Partyflock
 
Xtra Large
9 december 2013
Xtra Large
9 december 2013
georganiseerd door Site Site

The Sand (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Xtra Large

Early bird 1:€ 15,-→ uitverkocht
Early bird 2:€ 25,-→ uitverkocht
Early bird 3:€ 29,50→ uitverkocht
VIP:€ 35,-→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 34,50
Voorverkoop 2:€ 39,50
VIP:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 23:00, met 2 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winacties (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig3222%
zeer goed4329%
goed5235%
ok117%
voldoende75%
onvoldoende0
slecht11%
zeer slecht11%
waardeloos11%

36 waarderingen

nitika *­ Sweet Jany *­
was voor mij een 'persoonlijk 'Feest..en..echt Geweldig!
Sandra 73
vond t weer top ondanks mega branderige ogen v d rook en bass stond wel heel hard; zelfs met oordoppen in. dj booth leuk aan die kant maar wat hoog. op naar next xtra large!
vond dat er slecht gedraaid werd, wel onwijs leuk gehad with Friends(k)
;­p Qnallertjuh ;­p
top feestje! lekker druk ook. ik had geen last van te donker waar ik veel mensen over hoor, wel van de decibellen van de muziek. stond wel erg hard hoor...
!:bounce:!
Was weer super :p Veel bekenden gezien en gewooon genieten (K)
Cakir
Heb ook niet zo veel gemerkt van de 3D mapping, had toch wat effecten verwacht,. Kreeg nek krampen van om naar dj te kijken :) maar voor de rest hebben we een TOP, Super avond gehad genoten van het muziek en van de gezellige mensen die er waren en veel bekenden tegen gekomen..
Swirl
Wij hebben ons weer super gemaakt, het was een mooi Feest! ...Willem en Yin, bedankt voor jullie gastvrijheid (f)
donTono
Leuk die DJ booth op andere plek. Mooie lichtshow. Marco V altijd goed! Leuke avond gehad :)
Maaike :kusje2:
vermaakt, dat zeker! maar muziek net niet mijn smaak en decor beetje jammer! tot volgend jaar feestvriendjes!
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Super genoten van dit feest met een paar puntjes. Met Richard Durand werd de muziek pas lekker, zal ook aan smaak liggen. 3D boombox vond ik ook tegenvallen. Een enorme constructie maar om het tot zijn recht te laten komen miste ik heel veel andere verlichting. Als je achterin stond keek je vaak een donkere ruimte in met alleen licht aan de zijkanten, bar, plafondlampen enz. DJ booth zelf te hoog, sprong er niet uit. Buiten dit top sfeer, lekker feestpubliek en voor de rest een uitstekende verzorging.
Dolly
Muziek was goed, wel soms te hard zelfs met oordopjes in:s .DJ.s te hoog boven het publiek je kon ze niet eens goed zien.Later op de avond was er weinig zuurstof. Een zuinige licht show. Lekker gedanst. Na gehak van omnia huiswaarts gegaan..
House@ngel
Wij hebben ons weer super gemaakt ..Thanxs Willem en yin voor jullie gastvrijheid (y)
Gooi Boy
3D boom mapping nog nooit vertoont in Nederland nou het stelde dan ook geen ruk voor voor echte 3D effecten hadden jullie bij Armin van Buuren moeten zijn dat was echt vet muziek buiten Artento Marco en RD matig na de RD inderdaad maar snel naar huis voor het feest van het einde van het jaar zeer matig
TinyFa­eryGir­l
Onverwacht toch nog naar dit leuke feestje geweest. Vond het erg leukm, geluid in de main viel me wel tegen en daaaamn wat was het warm boven in dat hok. Verder prima vermaakt!
krulle­nbol28­10
wat een topnacht weer had geen voeten meer over stilstaan was er niet bij alleen 1 domper RAM in de kleine ruimte ...nee die verdiend echt zoveel meer
nice2meetyou
Veel te koud in begin, had neiging om jas aan te houden.In het begin lekkere muziek maar regelmatig liep het gewoon niet lekker door bij Marco V en Omnia. Rond 4 weer beter met Spider maar toen had ik er inmiddels wel genoeg van. RAM erg leuk maar te warm en te klein.Over algemeen wel leuk gehad :roflol:
Cimahi
Mooi feestje, zag er allemaal goed uit. boven area 2 te heet, RAM had op de main gemogen. Verder alles top geregeld! Thanx!
rob
Super avond en nacht gehad.. leuke mensen en een lekkere sfeer..
borco
Toppertje! Locatie mooi gepimpt...vette pluim voor organisatie :yes: Maar in 2e area....RAM! Niet normaal meer! :respect:
alex yu
Was gezellig ... Muziek was slecht....Spijder was goed, rest kut gedraaid
Lili&Roon
Heerlijk feest gehad. snapte niet dat Ram niet op de main draaide en persoonlijk vond ik het erg donker maar heerlijk de hele nacht staan dansen.
Ferry Maat
Echt heerlijke nacht gehad Richard Durand en Marco V waren voor mij de toppers... Sorry voor Omnia maar toen jij begon te draaien dacht ik nog maar aan 1 ding.. Naar mn bed. Sfeer was top
golden locks
genoten! Mooie opstelling van t podium, veel gezelliger zo! En wat werd er goed gedraaid! Was het donker? niets van gemerkt.
JohnCon2000
Echt een heerlijk feest gehad...muziek echt super..sfeer ook top! 1 min puntje...vind het te donker...erg vermoeiend en je ziet de mensen gewoon bijna niet..belichting mag dus wat beter.
Heerlijk avond gehad, Omnia heeft het niet zo begrepen,moet nog een beetje oefenen...
Twickies
Super feestje RAM wat een super set in een veel te warm hok !
BEMA
Leuke avond gehad, genoten van Artento & Marco V. R.D. was voor ons een domper, Omnia nog ff aangehoord maar die kon het ook niet meer goedmaken. Dus: op tijd huiswaarts,
Marcelly
Dit feest had briljant kunnen zijn als de bassen minder overheersend waren geweest en de lampen niet constant recht in je gezicht schenen. Jammer, want de muziek werd volledig verkracht. Ben nog nooit zo vroeg naar huis gegaan. Zijn die technici doof en blind of zo? Doodzonde!
2Party
Top feest, goede muziek en leuke mensen! Wel wat donker en ik vond de opstelling van de VIP vorige keer beter. Maar voor herhaling vatbaar: volgende keer zijn we er weer bij!!!
kusjes
wie niet geweest is heeft super feessie gemist haha ene....spider onze superheld van de avond :)
Geweldigggg...enormmm genoten !!!!!!!!
Mental Johnnie
Leuke avond gehad, van begin tot eind genoten. Prima feestje, niets op aan te merken!
yolanda p
he he ik ben weer thuis was gezellie
mirelle69
Heerlijk genoten! Super feesie.... Thnx Willem & Yin, en crew.....
DON BRIT
wat een top avondje, er werd heerlijk gedraait !
muis14-8
Enorm leuke avond gehad bij de Sand in Amsterdam vannacht! Held van de avond was voor ons Richard Durand

