticket page
facebook.­com