Partyflock
 
We Are Electric (flyer)
georganiseerd door We Are Electric Site, ID&T Site
-
Landgoed Velder op de kaart Site buiten
Velder 14A
Liempde
Serie
We Are Electricvr 5 jul 2019 om 14:00
We Are Electricza 6 jul 2019 om 13:00
We Are Electriczo 7 jul 2019 om 13:00 ←
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Tickets voor We Are Electric

Early bird:€ 53,50
weekend, passepartout:€ 103,50
weekend, passepartout:€ 592,856 personen
Voorverkoop + camping:€ 681,-6 stuks
weekend, passepartout + camping:€ 118,50
camping:€ 27,85
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Voorverkoop is gestart op zaterdag 23 februari 2019 om 11:00.
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
pagina laatst gewijzigd op
Video
Statistiekenx
45Partyflockbezoekers
33Partyflockgeïnteresseerd
348Appicbezoekers
525Appicgeïnteresseerd
77 / 17·mannen / vrouwen
31.4·gemiddelde leeftijd
28.7·leeftijd mediaan
5·nieuwsberichten
2·video's
Nieuws
Een prachtig gelegen, sfeervolle en luxueuze festivalcamping met veel voorzieningen en faciliteiten. Dat is wat de organisatie van WE ARE ELECTRIC Weekender gaat realiseren voor de lustrumeditie van dit internationaal gevierde crossover festival, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli op het bosrijke Historisch Landgoed Velder (Velder Woods), gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. 1
De Australische formatie Pendulum maakt zijn opwachting bij We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel.
De line up van de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel, is nagenoeg compleet. Nadat al de komst van onder andere The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo was aangekondigd, worden nu optredens van onder meer Sam Feldt, Chocolate Puma, Donnie en Eric Prydz tezamen met ruim 100 andere dj's en live-acts bevestigd. De reguliere kaartverkoop start woensdag 27 maart om 19.00 uur.
De line-up van We Are Electric Weekender 2019 is uitgebreid met onder andere The Chemical Brothers, Eric Prydz en Richie Hawtin. Verder is ook de komst van Alan Walker en San Holo bevestigd naast vele andere live-acts en dj's. Eerder zijn al namen als Disclosure (dj set), Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte en Ronnie Flex & Deuxperience aangekondigd. Het festival neemt in Nederland met het aanbod van elektronische (live-)acts op meerdere podia, de ruime eindtijden en bijzondere locatie een unieke plaats in. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli is het groene Landgoed Velder in Boxtel het toneel van We Are Electric Weekender.
Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky en Charlotte de Witte en kersvers winnaar van de Popprijs Ronnie Flex maken hun opwachting bij de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli is het groene Landgoed Velder in Boxtel het toneel van een uniek aanbod van electronisch (live-)muziek op meerdere podia.
Ready? Set.. Go! and block July 5, 6 and 7 in your calendar. We Are Electric Weekender is back at Velder Woods (NL)! A massive camping make-over, fresh artwork, cool hosting partners and awesome artists: let’s make this the greatest edition so far! Stay tuned for more names, more music, and more We Are Electric.
→ lees meer