Line-up Xtra Large

1Mainstage
za 21:00 - 22:15:  house, trance
za 22:15 - 23:15:  trance, house
za 23:15 - 00:30:  🇬🇧 techno, trance
zo 00:30 - 01:45:  techno, trance
zo 01:45 - 03:00:  trance, house
zo 03:00 - 04:00:  🇺🇦 trance
zo 04:00 - 05:00:  techno, trance, house
2Area 2
techno, house, hard techno, pop
trance
house, latin
trance

Nieuws

Zaterdag is het zover, het grootste feest rond de jaarwisseling in Amsterdam. Tijd voor de timetable voor Xtra Large, zaterdag in The Sand. Terwijl de laatste kaarten verkocht worden is de organisatie al keihard bezig met de opbouw voor het grootste feest van Amsterdam rond de jaarwisseling. De dj's komen letterlijk uit de halve wereld en zijn stuk voor stuk ook wereldwijd beroemd. Ook de enorme constructie voor de spectaculaire Boombox met 3D mapping is bijna klaar. 3
Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoond is. Voor deze trance-editie van Xtra Large trekt Nachtboetiek alles uit de kast. Dit wordt een spektakel waar je echt bij moet zijn. Xtra Large presents de Boombox 1024! 12
Full Moon vorige week was een groot succes! Het volgende grote feest staat voor de deur: Xtra Large met grote dj namen zoals Richard Durand, Marco V, Omnia, Lange, Spider en nog veel meer op 28 december @ The Sand. Het grootste feest in Amsterdam rond de jaarwisseling wil je niet missen. Wees er daarom op tijd bij en haal nu nog voor het te laat is je early bird ticket in huis! 3
Terwijl het weer ons nog even in zomerstemming houdt, komt december toch wel erg dichtbij nu! En dat weet iedereen, want kaartverkoop voor Xtra Large op 28 december is letterlijk vertienvoudigd! De eerste 750 kaarten zijn nu al verkocht, Xtra Large is verrast hoe snel dat ging vergeleken met vorig jaar. De allerlaatste 100 Early Bird kaartjes liggen nu in de verkoop. 1
Waar denk je aan als het gaat over de allermooiste trance-feesten in Amsterdam? Dat kan natuurlijk alleen maar Xtra Large zijn! Ooit de mooiste tijd van de Marcanti en nu nog steeds de meest spectaculaire feesten ever! Door alle jaren heen nog steeds vernieuwend en vooruitstrevend en gewoon waanzinnig om mee te maken. Met de nieuwe editie op 28 december in het vooruitzicht gaat de kaartverkoop nu al erg hard. 17
Na het grote succes van Xtra Large op zaterdag 29 december 2012 komt de organisatie weer met een spectaculaire editie van Xtra Large op zaterdag 28 december 2013 @ The Sand!

