Partyflock
 
­ Nederland

Secret Affair NYE; when we meet we create fireworks…

gepubliceerd door , op
Het aftellen is begonnen, nog even en dan ontmoeten we elkaar op Secret Affair NYE, 31 december 2014 in het bijzondere Taets Event Park, Zaandam. Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie!

VIP-Earlybird t/m 14 december
De VIP Unlimited tickets zijn nog een week de earlybird prijs, t/m 14 december kosten deze slechts €100. Deze VIP Unlimited tickets geven toegang tot het VIP-deck alwaar je onbeperkt kunt genieten van de open bar (incl sterk), fingerfood en een super uitzicht over het feest. Reguliere tickets en de Moet & Chandon tickets zijn nog verkrijgbaar maar wees er snel bij want vorige 2 jaren was Secret Affair stijf uitverkocht!

Locatie en bereikbaarheid
Taets Event Park is gelegen op het oude Hembrugterrein net op de rand Zaanstad / Amsterdam.Taets is door de ligging (15km vanaf Amsterdam Centrum), goede bereikbaarheid en ruime gratis(!) parking perfect als vervanging voor The Sand.
Neem bijv de pont Hempont vanaf Amsterdam en binnen 5 minuten loop je Taets binnen.
Om het de bezoekers nog makkelijker te maken, zullen er pendelbussen beschikbaar zijn vanaf Amsterdam Centrum tegen een prijs van € 8,-ex fee (retour)

Be there before 00h
Secret Affair NYE stond afgelopen jaren garant voor de lekkerste house, glamorous entertainment, een oogstrelend decor en verbluffende special effects. Al deze ingrediënten zullen ook dit jaar dubbel en dwars aanwezig. Om klokslag 00.00u zal de Grand-Show plaatsvinden; één advies.don't miss it! Sowieso loont het vroeg te komen; de eerste 750 bezoekers ontvangen een coole give-away!

Line-up:
Muzikaal zullen bezoekers op 31 december zeker niets te klagen hebben; niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen.
Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.

VIP-tafels voor de luxepoezen
Op Secret Affair NYE komt ook de überverwende partyganger aan zijn trekken.
VIP-tafels starten vanaf € 1500,- voor 8 personen, meer informatie vind je op de website of via 0643104095.
Tickets kun je kopen in alle Primera Shops in NL of via. www.keepitasecret.nl