Partyflock
 

unspecified boat

op de kaart
Opstapplaatsen
Ook herkend als
  • Ongespecificeerde boot
Boek een overnachting in of in de buurt van unspecified boat via Booking.com.
10 juni 2023
Foto's, Stop De Boot, 10 juni 2023, unspecified boat, Rotterdam
14 augustus 2016
Foto's, Shipwreck Sunday, 14 augustus 2016, unspecified boat, Amsterdam
29 mei 2004
Foto's, Hardliners, 29 mei 2004, unspecified boat, Amsterdam
20 juli 2002
Foto's, Hardliners, 20 juli 2002, unspecified boat, Amsterdam

Nieuws

Het was even spannend. De Gashouder stond helemaal klaar, de DJ's waren in het land, maar kon de eerste editie van Hunkering In Concert doorgaan? Het antwoord is JA! Dankzij het snelle schakelen van de organisatie kon het event met wat kleine creatieve aanpassingen gewoon doorgaan, hierdoor was het event ook een van de laatste events in Nederland. Op zaterdag 10 juli genoten uitzinnige dance liefhebbers van de eerste uitverkochte editie van Hunkering In Concert met optredens van HOSH, Klangkarussell, Fur Coat en Alex Niggeman samen met bijzondere solisten en een live orkest.
Botenfestival
30 juni 2021
Zaterdag 31 juli belooft een legendarische dag te worden op het Markenmeer en jij kunt daar nog bij zijn! Vanuit Lelystad en Amsterdam IJburg vertrekken liefst zes grote zeilschepen met aan boord een geweldige selectie Trance dj's. De meeste boten zijn inmiddels helemaal volgeboekt. Je zult dus snel moeten handelen, want het botenfestival van "Essence of Trance" heeft nog maar enkele tickets beschikbaar.
De gehele zomer varen ze uit; de grote imposante driemast zeilschepen zoals de Stedemaeght, de Sanne Sophia, Abel Tasman en de Amazone. Onder de vlag van WattrWorld kun je wekelijks genieten van een unieke beleving, onder het genot van de heerlijkste deephouse en techno beats. Het zonnetje op je bol en alleen maar lachende gezichten om je heen. Weet je nog hoe dat voelt?
Blokkeer zondag 15 augustus 2021 in je agenda, want dit event is nooit eerder gehouden in Nederland.
Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!
De leukste maand van het jaar komt er weer aan. december! En deze vier je natuurlijk met vrienden, vriendinnen, familie en. METZ! We zijn er namelijk op dinsdag 24 december tijdens Kerstavond voor een speciale 'classics of real house music' editie in Bink Rooftop (Den Haag) en uiteraard vertrouwd de Metz NYE Cruise in Rotterdam. Leuk als je erbij bent, bij een van de twee en allebei mag natuurlijk ook.
Metz NYE Cruise
9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Pure Trance and Amsterdam go hand in hand. It's a love affair that was first ignited in 2012, when Solarstone celebrated the official launch of the Pure Trance movement. 7 years, 7 incredible editions of Amsterdam Dance Event and countless moments with thousands of worldwide trance lovers sharing their devotion for the scene, later – Pure Trance is proud to announce its return to Dutch soil.
Na een wervelende start afgelopen zomer gaat de Vrijmiboot ook dit jaar de wateren van Nederland weer voorzien van spectaculaire vrijdagmiddagborrels. De Vrijmiboot is een concept op een grote boot met plek voor 600 feestvierders, ideaal om samen met collega's en/of vrienden het weekend zomers van start te gaan. Behalve in thuisbasis Amsterdam vaart de Vrijmiboot deze zomer ook in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch.
Na twee edities op de Middellandse Zee, komt THE ARK in 2020 terug! Niet alleen met een nieuw schip, MSC Orchestra, maar ook met een gloednieuwe vaarroute én in de lente. Van 13 tot 16 mei 2020 zet de luxueuze festicruise koers naar de mooiste steden langs de indrukwekkende kustlijn van de Adriatische Zee. Het schip vertrekt vanuit het romantische Venetië over de zeer charmante en met geschiedenis doordrenkte Sloveense kuststad Koper, langs de idyllische kust van Kroatië die bezaaid ligt met kleine eilanden, naar de zonovergoten stranden van Zadar (Kroatië). De route eindigt opnieuw in Venetië. 2