Grote artiesten zoals Marco V, Richard Durand, Leon Bolier, Sied van Riel, Johan Gielen hadden de vorige editie gedraaid op Xtra Large.
Early Bird VIP: 37,50 euro
Regular: 34,50 euro
VIP: 45 euro

Tickets via: https://partyflock.nl/order_ticket/239562
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
TK: 1 ticket Xtra Large tickets1
GZ: Kaartje voor xtra large liefst early bird tickets4
TK: (gesloten) 1 ticket Xtra Large tickets0
GZ: Xlarge 28e earlybird tickets2
GZ: 1 kaartje voor redelijke prijs tickets1
TK: (gesloten) 2 vipkaarten te koop voor 65 euro tickets1

357 opmerkingen

Niemand die toevallig die vrouw op leeftijd kent uit Diemen?
Wat een topfeest zeg!! Leuke mensen en super sfeertje! Enorm genoten, volgende keer zeker weer van de partij!!!
Heb ook weer genoten van het feest .. Rook ruimte boven was ook lekker relax ..en veel bekenden tegen gekomen..
Uitspraak van Bento op zondag 29 december 2013 om 20:39:
die vrouw op leeftijd


Als ik zo getypeerd word zou ik ook niet reageren.... ;-p
Ja vind je, op leeftijd zijn hoef toch niet negatief te zijn mensen.
Hoe zou ik het anders moeten melden volgens jou dan?
Had namelijk even contact met haar, maar uiteindelijk niet meer gezien.
Het is een type waar ik denk ik veel lol mee zou hebben, vandaar mijn zoektoch naar haar.
laatste aanpassing
 
vond de muziek niet zo:-( vorig jaar was beter...wel onwijs leuk gehad with Friendss:flower: thanxxx kisses for You (k)
Uitspraak van verwijderd op maandag 30 december 2013 om 12:41:
vond de muziek niet zo:-( vorig jaar was beter...wel onwijs leuk gehad with Friendss:flower: thanxxx kisses for You (k)


Inderdaad, sommige dj's waren 'van de hak top de tak'. Marco V en RAM waren wat mij betreft de toppers....
Ram was inderdaad top, wat was hij aan het knallen en de sauna......... En inderdaad.....helemaal niets die DJ torenhoog............
Geluid main vond ik ook niet top, verder een geslaagd feestje !!!
Vond het helemaal 'TOP'....ook al was ik in m/n eentje....
Area 2 ben ik helaas niet geweest..was inderdaad best
wel donker..vooral als je er nooit bent geweest!
Terugreis met OV duurde echt te lang....
Op naar de volgend keer....
 
Uitspraak van JohnCon2000 op zondag 29 december 2013 om 14:13:
vond t erg donker....

Maar heb jullie toch gezien :)
Tot een volgend feestje lieverd xxx
 
Super feest, veel vrienden en leuke mensen tegengekomen.
Het kan in de boeken als een geslaagde nacht, volgende keer weer van de partij!
Leuke nacht gehad! Wel wat minpunten: bij trance vinden veel mensen het leuk om wat contact met de DJ te hebben.....of op zijn minst de DJ goed te kunnen zien. Interactie kan voor een geweldige vibe zorgen, maar misschien moet je een echte trancert zijn om dat te kunnen begrijpen.

Misschien had dat gelukt als we een verre-kijker mee hadden, maar helaas...... :-P Leuk idee, die booth wat hoger, maar niet in de nok van de zaal. Daarnaast was de lichtshow absoluut vet, ook de lasers waren dik.....maar de rest van de zaal was te donker. Vrienden vinden was bijna onmogelijk en dan heb ik het nog niet over alle tenen waar ik per ongeluk op ben gaan staan ( sorry nog, mensen :-S ).
Het geluid was ook niet best afgesteld in de grote zaal.

Pluspunten: goede sets, voldoende barren, prima eten, leuke extra's (oxygen-bar, vuurspuwers etc), zitplaatsen in de rookruimte en deo op de toiletten.

Nog even een aparte vermelding voor de werkelijk briljante set van Ram!
Alle mensen in de zaal gingen compleet uit hun dak, de ene klapper na de andere kwam voorbij......incl classics :lief:

Ook Richard Durand kon mij zeker bekoren, jammer dat ze tegelijk draaiden.....na twee keer heen en weer rennen moest ik kiezen :lol:
laatste aanpassing
 
Kan iemand mij vertellen waar we oa foto's van dit geweldig feest terug kunnen vinden? Ik weet het hier op de site en op www.guestzone.nl verder is het mij niet bekend....zou het graag willen weten....... :)
 
Thx Paas maar die had ik dus al gezien, waren meerdere fotografen...heeft iemand enig idee waar die andere foto's staan?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 januari 2014 om 10:10:
Thx Paas maar die had ik dus al gezien, waren meerdere fotografen...heeft iemand enig idee waar die andere foto's staan?


Oeps, sorry... Zag het te laat. Ook nog even rond gesurft maar nog niets gevonden. Denk dat 'straks' meer foto's te zien zijn via; http://www.nachtboetiek.nl/foto
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 januari 2014 om 10:10:
heeft iemand enig idee waar die andere foto's staan?


Ja dat heb ik O:)

http://www.seeyoudance.nl/photobook.php?event=20519&account=66441&selectie=0
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 31 december 2013 om 17:02:
Kan iemand mij vertellen waar we oa foto's van dit geweldig feest terug kunnen vinden? Ik weet het hier op de site en op www.guestzone.nl verder is het mij niet bekend....zou het graag willen weten....... :)

Hier kun je foto's vinden van de andere fotografen ;-)
http://partyteam.be/
http://www.fiestainfo.com/pictures/
 
Uitspraak van Venusss op maandag 30 december 2013 om 23:53:
bij trance vinden veel mensen het leuk om wat contact met de DJ te hebben.....of op zijn minst de DJ goed te kunnen zien. Interactie kan voor een geweldige vibe zorgen, maar misschien moet je een echte trancert zijn om dat te kunnen begrijpen.

Misschien had dat gelukt als we een verre-kijker mee hadden, maar helaas...... :-P Leuk idee, die booth wat hoger, maar niet in de nok van de zaal.


Aaagh dus was ik niet de enige die er zo er over d8 :)
 
Uitspraak van paas op woensdag 1 januari 2014 om 12:39:
http://www.nachtboetiek.nl/foto


Uitspraak van ff kijke op woensdag 1 januari 2014 om 12:51:
http://partyteam.be/
http://www.fiestainfo.com/pictures/


Uitspraak van Tony Fontana op woensdag 1 januari 2014 om 12:45:
http://www.seeyoudance.nl/photobook.php?event=20519&account=66441&selectie=0


Thxxxxx lieve vrienden deze foto's zocht ik, misschien handig in het gevolg bij ieder feest waar meerdere fotografen zijn het erbij te zetten zodat iedereen de foto's terug kan vinden altijd fijn die na pret :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 januari 2014 om 14:38:
Aaagh dus was ik niet de enige die er zo er over d8


Nee hoor, bij het evenement op Facebook staat ook het e.e.a hierover ;-)

Nog even iets heel anders:
Ben best iets gewend, maar verbaasde me over het stelletje wat eh...hoe zeg je dat netjes..." all the way" ging in de rookruimte.
De term rookruimte werd hier heel ruim "genomen", stomend begonnen ze hun feest zo rond 22:30 uur.
En de beveiliging stond erbij en keek ernaar. :-X

Ook goedenavond :roflol:
Uitspraak van Venusss op donderdag 2 januari 2014 om 22:22:
Ben best iets gewend, maar verbaasde me over het stelletje wat eh...hoe zeg je dat netjes..." all the way" ging in de rookruimte.


serieus? :D hahaha
Beetje een late reactie maar....
Het was een super gaaf feest!
Locatie zag er super uit, de lasershow zag er prachtig uit. Er hing echt een beetje een Marcanti sfeertje en dat is echt een goed teken :-p! Vonden het wel jammer dat Dj Ram in de bovenste zaal draaide, vooral omdat het gewoon niet te harden is in die zaal! Bloedheet! En jammer dat het geluid zo hard stond beneden, mag van ons wel iets minder hard :-)! Maar verder was het super! En hopelijk dit jaar weer zo'n vette line up! (K)
Ps is de set van RAM nog ergens na te luisteren?
Uitspraak van Bento op zondag 29 december 2013 om 20:39:
Niemand die toevallig die vrouw op leeftijd kent uit Diemen?


Was ze 100+ dan? LOL
Nee dat niet maar wel rijp voor een nacht met haar in bed hihi.
Ben jij het? Mag ik je nummmeeeeeeeeeeeeeeeeer hihi.
Uitspraak van Bento op woensdag 30 april 2014 om 10:23:
Nee dat niet maar wel rijp voor een nacht met haar in bed hihi.
Ben jij het? Mag ik je nummmeeeeeeeeeeeeeeeeer hihi.


HaHa
Ik doe niet aan Escort!
Oh ok ik betaal nooit voor sex, wel voor een drankje.
Suggereert mijn vraag dan dat je aan escort doet?